мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Hadi bakalim. Bende cikicam 20 dk sonra. Bak senin icin cikiyorum gozun arkada kalmasin diye.

Basim cok agriyor ya. Kahve icmiyorum diye mi acaba.
Yapabilir, ama daha cok olan bas agrilarini engelliyor ama kafein bagimlisi olduysan bilemem
Ben bucuk dedi mi basliyayim, sonra gece yarilarina kaliyorum:26:
Sen nereye kursa mi?

Yapabilir, ama daha cok olan bas agrilarini engelliyor ama kafein bagimlisi olduysan bilemem
Ben bucuk dedi mi basliyayim, sonra gece yarilarina kaliyorum:26:
Sen nereye kursa mi?

Geldim kurstan baska islerim var hep kk hep kk olmaz. Zaten dert dinlemeyi sevmiyorum bazen. Seni begeneyim diye begeni avina ciktim. Bir mesajini cok begendim. Soylemem surpriz.

Geldim kurstan baska islerim var hep kk hep kk olmaz. Zaten dert dinlemeyi sevmiyorum bazen. Seni begeneyim diye begeni avina ciktim. Bir mesajini cok begendim. Soylemem surpriz.
Begeni avin bitince cikar ortaya
Ben de anca arada girebiliyorum, ama bir ara limitsizce sarmak istiyorum KK'ya, buyuk ihtimalle donunce olur artik, limitli ya, daha cok zaman harcayasim var burda, yasak meyve hesabi

Begeni avin bitince cikar ortaya
Ben de anca arada girebiliyorum, ama bir ara limitsizce sarmak istiyorum KK'ya, buyuk ihtimalle donunce olur artik, limitli ya, daha cok zaman harcayasim var burda, yasak meyve hesabi

Bence tezin olmasa seni burda gormeyiz.

Yasak meyve derken yasak ayva mi.

KK artik eskisi gibi degil, her konuda polemigin icinde polemik var. Biri alintiliyor seni, once cevap vermiyorum sonra yazdiklarim saptirilinca cevap veriyorum. Hadi al basina belayi sonra. Bende o yuzden yazmak istemiyorum.

Sis ben kactim bu arada, firsat bulursam ugrarim gene

Hadi kolay gelsin sis. Bende kactim o zaman. c ya.

Son düzenleme:
ben bugun kanaviçe yapmaya başladım, sonra acaba kanaviçe yerine yapboz mu yapsaydım diye kendi kafamı karıştırdım, saçma sapan düşünüyorum şuan ne yapsam diye
bi ara puzzle a fena sarmıştım baş ağrısı yapıyor o da, en iyisi kendini dışarı atmak

bi ara puzzle a fena sarmıştım baş ağrısı yapıyor o da, en iyisi kendini dışarı atmak

burda hiç arkadaşım yok benim, annemlerle kardeşimle gezmekten de sıkıldım evde kendimi oyalayacak bişeyler arıyorum o yuzden

friends izliyorum ne güzel onu da bitirdim yaa, yeniden bi diziye sarmadan başka şeyler bulmalıyım oyalanacak

kurs falan bul canım evde durma yoksa sonun benim gibi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…