мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

benim 50 tl m olsa puzzle alacam kendime o kadar yoklardayım yani

Hangisini alacaksın? Ben de en son geçen sene aldım, ev çerçeveli puzzle doldu alma artık diyorlar asacak yer yok yatağımın arkasında duruyor. Çok beğendiğim 1-2 tane var ama yaa çok almak istiyorum artık kendime evime çıkınca inşallah.

ahaa puzzle dan anlayan birini buldum çok şanslıyım valla hiç bi fikrim yok canım yaa, anlamsızca bakınıyorum anlarmış gibi ama, bana hem çok pahalı olmayan hem de iyi olan, beni baya bi oyalayacak bi puzzle lazım, tavsiyen var mı :26: sen nerden alıyordun mesela :26:

Son düzenleme:

Ben nerde bulursam ordan alıyorum belli bir yerim yok en son D&R dan almıştım ama. Bir tane de çok beğendiğim bir tablonun puzzle ı hiçbir yerde bulamamıştım netten almıştım. Göndereyim sana birkaç tane özelden. Ravensburger i çok beğenirim. Anatolia çok kalitesiz yani resimler güzel ama parçalar sıkı sıkı oturmuyor hep dağılıyor katlarken.

Bir dahaki sefere, bu sefer ben gidiyorum :)

tamam o zaman biraz daha bekleyim

internetten alacagım ben de mecburen, burda kim bilir nerde vardır hiç de arayıp bulamam

educa ya da art puzzle dedi bi arkadaşım marka olarak, onlara bakıyorum ben de genelde. ama hangi puzzle ı alsam hiç bi fikrim yok, her türlü tavsiyene hazırım

Bir dahaki sefere, bu sefer ben gidiyorum :)

Ingilizce bilirler olmadi pat kut beden dili dedigin gibi.

Benimki ingilizce de çok bilmiyordu çat pat Fransız aksanıyla ay çok tatlıydı ya neyse

Kızlar saçımı mı boyatsam diyorum sıkıldım iyice, bir albüm yapsam da size daha önce denediğim renkleri göstersem fikir verir misiniz? :26:

Ne tarz bir şey düşünüyorsun? Manzara mı tablo mu fotoğraf mı? :26:

Ne tarz bir şey düşünüyorsun? Manzara mı tablo mu fotoğraf mı? :26:

tablo olabilir, bitince yaptırıp odama asarım sanırım :26: yada eyfel kulesi temalı bişeyler de olabilir, kendim de bakıyorum da bi yandan gözüm hep onlara kayıyor

Bekleyen dervis muradina ermis.

Evet tatli oluyorlar, bir fransiz alip gelirim belki. Yabanci damat.

Bakalim bir resimlerine fikri veririz tabi.

Kızlar saçımı mı boyatsam diyorum sıkıldım iyice, bir albüm yapsam da size daha önce denediğim renkleri göstersem fikir verir misiniz? :26:

bakalım bebegimm biz senle can sıkıntısından ne yapacagımızı şaşırdık, benim de uçlarının rengini açasım var saçlarımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…