- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.821
Derin konular konusmak icin var luckyBu konular derin konular simdi girsem konuya cikamiycam. Fransiz erkeklerini de bir tartayim ondan sonra ...Ben alabora yi izliycem. Geldigimde gorusuruz buyuk ihtimalle.
Topik ahalisi, muzminler ve muzmin gecinenler simdilik hoscakalin.
Bir de sey turleri var bunlarin, turk kizini yerince kendini ovdugunu, citasini yukselttigini, ona karsilik gelenin daha ust oldugunu dusunenler var, gunahO da var tabi karakter meselesi, ama tanımadıkları kızlara acımasız olabiliyorlar cidden. Arkadaşlarına daha ılımlı
Bilmukabele yavuklumYüreğin güzel işte bebeğim, ilk gördüğün anda anladım.Boşuna mı aldım seni Komplekslerin yok senin belli zaten her lafından.
Aynen, burda mesela esmer gordukleri zaman donup bakiyorlar illa, bizde sarisin nasilsa...
Ama ben genel o soguk beyaz ten ve sarisinlik hali icin o asil ve ozel mesajinin verildigine cok inaniyorum...
Bir de sey turleri var bunlarin, turk kizini yerince kendini ovdugunu, citasini yukselttigini, ona karsilik gelenin daha ust oldugunu dusunenler var, gunah
Bilmukabele yavuklumSen de oylesin androm, hem kalbin, hem yuzun guzel
Eee napiyorsun, okuyor musun deli gibi kitap?
Aynen ben de iste onun yansimalari hala devam ediyor diyorum...Orta Çağda beyazlık asillik göstergesiymiş ya zaten. Soylu kadınlar güneşe kesinlikle çıkmazlarmış hep süt beyaz kalmaya özen gösterirlermiş. Şimdi de solaryumdan çıkmıyorlar.Ben nefret ediyorum çok beyazlıktan yaa 20 sene süt beyaz gezdim fazla da çıkmazdım güneşe. Sonra baktım plajda çok parlıyorum peynir gibi son 4 senedir her yaz tatile gittiğimde tüm gün yattım güneşlendim. Sonunda sağlıklı bir ten rengine ulaşabildim
Kendilerine guvenmiyorlar da ondanAman işte ya saçmalık. Türk erkeği kadar kendi milletinin kadınını yeren başka bir erkek yok zaten.
Ben de gun sayiyorum, en cok yemekleri ve kitaplari ozledim...Okuyorum ama yavaş gidiyorum,sınavdan beri 5 kitap bitirdim sanırım. Hava çok sıcak uzun süre oturamıyorum.
Aynen ben de iste onun yansimalari hala devam ediyor diyorum...
Ben beyazi da seviyorum ya bence iki ten renginin de avantaji ve albenisi var...
Esmer daha cekici duruyor ve yaslilik, kilo, kirisiklik vs. daha az gosteriyor...
Beyaz da bebek gibi oluyor cogunlukla, ve daha masum, naif duruyor...Bir de kil tuy durumu avantaj beyaz tenliler de...
Gerci ben trakya esmeri olunca pek oyle derdim yok ama...
Ikisinin de guzeli guzel iste...
Ikisinin de avantaji ayri...
Tamam bekliyorumSana bi fotomu göstereyim de ondan sonra kararını ver o zamanFotoda hiç ışıkla oynama falan yok bu arada
Kendilerine guvenmiyorlar da ondan
Ben de gun sayiyorum, en cok yemekleri ve kitaplari ozledim...
Kitapligimi nereye koyacagima gore ev bakiyorum Turkiye'de
Aralik sonu Ocak basi kuzum, donemim Aralik 20'de bitiyor...Ne zaman dönüyorsunuz kesin tarih belli mi?
Aralik sonu Ocak basi kuzum, donemim Aralik 20'de bitiyor...
1 ay icinde gelecegiz iste bittikten sonra...
O kadar surem olmaz, bir iki ay icinde temeli biter isin, sonra kavusuruz seninleAy çok az kalmışDönünce de bir süre yerleşmeydi ailenle hasret gidermeydi falan uğraşırsın sen bizim görüşmemiz Nisan'ı bulur
O kadar surem olmaz, bir iki ay icinde temeli biter isin, sonra kavusuruz seninle
Sen gel hem ev dekorasyonunda yardim et bana, kafayi yiyecegim
Koli koli kitap biraktim zaten Turkiye'de, bir de simdi ac kurt gibi saldiririm, hepsini seve seve yerlestiririz muhabbet muhabbet ama seviyorsun musun bilmiyorum kedilerim var evde benim, huylu degilsindir umarim, vallahi doverimEderim etmem mi, kitaplık olayında bayıla bayıla ederim hem de
Koli koli kitap biraktim zaten Turkiye'de, bir de simdi ac kurt gibi saldiririm, hepsini seve seve yerlestiririz muhabbet muhabbet ama seviyorsun musun bilmiyorum kedilerim var evde benim, huylu degilsindir umarim, vallahi doverim
Iyi zaten asiri yanasmazlar iki kiz bir erkek, ben biraz bagimliyim sanirimCıks huylu değilim, mümkün mü sence ben her türlü canlıyla yaşarımAma öyle bir bağımlılığm da yoktur yani nötrüm.
Iyi zaten asiri yanasmazlar iki kiz bir erkek, ben biraz bagimliyim sanirim
Iki kiz nazli yanina bile gelmezler de, erkek askinti olur, insani sever haber vereyim
Benden sonra oldu di mi ?Erkekse olur hacı, erkekle sorunum yok kızlar yanaşmasın ama homofobiğim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?