- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.581
Kendimi hazir hissetmiyorum sankim. Fransizcama bakmam lazim biraz. Ispanyolca dan gecis hemen olmuyor.
Tatile gitmeyecek misin yanlış mı anladım? :26:
Evet canim sadece iki gun ama gittigimde pratikte yapmak isterim.
Beden dili kullanırsınGit bence ya pratik yapamıcam diye gitmekten vazgeçmezdim ben
Fransizlarin ne kadar soguk ve kibirli oldugunu biliyor musun. Hadi italyan olsalar neyse.
Arkadas Fransa'ya gidiyor bende gidip gitmemekte kararsizim.
sen gitmeyeceksen beni gönder
Naz 500 euron varsa Avrupa turuna gel benimle
benim 50 tl m olsa puzzle alacam kendimeo kadar yoklardayım yani
Hangisini alacaksın? Ben de en son geçen sene aldım, ev çerçeveli puzzle doldu alma artık diyorlar asacak yer yok yatağımın arkasında duruyor.Çok beğendiğim 1-2 tane var ama yaa çok almak istiyorum artık kendime evime çıkınca inşallah.
sen gitmeyeceksen beni gönder
Evet evet biliyorum. Yani genel olarak sokaktaki insanlar vs falan çok soğuklar ama Fransız bir arkadaşım vardı erkek çok sevimliydi o
ahaa puzzle dan anlayan birini buldum çok şanslıyımvalla hiç bi fikrim yok canım yaa, anlamsızca bakınıyorum anlarmış gibi ama, bana hem çok pahalı olmayan hem de iyi olan, beni baya bi oyalayacak bi puzzle lazım, tavsiyen var mı :26: sen nerden alıyordun mesela :26:
Bir dahaki sefere, bu sefer ben gidiyorum :)
Ben nerde bulursam ordan alıyorum belli bir yerim yok en son D&R dan almıştım ama. Bir tane de çok beğendiğim bir tablonun puzzle ı hiçbir yerde bulamamıştım netten almıştım. Göndereyim sana birkaç tane özelden. Ravensburger i çok beğenirim. Anatolia çok kalitesiz yani resimler güzel ama parçalar sıkı sıkı oturmuyor hep dağılıyor katlarken.
Bir dahaki sefere, bu sefer ben gidiyorum :)
Ingilizce bilirler olmadi pat kut beden dili dedigin gibi.
tamam o zaman biraz daha bekleyim
internetten alacagım ben de mecburen, burda kim bilir nerde vardır hiç de arayıp bulamam
educa ya da art puzzle dedi bi arkadaşım marka olarak, onlara bakıyorum ben de genelde. ama hangi puzzle ı alsam hiç bi fikrim yok, her türlü tavsiyene hazırım
Ne tarz bir şey düşünüyorsun? Manzara mı tablo mu fotoğraf mı? :26:
tamam o zaman biraz daha bekleyim
internetten alacagım ben de mecburen, burda kim bilir nerde vardır hiç de arayıp bulamam
educa ya da art puzzle dedi bi arkadaşım marka olarak, onlara bakıyorum ben de genelde. ama hangi puzzle ı alsam hiç bi fikrim yok, her türlü tavsiyene hazırım
Benimki ingilizce de çok bilmiyordu çat pat Fransız aksanıyla ay çok tatlıydı ya neyse
Kızlar saçımı mı boyatsam diyorum sıkıldım iyice, bir albüm yapsam da size daha önce denediğim renkleri göstersem fikir verir misiniz? :26:
Kızlar saçımı mı boyatsam diyorum sıkıldım iyice, bir albüm yapsam da size daha önce denediğim renkleri göstersem fikir verir misiniz? :26:
tablo olabilir, bitince yaptırıp odama asarım sanırım :26: yada eyfel kulesi temalı bişeyler de olabilir, kendim de bakıyorum da bi yandan gözüm hep onlara kayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?