мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

zaman gösterecek bebegim

Peki Ay ne sıcak dışarısı yaa Her seferinden bir umutla çıkıyorum acaba ne hoş adam yakışıklıymış falan diyebileceğim birini görür müyüm diye. Hani tanışmak için falan değil sadece yıllar sonra birini beğenebilmek için. Yok yok bir tane bile mi yakışıklı olmaz Çok çirkin Ankara erkeği

evet yaa ankara nın öyle bir kıtlıgı var malesef gerçi o kıtlık burda da var, hepsinin saçlarının arkasında kuyrul gibi bişey olan saçma sapan erkekler toplulugu yaşıyor bneim memleketimde de

Yaaa degil oyle o benim yavuklum, sen benim caaanim arkadasim
Sen bana yapcan mi kanavice onu di bana?

kanaviçe düşündüğümden daha pahalı bir hobiymiş diye puzzle da karar kıldım ama sana helalinden bi havlu işlerim, anlaştık mı

kanaviçe düşündüğümden daha pahalı bir hobiymiş diye puzzle da karar kıldım ama sana helalinden bi havlu işlerim, anlaştık mı
Yok be takiliyorum, teklifin yeter sagol kuzum
Basladin mi puzzle a?
Benim kediler pisligine gelir heder ederlerdi benim puzzle i, ortasina laps diye yatan mi dersin, parcayi alip sivisan mi, ben de bana gore degil dedim bu is, bir de ben sabirsiz insanimdir

puzzle ı da internetten sipariş ettim gelmesini bekliyorum

benim sabote edecek bir kedim yok, bu sebeple benden kaynaklı bir sebep olmazsa bitirirm sanırım kanaviçeyi sevdigime göre puzzle ı da severim diye garip bir mantık yürüttüm

Yoo aslinda mantikli, ikisi de detay is, sabir lazim, ben bazen sacimi orerken bile daralirim, ay ne gergin insanim
Benim de bir bugunum bos, muhabbete gelsin millet ya, vallahi doverim hepinizi

Yaaa degil oyle o benim yavuklum, sen benim caaanim arkadasim
Sen bana yapcan mi kanavice onu di bana?

Hangisini aldın nazom?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…