- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.661
ayy yok valla mumkun degil gidemem, zaten hava da bozuyor gibi.. öğleden sonra yagmurlu gösteriyordu hava durumuzaten fiziksel durumum da şuan havuza musait degil, sabah erken kalkıp gerekli hazırlıgı yapsaydım gidebilirdim ancak
Oynayamam yerim dar.
yapmak istemediklerim listesine kahvaltı ederek başladım, gerisi de zamanla artık, önümde vakitten bol hiçbişey yok
Bilmiyorum Naz bu kadar negatiflige gelmem ben topige.Cocuk puzzle i mi alirsin , havuza mi gidersin, film mi seyredersin bilemem ama bir an once kendini toparla. Simdi islerim var onlari halledicem. Gorusuruz.
puzzle siparişini verdim, sanırım yarın yada öbür gün elime ulaşır, o zamana kadar katlaniver bu halime ne olacak hemen posta koyuyorsun sendeneyse hadi sen işlerini hallet ben buralardayım
Ben katlanmam Naz' cim.Hadi bir kahve ic resimleri gonder face den de falina bakayim.
valla mı kızz, bak üşenmem yapıp içerim kahveyi uğraşırsın benimle
Arada ben islerimi hallediyorum. Bir daha bakmam ki bu son.
tamam ben kahveyi yapıp, içip resimlerini sana göndeirrim, sen ne zaman musait olursan o zaman yollarsın bana bebegim
tamam ben kahveyi yapıp, içip resimlerini sana göndeirrim, sen ne zaman musait olursan o zaman yollarsın bana bebegim
Arada ben islerimi hallediyorum. Bir daha bakmam ki bu son.
Nee fal mı bakıyorsunuz????
kadın milleti fal duyunca hemen alıcıları çalıştırıyor degil mi
En fazla 3 bilemedin 4 kere baktırmışımdır hayatım boyunca, ama bu aralar kafam allak bullak nereye yönlendirseler gidecek gibiyim. Biri bir şey dese de hayal kurabilsem yine eskisi gibi diye bakıyorum.
ben yurttayken arkadaşlarımla çok bakıyorduk birbirimize ama tabi fincanlarda hayvanat bahçesi görüp sonra internetten hayvanların neye işaret ettigine bakıp kendi kendimize saçmalayarak bakıyorduk yaniparayla çok az baktırmışımdır hiç biri de çıkmadı
Lucky de beni depresyonda görünce sanırım halime acıdı da bakayım dediayy canım Lucky cimm
Ben de depresyona mı girsem yoksa eskisi gibi duygusuz mu olsam karar veremiyorum
işsizliğimiz böyle gitmeye devam ederse ikisi için de bolca vaktimiz olacak
Of hatırlatıp durma onuYanlışlıkla dünyaya gelmişim aslında doğmamış olmam gerekiyormuş gibi hissediyorum zaten.
birazdan Lucky ya da Hex gelip ikimizin de ensesine patlatacaklar birer tane
Patlatsınlar, benim hayatım değişmedikçe ruh durumum da değişmez kendimi tanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?