мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

al benden de o kadar ne olacak bizim bu halimiz konulu geyik mi başlatsam acaba

2 olasılık var: Ya böyle devam edecek iyi kötü bir iş bulup mutsuz mutsuz yaşayacağım ya da bir mucize olacak bambaşka yönde değişecek hayatım. Başka bir olasılık yok benim için.

2 olasılık var: Ya böyle devam edecek iyi kötü bir iş bulup mutsuz mutsuz yaşayacağım ya da bir mucize olacak bambaşka yönde değişecek hayatım. Başka bir olasılık yok benim için.

ikincisi mutlaka olacak, bu kadar insan secdigi işte çalışıyorken mutlaka senin de sevdigin bir olacak hayatında, ama o olana kadar ne yapacaksın aynı soru benim için de geçerli tabi, günler geçiyor da o işi bulana kadar ne yapacagım ben

İkincisi dediğin, birinci yazdığımı diyorsun sanırım. İş bulup mutsuz mutsuz yaşamak. Of içim daraldı.

İkincisi dediğin, birinci yazdığımı diyorsun sanırım. İş bulup mutsuz mutsuz yaşamak. Of içim daraldı.

yookk, mucize gerçekleşip de istedigin hayatı yaşayana kadar istemedigin işte çalışıp bir hayat süreceksin ( süreceğim ) diyorum hoş şuan istedigim yada istemedigim hiç bir iş yok ortada ya neyse

yookk, mucize gerçekleşip de istedigin hayatı yaşayana kadar istemedigin işte çalışıp bir hayat süreceksin ( süreceğim ) diyorum hoş şuan istedigim yada istemedigim hiç bir iş yok ortada ya neyse

Mucize falan gerçekleşmeyecek bence naz, benim ciddi ciddi bir mucizeye ihtiyacım var

Mucize falan gerçekleşmeyecek bence naz, benim ciddi ciddi bir mucizeye ihtiyacım var

senin kpss puanın iyiydi yanlış hatırlamıyorsam, güzel bir derecen de vardı, umutsuz olma hemen gerçi umut edip olmayınca daha kötü.. ne bileyim yaa üff, nerden tutsam elimde kalıyor bu hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…