- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.801
Daha gecen gun bunu konustuk...
Hep genel kani var ya, guzel olmayan, kezban turk kizlarinin havalrindan yanina yaklasilmiyor ama yabanci kizlar oyle mi? Hem cok daha guzeller hem de cok daha sicak kanlilar diye...
Bunu anlayamacak kadar kus beyinliler iste, bizim kategorize edilmemiz, adimizin cikmasi, yollu olmamiz, kuyruk sallamamiz, bir gulmemizin bile, bir bakisimizin bile bir anlam dogurmasi neden iste...
Bir erkege yakin davran kasiniyor olursun, iki gulumse sana yakin olmasina izin ver yollu olursun, azicik rahat giyin, kuyruk salliyor olursun ama mesafeli dur, sinirlarini koru, hot de, surat as set or, biyikli kezban olursun...
Toplum elbirligiyle s.cti turk kizinin kadininin agzina simdi de begenmiyorlar zibidiler...
o dayagi, siddeti, sozlu tacizi, mahalle baskisini, kiskancligi, yavsakligi kullan bakalim o kizlara seni ne yapiyorlar...
Amma doluymusum beUmarim yeni nesil kadinlar daha zeki ve vizyonlu erkekler yetistirir ne diyelim...
Ha bu arada yabanci forumlarda gezerseniz turk kizlari dunyadaki en guzel kadinlarin arasinda genelde ilk 3 te, 5 te veriyorlar, ben de epey sasirmistim ama oyle...
Ben bulunmadim hic Italya'da, bana da oranin kizlari hep uzun demislerdi burda...Bilmiyor demek ki bunlar daHacı İtalyan kızları minicik, sen uzun değil misin? :44: İşte Türk akıllarına gelmiyor bence, hem giyimden hem görüntüden. Bana her pazar kiliseye gider misin diye soran bile olmuştu
2-3 yil gibi net yil verince anladim zaten...İşte benim şarabı artık sevmememin sebebi de tam olarak bu
Hadi yaÇok doğru tespitler bibiğimAynen böyle düşünüyorum ben de. Sen ez ez her hareketine bir kulp bul sonra da Türk kızları şöyle böyle. Başka derdiniz paşam? Erkelere de yapılıyor bu ama kadına olduğu kadar değil. Hiç takmıyorum ben valla bana da neler dediler zamanında, onu mu dert edeceğim? Ama yabancı erkeklerin yanında yaşadığım özgüven patlamasını anlatamam yaa resmen insan olduğunu hissediyorsun. Bu birazdan kültürden aslında bizim toplumumuz iki tarafa da rol biçiyor ve onun dışına çıkarsan yanlış yoldasın gibi oluyor maalesef.
Ben Türk takıntılı İtalyan tanıdım sen ne diyosun?
Ben begeniyorum Turk kizlarini , ozellikle yeni nesili (lens takmayan , burnu estetik olmayan olsa bile estetik oldugu belli olmayan). Tatile gittigimde sokakta bir tane yakisikli erkek gormedim ama bogazdaki kesim ayri tabi. Eeee onlarda tek tuk . Once kendilerine ve gobeklerine baksinlar sonra konussunlar.
Ben bulunmadim hic Italya'da, bana da oranin kizlari hep uzun demislerdi burda...Bilmiyor demek ki bunlar daBeni hatta burda bir turk tanimadi, yani tanistiktan sonra soyle dedi esinin turk oldugunu anladim ama senin anlamadim yabanci zannettim dedi, ben de avrupadanim zaten trakyaliyim dedim
Gocmenim diye falan da biraz farkli geliyor sanirim, ama genel olan bence tavir, tarz, giyim...
Akillarindaki modelin cok disinda...
2-3 yil gibi net yil verince anladim zaten...
Benim bunu yasamadigim icki yok gibi, illa bir kere var, cogunda geciyor zamanla ama tekila deyince hala midem kalkiyor...
Bir gun sonra bile devam ettim
Bence her milletin guzeli cirkini var...Ben begeniyorum Turk kizlarini , ozellikle yeni nesili (lens takmayan , burnu estetik olmayan olsa bile estetik oldugu belli olmayan). Tatile gittigimde sokakta bir tane yakisikli erkek gormedim ama bogazdaki kesim ayri tabi. Eeee onlarda tek tuk . Once kendilerine ve gobeklerine baksinlar sonra konussunlar.
Valla benim tanıdıklarımın hepsi benden kısaydı ya da benim kadarlardı. Hiç öyle 1.75 ve üstü İtalyan tanımadım. Hatta erkekleri de kısadır hep. Uzunlar da var tabi ama bizde ne kadarsa orda da öyle.
Evet Kesinlikle olay bu
Votkayla ben cok onceden yasadim, ama simdi icerim herhalde, epey oldu denemedim4 sene önce de votkayla yaşamıştımOnu da sevmem dedim dikkat ettiysen
Aaa beni tarif etmiş
Aynen yaa hiç yakışıklı erkek göremiyorum ben de bugün onu dedim naza. Biz standardı çok yükselttik bence Lucky o yüzden Türk erkeklerini beğenmiyoruz artık bi kere gözümüz açıldı çünkü
Valla benim tanıdıklarımın hepsi benden kısaydı ya da benim kadarlardı. Hiç öyle 1.75 ve üstü İtalyan tanımadım. Hatta erkekleri de kısadır hep. Uzunlar da var tabi ama bizde ne kadarsa orda da öyle.
Evet Kesinlikle olay bu
4 sene önce de votkayla yaşamıştımOnu da sevmem dedim dikkat ettiysen
Bence her milletin guzeli cirkini var...
Bazi amerikali kizlar var inan dibin duser ben bile bakiyorum hayran hayran o kadar guzeller, bazilari da cok cok vasat, hatta cirkin...
Ya da guney amerikalilar, bazilari inanilmaz albenili, bazilari gercekten biyikli...
Turkler de ayni boyle, guzel cirkin millet yok bence...
Bir de su beyaz,sarisin asil ve guzeldir bana amerika ve ingilizlerin, zaten ayni koken, dunyanin beynine enjekte ettikleri bie mesaj gibi geliyor...
Beyazsan, asil, guzel, temiz ve ozelsin... Esmersen, zayif, cirkin, pis ve vasat ve cahilsin...
Tesaduf degil hic biri!!
Anam ben de naz nereye gitti diyorum...düzelirim herhalde yakında, şimdilik yarı açık algılarımla idare edeyim
hatta ben biraz film izleyim kızçeler, size iyi sohbetler
Hadi ya
Burda kac kere laf yedim, gulumsuyorsun ister istemez...
Adamlarin sarkma hali bile kibar, naif ve onura edici...
Gozlerine bakip sarki soyleyenler, kibar kibar tanismaya gelenler, espri yollu pesine takilanlar, yolda durudurup iltifat edenler...Biri mi rahatsiz edici olmaz? Cok kontrolluler, bizdeki gibi oyhhss diye kendinden gecen yok, adamin gozu tok...
Ben Turkiye'de kac kere eve gelip sinirden agladigimi bilirim
Hatta sevgili bir ara deliriyordu burda, normalde aman aman kiskanc degildir, burda kaldi boyle
Ama ortada kabalik yok bir seyde diyemiyorsun, alistik artik, kizlar da ona sarkiyor zaten
Eeee sana guzelsin ama kullanamiyorsun diyorum zaten.
Turk erkekleri kendileri mukemmelmis gibi birde bizim kizlari begenmiyorlar. Bence vasat olan kesim Turk erkekleri ama gercekten vasatlar.
Ben de 1.70'im zaten 1.75 yokumBenim sevgili minyon ve kumral, o yuzden benzettiler demek ki onu
Votkayla ben cok onceden yasadim, ama simdi icerim herhalde, epey oldu denemedim
Bence her milletin guzeli cirkini var...
Bazi amerikali kizlar var inan dibin duser ben bile bakiyorum hayran hayran o kadar guzeller, bazilari da cok cok vasat, hatta cirkin...
Ya da guney amerikalilar, bazilari inanilmaz albenili, bazilari gercekten biyikli...
Turkler de ayni boyle, guzel cirkin millet yok bence...
Bir de su beyaz,sarisin asil ve guzeldir bana amerika ve ingilizlerin, zaten ayni koken, dunyanin beynine enjekte ettikleri bie mesaj gibi geliyor...
Beyazsan, asil, guzel, temiz ve ozelsin... Esmersen, zayif, cirkin, pis ve vasat ve cahilsin...
Tesaduf degil hic biri!!
Yok be cok icimlik su olanlari da var...
Ama zaten o begenmeyenler, iki turk kizinin memesini gorse rahat edecek karsilik alamayinca da basina vurup bel alti vurmaya baslayan ergenler bana kalirsa...
Ben hic akilli mantikli bir insanin, bir erkegin bu kadar sig genellemelere girecegini dusunmuyorum
Eeee sana guzelsin ama kullanamiyorsun diyorum zaten.
Turk erkekleri kendileri mukemmelmis gibi birde bizim kizlari begenmiyorlar. Bence vasat olan kesim Turk erkekleri ama gercekten vasatlar.
Kesinlikle kibarlar, hem yetistirilme tarzlari kuzum, hem de bir kadin rahatsiz oldugu anda haklarini biliyor burda ya da avrupa da, arar polisi mum eder vallahi, bizim turk kadini gibi pisip kalmaz, ya da kalmasa polisi arasa, sen de kasinmissindir, aranmissindir diyen cikmaz...Ay aynen tarif ettiğin gibi kuzum yaa demek ki abdde de durum böyle. Bana da iltifat edenler oluyordu aynı şekilde ama hiç rahatsız edici değildi. En fazla ciao belissimaDediğin gibi kontrollüler alkollüyken bile. Yokdan anlıyorlar, git deyince gidiyorlar. Ama bize öyle denk gelmiş de olabilir kötüsü elbette vardır. Bir de şey olmuştu bana bir kere barda Türk bi çocuk Türk olduğumu bilmeden konuşmuştu Türk olduğumu öğrenince bi tavırlar değişmişti ama ya yabancı daha kıymetli
Bizde bu durum kadınlarda bile var şurda sizler ve 1-2 arkadaşım dışında güzel olduğun zaman "çok yakışmış, güzel olmuşsun" diyen yok. Ben derim mesela beğendiysem beğendim derim nolcak ki, saçın güzel olmuş elbisen yakışmış vs. Desen nolcak. Çok enteresan ya çok ketum bizim insanımız
Yok be cok icimlik su olanlari da var...
Ama zaten o begenmeyenler, iki turk kizinin memesini gorse rahat edecek karsilik alamayinca da basina vurup bel alti vurmaya baslayan ergenler bana kalirsa...
Ben hic akilli mantikli bir insanin, bir erkegin bu kadar sig genellemelere girecegini dusunmuyorum
Bacaklarim biraz uzun kuzum, bir de ince yapiliyim azicik ondandir belki, 1.70'im bildigin...Hadi ya çok uzun duruyorsun fotolarda :26: Ben de 1.67 yim benden baya uzunsun gibi geldiydi. Yine de uzunsun tabi 3cm 3cmdir
Bu konular derin konular simdi girsem konuya cikamiycam. Fransiz erkeklerini de bir tartayim ondan sonra ...Ben alabora yi izliycem. Geldigimde gorusuruz buyuk ihtimalle.
Topik ahalisi, muzminler ve muzmin gecinenler simdilik hoscakalin.
Aynen, burda mesela esmer gordukleri zaman donup bakiyorlar illa, bizde sarisin nasilsa...Kuzey Avrupa ülkelerinde genelde esmerler beğeniliyor kendileri çoğunlukla sarışın oldukları için. İşte nerede az bulunan türdensen orada kıymetlisin
Kesinlikle kibarlar, hem yetistirilme tarzlari kuzum, hem de bir kadin rahatsiz oldugu anda haklarini biliyor burda ya da avrupa da, arar polisi mum eder vallahi, bizim turk kadini gibi pisip kalmaz, ya da kalmasa polisi arasa, sen de kasinmissindir, aranmissindir diyen cikmaz...
Otobuste tacize ugrayinca ses cikardiginda yollu addedilen bir ulkenin kadinlariyiz biz, daha ne olsun...
Bu arada o ovmeme durumu ketumlukla ilgili degil bence, biraz kompleks...
Ben de kadin ya da erkek guzelse guzel derim...
Hatta sevgili bile der, senin kadar kadina iltifat eden kadin gormedim diye
Eee ama guzelsiniz ben napayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?