• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

bir çerçi ne satarsa alem de onu satıyor sanırmış.
insan öyle zannediyor bazen :34: bana da oluyor... :34:

çerçi = seyyar satıcı

hee öyle olmuşuum bende :1::1: ben home office çalışınca işte insanların işe gittigi algılarını tamamen kapatmışım kendimde :37:

ne iş yapıyordun sen :26:

mimarım bende :126: okulu ancak geçen sene bitirebildim :27: şimdi ankaradaki bir ofise yardımcı olarak evden çalışıyorum, her hafta ankaraya gidip toplantılara katılıyorum sadece :34:
ancak geçen sene diyorsun ama zaten yaşın küçük değil mi? :34:

evden çalışmak nasıl iyi mi? konsantre olabiliyor musun?

ancak geçen sene diyorsun ama zaten yaşın küçük değil mi? :34:

evden çalışmak nasıl iyi mi? konsantre olabiliyor musun?

yoo konsantre olamıyorum işte sürekli buralarda takılıyorum :27: ama ankarada kalmak istemedim, hem ailemi hem de sevgilimi bırakmak istemedim burada :26: sevgilim gitti, ailem kaldı bitek :31:

yok canım küçük degil, ben 28.5 yaşındayım :27::27:

yoo konsantre olamıyorum işte sürekli buralarda takılıyorum :27: ama ankarada kalmak istemedim, hem ailemi hem de sevgilimi bırakmak istemedim burada :26: sevgilim gitti, ailem kaldı bitek :31:

yok canım küçük degil, ben 28.5 yaşındayım :27::27:
24 kalmış aklımda. kusura bakma.
evde ortam olarak da zor. şahsen bizim ev evden çalışmaya hiç müsait değil. konum olarak da karşı apartmandakilerin görgüsüzlükleri / gürültüleri olarak da... :47:

24 kalmış aklımda. kusura bakma.
evde ortam olarak da zor. şahsen bizim ev evden çalışmaya hiç müsait değil. konum olarak da karşı apartmandakilerin görgüsüzlükleri / gürültüleri olarak da... :47:

bizim ev de musait degildi ama ben bikaç aylık bişey diye darbe yaptım resmen :47: çok fazla gelen olmuyor, gidilen yerlere de ben karışmıyrum :34: zaten haftanın en az 2 akşamı evde olmuyorum ne yapacaklarsa o zamanlarda yapyorlar :34: gürültü de biz de çok olmuyor ama siz de baya fazla galiba :53:

Tunaydin Petunya ve digerleri, :16:

Bunu yazmasam olmazdi. Mavi elime dustun. :60:
Bu konunun yardımcısının ismi neden " diğerleri " arasında geçiyor acaba. :1::1::1:

bizim ev de musait degildi ama ben bikaç aylık bişey diye darbe yaptım resmen :47: çok fazla gelen olmuyor, gidilen yerlere de ben karışmıyrum :34: zaten haftanın en az 2 akşamı evde olmuyorum ne yapacaklarsa o zamanlarda yapyorlar :34: gürültü de biz de çok olmuyor ama siz de baya fazla galiba :53:
Offffffffff! Hem görgüsüzler hem de uyarınca dinlemeyen cinsler...:47:

Petunya (maviye gore sen), :1:

Hem sen sus hic konusma, yardimciymis. Gordum bizim link disinda her linki paylasiyorsun. :27:
Ben de diyorum. Luck7 de beni Petunya mı sandı acaba. :27:

Ne yapayım ayol. Millet bekar ama müzmin değil. Evlenmek istiyorlar.
Buraya gelirlerse bizim gibi olmaktan korkuyorlar zahir. :1:

Ben de diyorum. Luck7 de beni Petunya mı sandı acaba. :27:

Ne yapayım ayol. Millet bekar ama müzmin değil. Evlenmek istiyorlar.
Buraya gelirlerse bizim gibi olmaktan korkuyorlar zahir. :1:

Bizim topigin reklama ihtiyaci yok zaten. Bir kere sani var o yeter. :24: ve ben bir tek buradayim. Beni gormek icin bile gelirler. :27:

(Aslan burcu megaloman olur deseler de inanma. :60:)

Bizim topigin reklama ihtiyaci yok zaten. Bir kere sani var o yeter. :24: ve ben bir tek buradayim. Beni gormek icin bile gelirler. :27:

(Aslan burcu megaloman olur deseler de inanma. :60:)
Aslan burçlarını gayet iyi bilirim.

Bu arada dikkatimi çekti. Mesajlarımı beğenmeyi iyice bıraktın(ız) :30:

Offffffffff! Hem görgüsüzler hem de uyarınca dinlemeyen cinsler...:47:

en sinir oldugum komşu türü :ssz:

bizim sıkıntı asıl yazın oluyor :53: millet doğurup doğurup sokaga saldıgı için 1 yaşındakinden 11 yaşındakine kadar bütün veletler benim odanın altındaki çimlerde toplaşıyorlar, anaları da dönüp bakmayınca bir daha evde sinir olup oturuyoruz ailecek :47:

Back
X