- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Saf-inaz senden degil.O yazi ne ile ilgiliyse ondan.
Gızlarrrr ben geliverdimmmm
bende İkizlerim... kendi kendine yenileyen pozitif ve güleryüzlü insanlarız
Mavi her gun bu topige bir kere yazar. Bugun de sana yazdi naz. :)
Ve mukemmelligini mutevaziligine borcludur.
off ne kafasızım ben yaa ancak anladımm
hoşgeliverdin
en iyisi biziz zaten yaa, ben ikizler burcunu çok seviyorum
bugunun şanslısı benim o zaman
Aha bu da mutevazi.
Bundan sonra sana saf-i-naz diyicem. Nickinle ve karakterinle uyumlu buldum.
Belki bir kere daha yazar bekleyelim gorelim.
Hosgeldin. Kendini tanitabilin mi biras.
Mavi her gun bu topige bir kere yazar. Bugun de sana yazdi naz. :)
Ve mukemmelligini mutevaziligine borcludur.
nick imi alırkne aklıma gelseydi safinaz olarak alırdım valladur yaa neden bana öyle dedfin kiii saf mıyım ben
ayrıca da evet çok mutevaziyimdir
canım ya çok tatlıısın
Alanyada yaşıyorumm .89 doğumluyumm muhasebeciyimmEvde kaldın dedikodularını duymaya başladımm ben evde kalmadım ev bana kaldı diyorumm veee müzminnn bekarımm henüzzzz
Muzmin olmak istemiyorummmmm... sıkıldım.... kendi başıma iyiyim ama arada çoşup ben neden bekarım yaaaaaa neden olmuyor diyorummmm....
bazen birinin ensesine bir patlatasım geliyor ... :84:
Guzel nick olur ben olsam degistirirdim.
Kendim diye soylemiyorum ama oyleyimdir.
Dedikodu yapmiyorlar artik direk yuzune soyluyorlar . Ben de disarida kaliyorum derim.Ev bana kaldi da guzelmis.
Alanyada yaşıyorumm .89 doğumluyumm muhasebeciyimmEvde kaldın dedikodularını duymaya başladımm ben evde kalmadım ev bana kaldı diyorumm veee müzminnn bekarımm henüzzzz
Aynen canım yaa geçen çamaşır asarken balkona komşu çıktı daha evlenmiyonmu diyooTöbe yarabbim
bana kimse evde kaldın demedi valla ben kendime diyorum artık evde kaldın seen diyorum 31 olmama 33 gün ne kaldı...
koskoca bir ömür geçti... üzülmüyorum desem yalan olur. dün 23 Nisandı .. keşke benimde kızım yada oğlum olsaydı da bende onlarla 23 Nisan Çoşkusu yaşasaydım. Eşimle veya sevgilimle gezseydim diye... Ama işde kader olmayacak gibi geliyor. SOnuç sıfır. olmuyor ... başlıyor başlıyor bitiyor ... bugün çok olumsuz günümdeyim ...
bana kimse evde kaldın demedi valla ben kendime diyorum artık evde kaldın seen diyorum 31 olmama 33 gün ne kaldı...
koskoca bir ömür geçti... üzülmüyorum desem yalan olur. dün 23 Nisandı .. keşke benimde kızım yada oğlum olsaydı da bende onlarla 23 Nisan Çoşkusu yaşasaydım. Eşimle veya sevgilimle gezseydim diye... Ama işde kader olmayacak gibi geliyor. SOnuç sıfır. olmuyor ... başlıyor başlıyor bitiyor ... bugün çok olumsuz günümdeyim ...
Birini bul da evleneyim deseydin.
Guzel nick olur ben olsam degistirirdim.
Muzmin olmak istemiyorummmmm... sıkıldım.... kendi başıma iyiyim ama arada çoşup ben neden bekarım yaaaaaa neden olmuyor diyorummmm....
bazen birinin ensesine bir patlatasım geliyor ... :84:
Ooo ben neler diyorum ama gecmise bakmak cozum degil. Gelecegi yasamak onemli. Cok dusundum de ogretim gorevlisi olmaya karar verdim. Beni anca o paklar. Sonrasi Allah'a kalmis.
Ben cikiyorum arkadaslar. Gorusuruz.
89 lu doğumlusun ve evde kaldın mı diyorlarsen bana yolla onları da 85 li birinin dayagını yemiş olsunlar
ileride kendimi unutturmam gerekirse nick imi safinaz yaparım sen ordan tanırsın beni
bekarlık sultanlık demiş büyüklerimiz ben onları yanıltmak istemiyorum
Tanidik mi geldi.
Arada arama motorunu degistirmek lazim.
Evet, hatta öyle bir konu vardı. TERAZİler niye geç evlenir diye. Ben bulursam göndereyim sana.Nası yani terazilerin hepsi evde mi kalmış yoksa
Haklısın. :)Evde kalmanin burcla alakasi yok. Karsilasilan karaktersiz erkeklerle alakasi var.
Hem evli olsaydik boyle guzel bir topigimiz olmazdi.
Gene övünüyorum. Bak gene karşı tarafı düşünüyormuşum. Sevişirken bile...Aslinda filo da her yerde terazi burcu olmasiyla ovunur. Her yerde de soyler ama simdi kem kum
Evet kahrossunlar.
Hoş geliveeeediiinn gariiiiGızlarrrr ben geliverdimmmm
Deme öyle ben de Ekim'de 32 olacağım nasipse... Ne yapalım? Allah büyük.bana kimse evde kaldın demedi valla ben kendime diyorum artık evde kaldın seen diyorum 31 olmama 33 gün ne kaldı...
Ay ne güzel!Ooo ben neler diyorum ama gecmise bakmak cozum degil. Gelecegi yasamak onemli. Cok dusundum de ogretim gorevlisi olmaya karar verdim. Beni anca o paklar. Sonrasi Allah'a kalmis.
Ben cikiyorum arkadaslar. Gorusuruz.
benim göbek adım sultan ...
Lucky, süpersin!Muzmin kardes senin yasin kac.
30 <Muzmin kardes'in yasi <40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?