- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.681
al benden de o kadarne olacak bizim bu halimiz konulu geyik mi başlatsam acaba
2 olasılık var: Ya böyle devam edecek iyi kötü bir iş bulup mutsuz mutsuz yaşayacağım ya da bir mucize olacak bambaşka yönde değişecek hayatım. Başka bir olasılık yok benim için.
ikincisi mutlaka olacak, bu kadar insan secdigi işte çalışıyorken mutlaka senin de sevdigin bir olacak hayatında, ama o olana kadar ne yapacaksınaynı soru benim için de geçerli tabi, günler geçiyor da o işi bulana kadar ne yapacagım ben
İkincisi dediğin, birinci yazdığımı diyorsun sanırım.İş bulup mutsuz mutsuz yaşamak. Of içim daraldı.
yookk, mucize gerçekleşip de istedigin hayatı yaşayana kadar istemedigin işte çalışıp bir hayat süreceksin ( süreceğim ) diyorumhoş şuan istedigim yada istemedigim hiç bir iş yok ortada ya neyse
Mucize falan gerçekleşmeyecek bence naz, benim ciddi ciddi bir mucizeye ihtiyacım var
senin kpss puanın iyiydi yanlış hatırlamıyorsam, güzel bir derecen de vardı, umutsuz olma hemengerçi umut edip olmayınca daha kötü.. ne bileyim yaa üff, nerden tutsam elimde kalıyor bu hayat
İşte sorun da o naz, benim hayalim o değil...
peki işle ilgili var mı bir hayalin :26: ben son zamanlarda hiö hayal kuramıyorum onu fark ettim de
Var ama imkansıza yakın. Çok çok uzağım mucize lazım diyorum ya ondan
belki gerçekleşir :26: o hayali gerçekleştirmiş başka birileri varsa dünya üzerinde o mucize sana da uğrar belki kim bilir
Milyonda 1 nazım milyonda 1... Mutluluk bana çok uzak o yüzden. Neyse ben bi dışarı çıkıcam şimdi gelince konuşuruz.
Nee fal mı bakıyorsunuz????
aman o zaman gez gel sen, hatta ankara da benim yerime de gezgörüşürüz
Ne oldu kahveyi icmeye mi usendin resmi cekmeye mi.
gönderdim ya resimleri
Aaa pardon. Kirmizi yanmayinca bakmadim mesajina.
Gel sende gel.
Ne oldu kahveyi icmeye mi usendin resmi cekmeye mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?