- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.701
zaman gösterecek bebegim
PekiAy ne sıcak dışarısı yaa Her seferinden bir umutla çıkıyorum acaba ne hoş adam yakışıklıymış falan diyebileceğim birini görür müyüm diye. Hani tanışmak için falan değil sadece yıllar sonra birini beğenebilmek için. Yok yok bir tane bile mi yakışıklı olmaz Çok çirkin Ankara erkeği
evet yaa ankara nın öyle bir kıtlıgı var malesefgerçi o kıtlık burda da var, hepsinin saçlarının arkasında kuyrul gibi bişey olan saçma sapan erkekler toplulugu yaşıyor bneim memleketimde de
Burdayim tabi, siz benim ilk goz agrimsiniz, hele sen andro hele senHe burdaymışsın
Sev beni Nazsenin sertliğini sevsinler yavrum
Burdayim tabi, siz benim ilk goz agrimsiniz, hele sen andro hele sen
Sev beni Naz
Yaaa degil oyle o benim yavuklumhee sen iltifatları Andro ya yap sevgiyi benden istesevmiyorum işte
Yaaa degil oyle o benim yavuklum, sen benim caaanim arkadasim
Sen bana yapcan mi kanavice onu di bana?
Yok be takiliyorum, teklifin yeter sagol kuzumkanaviçe düşündüğümden daha pahalı bir hobiymiş diye puzzle da karar kıldım ama sana helalinden bi havlu işlerim, anlaştık mı
Yok be takiliyorum, teklifin yeter sagol kuzum
Basladin mi puzzle a?
Benim kediler pisligine gelir heder ederlerdi benim puzzle i, ortasina laps diye yatan mi dersin, parcayi alip sivisan mi, ben de bana gore degil dedim bu is, bir de ben sabirsiz insanimdir
Yoo aslinda mantikli, ikisi de detay is, sabir lazim, ben bazen sacimi orerken bile daralirim, ay ne gergin insanimpuzzle ı da internetten sipariş ettim gelmesini bekliyorum
benim sabote edecek bir kedim yok, bu sebeple benden kaynaklı bir sebep olmazsa bitirirm sanırımkanaviçeyi sevdigime göre puzzle ı da severim diye garip bir mantık yürüttüm
Yaaa degil oyle o benim yavuklum, sen benim caaanim arkadasim
Sen bana yapcan mi kanavice onu di bana?
puzzle ı da internetten sipariş ettim gelmesini bekliyorum
benim sabote edecek bir kedim yok, bu sebeple benden kaynaklı bir sebep olmazsa bitirirm sanırımkanaviçeyi sevdigime göre puzzle ı da severim diye garip bir mantık yürüttüm
Benim huysuz yavuklum napiyorsun?
Benim huysuz yavuklum napiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?