мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Saf-inaz senden degil. O yazi ne ile ilgiliyse ondan.

off ne kafasızım ben yaa ancak anladımm

Gızlarrrr ben geliverdimmmm

hoşgeliverdin

bende İkizlerim... kendi kendine yenileyen pozitif ve güleryüzlü insanlarız

en iyisi biziz zaten yaa, ben ikizler burcunu çok seviyorum

Mavi her gun bu topige bir kere yazar. Bugun de sana yazdi naz. :)

Ve mukemmelligini mutevaziligine borcludur.

bugunun şanslısı benim o zaman

off ne kafasızım ben yaa ancak anladımm

hoşgeliverdin

en iyisi biziz zaten yaa, ben ikizler burcunu çok seviyorum

bugunun şanslısı benim o zaman

Aha bu da mutevazi.

Bundan sonra sana saf-i-naz diyicem. Nickinle ve karakterinle uyumlu buldum.

Belki bir kere daha yazar bekleyelim gorelim.

Aha bu da mutevazi.

Bundan sonra sana saf-i-naz diyicem. Nickinle ve karakterinle uyumlu buldum.

Belki bir kere daha yazar bekleyelim gorelim.

nick imi alırkne aklıma gelseydi safinaz olarak alırdım valla dur yaa neden bana öyle dedfin kiii saf mıyım ben

ayrıca da evet çok mutevaziyimdir

Alanyada yaşıyorumm .89 doğumluyumm muhasebeciyimm Evde kaldın dedikodularını duymaya başladımm ben evde kalmadım ev bana kaldı diyorumm veee müzminnn bekarımm henüzzzz

nick imi alırkne aklıma gelseydi safinaz olarak alırdım valla dur yaa neden bana öyle dedfin kiii saf mıyım ben

ayrıca da evet çok mutevaziyimdir

Guzel nick olur ben olsam degistirirdim.

canım ya çok tatlıısın

Kendim diye soylemiyorum ama oyleyimdir.

Alanyada yaşıyorumm .89 doğumluyumm muhasebeciyimm Evde kaldın dedikodularını duymaya başladımm ben evde kalmadım ev bana kaldı diyorumm veee müzminnn bekarımm henüzzzz

Dedikodu yapmiyorlar artik direk yuzune soyluyorlar . Ben de disarida kaliyorum derim. Ev bana kaldi da guzelmis.

Muzmin olmak istemiyorummmmm... sıkıldım.... kendi başıma iyiyim ama arada çoşup ben neden bekarım yaaaaaa neden olmuyor diyorummmm....

bazen birinin ensesine bir patlatasım geliyor ... :84:

Son düzenleme:

Kendim diye soylemiyorum ama oyleyimdir.

Dedikodu yapmiyorlar artik direk yuzune soyluyorlar . Ben de disarida kaliyorum derim. Ev bana kaldi da guzelmis.

Aynen canım yaa geçen çamaşır asarken balkona komşu çıktı daha evlenmiyonmu diyoo Töbe yarabbim

bana kimse evde kaldın demedi valla ben kendime diyorum artık evde kaldın seen diyorum 31 olmama 33 gün ne kaldı...

koskoca bir ömür geçti... üzülmüyorum desem yalan olur. dün 23 Nisandı .. keşke benimde kızım yada oğlum olsaydı da bende onlarla 23 Nisan Çoşkusu yaşasaydım. Eşimle veya sevgilimle gezseydim diye... Ama işde kader olmayacak gibi geliyor. SOnuç sıfır. olmuyor ... başlıyor başlıyor bitiyor ... bugün çok olumsuz günümdeyim ...

Ooo ben neler diyorum ama gecmise bakmak cozum degil. Gelecegi yasamak onemli. Cok dusundum de ogretim gorevlisi olmaya karar verdim. Beni anca o paklar. Sonrasi Allah'a kalmis.

Ben cikiyorum arkadaslar. Gorusuruz.

Son düzenleme:

Olumsuz düşünme hiçbir zaman. İnandığım birşey var insan nasıl hissederse hayatı ona göre şekilleniyor Düşüncelerin hislerin huzurdan aşktan yana olsun ogünlerde gelecek elbet bi laf vardır geç olsun güç olmasın diye senin hayatının ağrı kesicisi doğru zamanı bekliyor olabilir senin yutman için

89 lu doğumlusun ve evde kaldın mı diyorlar sen bana yolla onları da 85 li birinin dayagını yemiş olsunlar

ileride kendimi unutturmam gerekirse nick imi safinaz yaparım sen ordan tanırsın beni

Muzmin olmak istemiyorummmmm... sıkıldım.... kendi başıma iyiyim ama arada çoşup ben neden bekarım yaaaaaa neden olmuyor diyorummmm....

bazen birinin ensesine bir patlatasım geliyor ... :84:

bekarlık sultanlık demiş büyüklerimiz ben onları yanıltmak istemiyorum

Ooo ben neler diyorum ama gecmise bakmak cozum degil. Gelecegi yasamak onemli. Cok dusundum de ogretim gorevlisi olmaya karar verdim. Beni anca o paklar. Sonrasi Allah'a kalmis.

bugün işler istediğim gibi gitmedi... çok alınganım sanırım....

Allah' a sığındım bende..

benim göbek adım sultan ...

Tanidik mi geldi.

Arada arama motorunu degistirmek lazim.

Nası yani terazilerin hepsi evde mi kalmış yoksa
Evet, hatta öyle bir konu vardı. TERAZİler niye geç evlenir diye. Ben bulursam göndereyim sana.

Evde kalmanin burcla alakasi yok. Karsilasilan karaktersiz erkeklerle alakasi var.

Hem evli olsaydik boyle guzel bir topigimiz olmazdi.
Haklısın. :)

Aslinda filo da her yerde terazi burcu olmasiyla ovunur. Her yerde de soyler ama simdi kem kum

Evet kahrossunlar.
Gene övünüyorum. Bak gene karşı tarafı düşünüyormuşum. Sevişirken bile... Utandım sadece...

Gızlarrrr ben geliverdimmmm
Hoş geliveeeediiinn gariiii

Deme öyle ben de Ekim'de 32 olacağım nasipse... Ne yapalım? Allah büyük.

Ay ne güzel!
Tam hayalim... Öğretim görevlisi olmak.
Nerede icra edeceksin görevini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…