• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Niye ya guveniyom ben sana. Kesin bilgi deseydin yeterdi. :21:

Bende oyle nadir izliyorum ama konuyu sak diye anliyorum. :60:

Banu sempatikti yahu. Sahra antipatik. :8:

ayy valla yanyana görünce resimlerini korktum ben de bir an aynı kişiler mi diye :27::27:

ayy valla yanyana görünce resimlerini korktum ben de bir an aynı kişiler mi diye :27::27:

Iki gun birbirinin arkasindan sovup ucuncu gun konusan tipler bunlar.:19: O yuzden bana hic samimi gelmiyorlar. Sahra da bir cesit mixeriye. Aman bosver , millet para kazaniyor biz cenemizi yoruyoruz. :ssz:

günaydın herkeslere hatunlarrr :3:

Iki gun birbirinin arkasindan sovup ucuncu gun konusan tipler bunlar.:19: O yuzden bana hic samimi gelmiyorlar. Sahra da bir cesit mixeriye. Aman bosver , millet para kazaniyor biz cenemizi yoruyoruz. :ssz:

ben çok izlemiyorum zaten survivor ı da işte reklamlardan gördüğüm kadarıyla ancak :34: ben kavganın görüntülerini bile hala görmedim :53: çok basitleştirdiler herşeyi yazık :ssz:

ben bi aramızda kalsın dizisini izliyorum tv de, bi de fatih harbiye yi, başka pek aram yok tv yle :ssz:

Misafir vardı.
Kalabalıktı ev. :27:

Fark ettim. :1:
Birileri daha benzetiyordu bizi, tarzımızı. Aslı mıydı kimdi?

O kişi için bir şey diyemiyorum.
Olacağı varsa olur zaten. :ssz:

Öyle canım prensesim...

tarzınız benziyor bazen isminize bakmadan yazıyorum :)))

Uzak durayım diyorum unutayım olanları boşver diyorum ama işde olmuyor. Bazen öyle şeyler oluyor ki bu çocuk kaderim mi diyorum... göreceğiz :24:

günaydın herkeslere hatunlarrr :3:

ben çok izlemiyorum zaten survivor ı da işte reklamlardan gördüğüm kadarıyla ancak :34: ben kavganın görüntülerini bile hala görmedim :53: çok basitleştirdiler herşeyi yazık :ssz:

ben bi aramızda kalsın dizisini izliyorum tv de, bi de fatih harbiye yi, başka pek aram yok tv yle :ssz:
Ben hiç izlemedim. :22:

Survivorü kastetmiştim.
Yalnız öyle sorunca yazdığın dizilere baktım. Onları da izlemiyormuşum. :)

Küçük Ağa var ya Kanal D'de ben sadece onu izliyorum. Zaten çok fazla TV izlemiyorum. Fırsatım da yok. :34: Aram da yok. :31:

aramızda kalsını çok seviyorum ben eğlenceli :16: fatih harbiye de vıcık vıcık aşk işte, o duyguları unutmamam için bakıyorum :1:

ama yine de yabancı dizileri tercih ederim, bizimkiler çok uzun :53::53:

Back
X