- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.141
ee senin puan baya iyi o zaman canım son atamalara kalmazsın ki sen, yüksek tut moralini
Yok kuzum bizim bölümde işler öyle olmuyor. Türkiye genelinde ilk 4000 içindeyim ama bizimkiler coşuyor maşallah. Kadro da az olunca... Bakalım hayırlısı
düz memurluktan atanma gibi bir durum olmuyor mu canım sizde :26: aman neyse dedigin gibi hayırlısı be Andro' m, daha yeni başladın aramaya bakalım güzel kapılar açılır inşallah önünde
Düz memurluk şansım var kuzum o büyük ihtimal olur gibi ama Ankara olur mu bilemem.
derecen baya iyiymiş canım, olur belki :26: başka şehir olsa bile ilerde tayin çıkartırırsın belki hiç yoktan iyidir sanırım :26:
Valla ben de iyiyimDaha sure var kasimda toplanti yapiyoruz.
Iyiyiz biz, sen nasilsin.
Sorulara talep olmadigi icin yeni soru eklenmedi ama bu soruya cevap verebilirsin tabi.
Ne bileyim işte kuzum bakıcam artık bir de branş bazında sıralamam gelsin de. Tayin işleri de zor genelde eş durumunu kullanıyorlar bende de o yok malum
Huhuuuu
aaa benim sana dün gece yazdıgım cevap gitmişşbelki de bulursun kendine bi iş demiştim
Özelde mi diyorsun? Ya bakalım bu ara özele de başvuruyorum. İki tarafı da deneyeceğim.
yok dimi seni hiç arayıp görüşmeye çağıran
Şu an için yok kuzum. Senden var mı bit haber?
ya ben var ya yazmak istediklerimi eksik yazıyorum bugun oruç başıma vurdu herhaldeyok dimi seni de görüşmeye çağıran ben gibi yazacaktım, gidip yok dimi seni görüşmeye çağıran demişim sanki bende kuyruktalar da seni küçümsüyormuşum gibi en iyisi iftar vaktine kadar kendimi karantinaya alayım ben
Yok canım anladım ben seni sakin olBen de orucum o yüzden senin eksik yazdıklarını ben tamamlıyorum galiba
Naber muzmin adaylari, bugun ayaklarimi uzatip tatil yaptim.
Birazdan alabora izliycem.
Müzminlere selam vermeden geçmek olmaz..
selam hatunlarr
ben de iftara kalan dakikaları sayıyorum, saçma sapan cümleler kuruyorum falanLucky cim o ayak uzatıp tatil yapma olayı 1 aydır var bende artık sıkılmaya başladım ben
selam hatunlarr
ben de iftara kalan dakikaları sayıyorum, saçma sapan cümleler kuruyorum falanLucky cim o ayak uzatıp tatil yapma olayı 1 aydır var bende artık sıkılmaya başladım ben
Az kaldı nazım benimmmmmmmmmmmm
Ben cok yorulmustum bu hafta iyi geldi bana.
Seninki zorunlu tatil o yuzden hosuna gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?