мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Yok kuzum bizim bölümde işler öyle olmuyor. Türkiye genelinde ilk 4000 içindeyim ama bizimkiler coşuyor maşallah. Kadro da az olunca... Bakalım hayırlısı

düz memurluktan atanma gibi bir durum olmuyor mu canım sizde :26: aman neyse dedigin gibi hayırlısı be Andro' m, daha yeni başladın aramaya bakalım güzel kapılar açılır inşallah önünde

düz memurluktan atanma gibi bir durum olmuyor mu canım sizde :26: aman neyse dedigin gibi hayırlısı be Andro' m, daha yeni başladın aramaya bakalım güzel kapılar açılır inşallah önünde

Düz memurluk şansım var kuzum o büyük ihtimal olur gibi ama Ankara olur mu bilemem.

derecen baya iyiymiş canım, olur belki :26: başka şehir olsa bile ilerde tayin çıkartırırsın belki hiç yoktan iyidir sanırım :26:

Ne bileyim işte kuzum bakıcam artık bir de branş bazında sıralamam gelsin de. Tayin işleri de zor genelde eş durumunu kullanıyorlar bende de o yok malum

Şu an için yok kuzum. Senden var mı bit haber?

ya ben var ya yazmak istediklerimi eksik yazıyorum bugun oruç başıma vurdu herhalde yok dimi seni de görüşmeye çağıran ben gibi yazacaktım, gidip yok dimi seni görüşmeye çağıran demişim sanki bende kuyruktalar da seni küçümsüyormuşum gibi en iyisi iftar vaktine kadar kendimi karantinaya alayım ben

Yok canım anladım ben seni sakin ol Ben de orucum o yüzden senin eksik yazdıklarını ben tamamlıyorum galiba

Yok canım anladım ben seni sakin ol Ben de orucum o yüzden senin eksik yazdıklarını ben tamamlıyorum galiba

oruç seni çok etkilemiyor o zaman benim yanlışlarımı bile anladıgına göre benim resmen susuzluktan beynim küçülüyor sona yaklaştıkça

Naber muzmin adaylari , bugun ayaklarimi uzatip tatil yaptim.

Birazdan alabora izliycem.

Müzminlere selam vermeden geçmek olmaz..

selam hatunlarr

ben de iftara kalan dakikaları sayıyorum, saçma sapan cümleler kuruyorum falan Lucky cim o ayak uzatıp tatil yapma olayı 1 aydır var bende artık sıkılmaya başladım ben

selam hatunlarr

ben de iftara kalan dakikaları sayıyorum, saçma sapan cümleler kuruyorum falan Lucky cim o ayak uzatıp tatil yapma olayı 1 aydır var bende artık sıkılmaya başladım ben

Ben cok yorulmustum bu hafta iyi geldi bana.

Seninki zorunlu tatil o yuzden hosuna gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…