мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

ayy evet çok begendimm 1500 çok gelir mi acaba ilk defa yapacagım ya

Bende 2000 var 1500 var 3 tane de 1000lik var. 2000lik çok büyük ama çoook güzel, salonda duruyor. Ben de kendi salonuma düşünüyorum onu. 1500lükler de böyle uzun ince olduğu için aşırı büyük durmuyor. 1000likler de tam tablo işte dikdörtgen

sen bu işin exper i olmuşsun baya yaa ben acemiyim ya daha, acaba 1000 likle mi başlasam 1500 lükle mi :26:

sen bu işin exper i olmuşsun baya yaa ben acemiyim ya daha, acaba 1000 likle mi başlasam 1500 lükle mi :26:

Canım zorluk kolaylık olarak soruyorsan eğer o parça sayısıyla değil resmin ayrıntısıyla alakalı daha çok. Kolay renkleri olan bir resim olursa 2000liği bile 1 haftada bitirirsin. Sen resmi seç önce parça sayısına bakarız sonra, bazı resimler birden fazla parça sayısında olabiliyor.

peki tavsiye edebilecegin bi internet sitesi var mı canım, bikaç tane buldum ben oradan bakıyorum da elime ulaşırken sıkıntı olur mu diye endişelendim :26:

Birak cocuk puzzle i alsin o.

peki tavsiye edebilecegin bi internet sitesi var mı canım, bikaç tane buldum ben oradan bakıyorum da elime ulaşırken sıkıntı olur mu diye endişelendim :26:

İnternetten bir kez aldım, o sitede bilinmedik bir siteydi yani istediğim tabloyu bulunca gözüm dönmüştü O gönderdiğim sitede çok çeşit oluyor ama.

Kitabevi yok mu oralarda kuzum satılır orda :26:

var da bize uzak kalıyor, önce merkeze inip ondan sonra avm ye gitmem lazım uzun iş

Bu kadar puzzle ozurlu birini daha once gormemistim.

en son çocukken taş devrili bi puzzle ım vardı onu çözmüştüm hiç bu kadar uzun süre evde kalmadım ki, resmen duvarları tırmalıyorum değişiklik olsun diye

Onu genelde erkekler yapiyor. Orgu filan or sen daha kolay gelir sana.

Ben bir hafta yokum. Fransadan donuste ugrarim. Kendine iyi bak naz.

Hex sende kaytarma tezinden.

Filo sende ortada yoksun.

Hadin hoscakalin.

eyfel kulesine benim için de el salla kuzum, bi de söyle Naz da birgun gelecek oraya görürsün gününü de iyi gezmeler kuzum, görüşürüz

Hex nirelerdesin?

Kızlar teşekkür ederim bu arada yorumlarınız için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…