мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

yapmak istemediklerim listesine kahvaltı ederek başladım, gerisi de zamanla artık, önümde vakitten bol hiçbişey yok

Bilmiyorum Naz bu kadar negatiflige gelmem ben topige. Cocuk puzzle i mi alirsin, havuza mi gidersin, film mi seyredersin bilemem ama bir an once kendini toparla. Simdi islerim var onlari halledicem. Gorusuruz.

Bilmiyorum Naz bu kadar negatiflige gelmem ben topige. Cocuk puzzle i mi alirsin, havuza mi gidersin, film mi seyredersin bilemem ama bir an once kendini toparla. Simdi islerim var onlari halledicem. Gorusuruz.

puzzle siparişini verdim, sanırım yarın yada öbür gün elime ulaşır, o zamana kadar katlaniver bu halime ne olacak hemen posta koyuyorsun sende neyse hadi sen işlerini hallet ben buralardayım

puzzle siparişini verdim, sanırım yarın yada öbür gün elime ulaşır, o zamana kadar katlaniver bu halime ne olacak hemen posta koyuyorsun sende neyse hadi sen işlerini hallet ben buralardayım

Ben katlanmam Naz' cim. Hadi bir kahve ic resimleri gonder face den de falina bakayim.

kadın milleti fal duyunca hemen alıcıları çalıştırıyor degil mi

En fazla 3 bilemedin 4 kere baktırmışımdır hayatım boyunca, ama bu aralar kafam allak bullak nereye yönlendirseler gidecek gibiyim. Biri bir şey dese de hayal kurabilsem yine eskisi gibi diye bakıyorum.

En fazla 3 bilemedin 4 kere baktırmışımdır hayatım boyunca, ama bu aralar kafam allak bullak nereye yönlendirseler gidecek gibiyim. Biri bir şey dese de hayal kurabilsem yine eskisi gibi diye bakıyorum.

ben yurttayken arkadaşlarımla çok bakıyorduk birbirimize ama tabi fincanlarda hayvanat bahçesi görüp sonra internetten hayvanların neye işaret ettigine bakıp kendi kendimize saçmalayarak bakıyorduk yani parayla çok az baktırmışımdır hiç biri de çıkmadı

Lucky de beni depresyonda görünce sanırım halime acıdı da bakayım dedi ayy canım Lucky cimm

Ben de depresyona mı girsem yoksa eskisi gibi duygusuz mu olsam karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…