- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.101
Cevval gibi calisiyorum, bundan sonra petrol dedi mi adres benim haciHoş geldinNasıl gidiyor çalışamalar? Ne zaman rahatlıyoruz?
Anam ayni ben, kara ve zevzekSon resmini ele gecirdik hex.
Eee ne yapacaksin calisacaksin. Kolay gelsin bu sicaklarda.
Cevval gibi calisiyorum, bundan sonra petrol dedi mi adres benim haciDur gaza geldim, sen onu bunu birak kpss sonucun nasil?:18: Iyi de be
Soru mu varmış topikte? Ben daha onun bile farkında değilim
Haha ben buldum canm.bitanebulir bulmaz da yakasına yapştk brakmym en azndan benm duyabilecegm yerlerde küfretmyo
Cevval gibi calisiyorum, bundan sonra petrol dedi mi adres benim haciDur gaza geldim, sen onu bunu birak kpss sonucun nasil?:18: Iyi de be
Basvursana be, ben kimyacilarin oldugu birimde olacagim zaman, sen de yamacima gelirsinYok hacı, maalesef. Beklediğim gibi. Bölüm sıralamasına kaldı umut, eğer bölüm içinde iyiysem bir şansım olabilir. Bu aralar ylsy başvuruları olacakmış sanırım belki ona başvururum.
Sonuclar geldi mi ki?
Devekusu resmi tuhaflasti diye sildim. :26:
Basvursana be, ben kimyacilarin oldugu birimde olacagim zaman, sen de yamacima gelirsin
Digeri de belki olur, bu islerden pek anlamiyorum ama umarim iyi haberlerini duyariz kuzum, karamsar olma
Ben kaciyorum simdi
Anam ayni ben, kara ve zevzek
Tesekkur ettim, ben de kolay gelmesini umuyorumSenin kurslar nasil gidiyor?
Gelmis...
Benim gordugum resim kara bir kizan, alintiladim bak
Devekusu da olur, andiriyorum yandan
Aaa muzmin degilsen almiyoruz o zaman seni topige.
hadi yakafama skar giderim o zaman
Bekliyoruz o zaman.
Nerdensin, burcun ne , yas kac, ne is yapiyorsun, pazar gunleri ne renk giyiyorsun, hangi parfumu kullaniyorsun.
Bekliyoruz o zaman.
Nerdensin, burcun ne , yas kac, ne is yapiyorsun, pazar gunleri ne renk giyiyorsun, hangi parfumu kullaniyorsun.
Bunları bana hiç sormadın
Sen direk daldin topige ondan sormamisimdir.Burcunu biliyoruz dimi, yasini da isini de, nerden oldugunu. Bir parfum ve renk eksik.
KPSS sinavindan sonra daha bir alingan oldun sanki canim ya.
Eskisehirdeyim suan, burcum yay, ogrenciyim ingilizce ogretmenligi okuyorum 21 yasindaym parfum de DKNY vanilya, ZARA black ve nina richi kullanyrm
pazar gunleri canim ne renk isterse o rengi giyerim :)
Direkt mi daldım? İnsaf girerken sormadım mı gerçekten benim gibi müzmin misiniz yoksa uzatmaları mı oynuyorsunuz ona göre gelicem diye
Ayy sınav sonucum iyi değil ama içimde böyle sebepsiz manasız bir mutluluk var Lucky sen anlarsın yaşça büyüksün benden ne de olsa tecrübelisindir hayra alamet mi sence?
Ooo kucuksun 21 yasinda bu topikte ne isin var diyebiliriz ama demiyoruz.
Bir renk sececeksin , sadece Pazar gunu icin kullanacaksin.
Evet sormustun gercekten muzmin misiniz . Degilseniz gelmiycem
Ben sana dedim o sira fazla girme KK ye diye. Kac aldin ki cok mu kotu cidden abartiyor musun? Mutlulugun sinav stresinden kurtulmandan kaynaklaniyor canim. Sen yasima laf mi vurdun.Dogum gunum haftaya , bir yasimi daha deviriyorum ama ben zaten Turkiye de kutladim.
KK ile hiçbir ilgisi yok inan cidden çok çalıştım ben bu sınava 10 ay çalıştım az mı? Zaten kitaplarda olmayan şeyler çıktı çalışmasam da aynısı olacakmış.Laf vurmadım yaşını yücelttim
Ben pazar günleri pijama giyiyorum, pijamam ne renkse o renk
KK ile hiçbir ilgisi yok inan cidden çok çalıştım ben bu sınava 10 ay çalıştım az mı? Zaten kitaplarda olmayan şeyler çıktı çalışmasam da aynısı olacakmış.Laf vurmadım yaşını yücelttim
Ben pazar günleri pijama giyiyorum, pijamam ne renkse o renk
lucky nasilsin canim , gorusemedik bir kac aydir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?