- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.781
Italyan bul
Afilli icki benim isim diyorsun, soyle oturup bir Kavaklidere sarabi icsek olmuyor mu?Seninle absinthe içeriz o zaman
Afilli icki benim isim diyorsun, soyle oturup bir Kavaklidere sarabi icsek olmuyor mu?
Haftaya Ispanyollarla bulusucam.
Hepsi bizim bir kardesimiz adeta, vay arkadas niye kardes ulke bunlari secmemisiz biz...İtalyan mı İspanyol mu diye sorarsanız Portekizli derim
Yok ya bu baska bir sey bence. Salakta degilsin ayrica Naz cim. Bakma sen bize.
Yol o siparisi. :)
Olsun, bundan sonra rahat olursun
Şaka yaptım kuzum beğendiysen al tabi, yalnız işte bitince çerçeveletmek zor oluyor kolay dağılıyor iyi yapıştır.
Kopuklu sarap, oh be bunu biliyorumŞarabı bıraktım 3 sene önce artık sevmiyorum. Frizzante olursa varım ama
dalgınlık kuzum benimki, daha doğrusu kafası dağınıklık işte
sanırım
bi yerden sonra kafam o kadar karıştı ki hangi marka aldıgımı sonradan fark ettim, mavi arabalı olanla bunun arasında kalmıştım hatta da tam olarak buna neden karar verdim o kısmı pek hatırlamıyorumkırmızılı diyeydi sanırım :26: hele bi puzzle gelsin başlayım da bu dedigini aklımda tutacam canımcım
Hepsi bizim bir kardesimiz adeta, vay arkadas niye kardes ulke bunlari secmemisiz biz...
Bize de italyanmisiniz diyip duruyorlar burda, turk algilari cok farkli sanirim:26:
Hepsi bizim bir kardesimiz adeta, vay arkadas niye kardes ulke bunlari secmemisiz biz...
Bize de italyanmisiniz diyip duruyorlar burda, turk algilari cok farkli sanirim:26:
Kaynasmak amac, kardes ulke isin geyigiOlur mu iyiki kardes degiliz. Biyikli kizlar bizim bacimizdir diyen Turk erkekleri var ondan.
Canim ne olacak senin bu halin .Puzzle alirken bile rengine bakarak aliyorsun.
Kopuklu sarap, oh be bunu biliyorum
Tamamdir
Bana sarap olsun,kirmizi, beyaz farketmez ama pembe sarap sevmiyorum ben, tatli ickiyi sevemedim gitti...
Ha bir de trakyaliyim raki severim, ortami ve modum varsa...
Fasila da gidelim Ankara'da
Kaynasmak amac, kardes ulke isin geyigi
Kompleksli olan turk erkeklerini hic ciddiye almamak lazim zaten
düzelirim herhalde yakında, şimdilik yarı açık algılarımla idare edeyim
hatta ben biraz film izleyim kızçeler, size iyi sohbetler
Kaynasmak amac, kardes ulke isin geyigi
Kompleksli olan turk erkeklerini hic ciddiye almamak lazim zaten
Bana Italyan disinda bir sey diyen olmadi, sanirim hem boy, hem esmerim, hem giyim tarzi vs. Sevgiliye de oyle bir kere macar geri kalanda da italyan dediler, macar da tarihe donsen baksan mantikli zaten...Türk deyince bambaşka şeyler geliyor akıllarına çünkü. Bir de eskiden İspanya'da doğudan gelenlerin hepsine Türk derlermiş Hintliler Araplar vs. Sanırım o algı var hala. Bana da hep ya İtalyan ya İspanyol derlerdi. Onlar da olmazsa BrezilyalıTürkiye hiç akıllarına gelmiyor.
Bira da amele isi ya, sis bir karin, zirt pirt tuvalet...Ama iceriz, en zahmetsiziRakı bana çok şekerli geliyorVotka da sevmem. Benim baş tacım tekiladır.
Neyse bira içeriz en kötü
düzelirim herhalde yakında, şimdilik yarı açık algılarımla idare edeyim
hatta ben biraz film izleyim kızçeler, size iyi sohbetler
Bana Italyan disinda bir sey diyen olmadi, sanirim hem boy, hem esmerim, hem giyim tarzi vs. Sevgiliye de oyle bir kere macar geri kalanda da italyan dediler, macar da tarihe donsen baksan mantikli zaten...
O akillarindaki tuk modeli burda cogunlukla ne yazik ki gecerli, ben rte'nin iki kizinin okudugu okuldayim, ogrenci birliginin yanindan gecmedim bildigin...
Cogunluk oyle zaten ne yazik ki...
Keske direkt turku yapistirsalar da mutlu olsak biz de
Bira da amele isi ya, sis bir karin, zirt pirt tuvalet...Ama iceriz, en zahmetsizi
Ya da sen tekila ic ben kirmizi sarap...
Ben gelmeden tekiladan sabahi gordum de klozet basinda, hala midem kalkiyor
Turk kaslari fazla gelismiste idare et ablasi.
Şu Amine midir nedir birinci olduğunda ekşide çok havalı çok ukala vs yazmışlardı da birinin verdiği cevap çok hoşuma gitmişti. Kız yurt dışında doğup büyümüş herhalde özgüveni tavan olacak daha Türk erkekleri tarafından kezban, bıyıklı, kaşar, eğlenilecek kız vs. gibi etiketlere maruz kalmadığı için demişti. Ne kadar doğru.
Daha gecen gun bunu konustuk...
Hep genel kani var ya, guzel olmayan, kezban turk kizlarinin havalrindan yanina yaklasilmiyor ama yabanci kizlar oyle mi? Hem cok daha guzeller hem de cok daha sicak kanlilar diye...
Bunu anlayamacak kadar kus beyinliler iste, bizim kategorize edilmemiz, adimizin cikmasi, yollu olmamiz, kuyruk sallamamiz, bir gulmemizin bile, bir bakisimizin bile bir anlam dogurmasi neden iste...
Bir erkege yakin davran kasiniyor olursun, iki gulumse sana yakin olmasina izin ver yollu olursun, azicik rahat giyin, kuyruk salliyor olursun ama mesafeli dur, sinirlarini koru, hot de, surat as set or, biyikli kezban olursun...
Toplum elbirligiyle s.cti turk kizinin kadininin agzina simdi de begenmiyorlar zibidiler...
o dayagi, siddeti, sozlu tacizi, mahalle baskisini, kiskancligi, yavsakligi kullan bakalim o kizlara seni ne yapiyorlar...
Amma doluymusum beUmarim yeni nesil kadinlar daha zeki ve vizyonlu erkekler yetistirir ne diyelim...
Ha bu arada yabanci forumlarda gezerseniz turk kizlari dunyadaki en guzel kadinlarin arasinda genelde ilk 3 te, 5 te veriyorlar, ben de epey sasirmistim ama oyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?