- Konu Sahibi AklinYolu1
-
ahh keşke gaza gelebilen bir yapım olsaydı da yok malesef gazla çalışmıyorum ben
hay allah yaa neden böyle yapıyorlar kiistemiyorum desen bile çağırıyorlar mı eve
ahh keşke gaza gelebilen bir yapım olsaydı da yok malesef gazla çalışmıyorum ben
hay allah yaa neden böyle yapıyorlar kiistemiyorum desen bile çağırıyorlar mı eve
tühh beee neyse en azından sansımı denedimmm
yok benim uzerime geliyolar Eve cagirmak icin Eve gelseler gorselermis bi kahve tutsammi ne olacakmis
teşekkür ederim canım denedigin içinama bende iş yok işte
aklına yatan birini denesen diyeecegim ama mecbur degilsin ki :26: istemiyorum mutsuz oluyorum öyle de, zorla çıkartmazlar ya :26: hem demek ki çok güzel bir kızsın ki görücüler geliyor bozma moralinibak bana gelen görücü falan da yok
teşekkür ederim canım denedigin içinama bende iş yok işte
aklına yatan birini denesen diyeecegim ama mecbur degilsin ki :26: istemiyorum mutsuz oluyorum öyle de, zorla çıkartmazlar ya :26: hem demek ki çok güzel bir kızsın ki görücüler geliyor bozma moralinibak bana gelen görücü falan da yok
bana hiçç görücü gelmedii gelelim diyende olmadıı arkaddaşıma çok gelirdii istemesede gelirdi ailesi kıramazdıı ama gelende yokk derdi mecbur napıcannnn
hahaha hic gulecegim yoktu moralim sifirken Allah senden razi olsun :) Ya Ben bu konudan cok rahatsoz oluyorum bilmiyorum Ya tanimadigim insanlarin ne isi var ki evimde hem evlilikte dusunmuyorum bi haftadir bunun tartismasini yasiyoruz evde
bana da gelmedi yaabence biz de iş yok
güldürdüysem ne mutlu bana
bu görücü olayı da garip bişey yaaailesiyle beraber size gelecek, belki o seni begenmyecek yazık deil mi sana
bi kere bi akrabamızın cenazesinde beni sormuşlar teyzemeama ben ağlamaktan morarmışım resmen, üstümde teyzemin eşofmanı eniştemin gömleği falan tipim berbat teyzeme sormuşlar, teyzem de sevgilisi var demiş halbuki o zaman yoktu manyaklar heralde diye düşündüm diyo teyzem, cenazede kız mı begenilirmiş
evlilik de düşünmüyorsan hele hepten boşvervazgeçerler nasıl olsa bi süre sonra sizinkileerr de sana söylemekten
Ya o ne ki zaten pazarda karpuz begenir gibi ailesi gelsin gorsun sonra oglu gelsin gorsun olmadi sulalesi toptan bi gorsun begenmezlerse baskasina gideriz bu nasil istir Ben zaten hic sevemedim bu gorucu olayini ama bizimkiler hic bu kadar abartmazdi korku basti heralde kiz 28 olacak Hala tik yok onlar yardimci olmak istiyo sanirimda Aman eksik olmasinlar bu yasta gorucuye mi cikilir Ya
bana da gelmedi yaabence biz de iş yok
güldürdüysem ne mutlu bana
bu görücü olayı da garip bişey yaaailesiyle beraber size gelecek, belki o seni begenmyecek yazık deil mi sana
bi kere bi akrabamızın cenazesinde beni sormuşlar teyzemeama ben ağlamaktan morarmışım resmen, üstümde teyzemin eşofmanı eniştemin gömleği falan tipim berbat teyzeme sormuşlar, teyzem de sevgilisi var demiş halbuki o zaman yoktu manyaklar heralde diye düşündüm diyo teyzem, cenazede kız mı begenilirmiş
evlilik de düşünmüyorsan hele hepten boşvervazgeçerler nasıl olsa bi süre sonra sizinkileerr de sana söylemekten
Bende muzminim muzmin de kalacagim bu gidisle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Muzmin terapi merkezine hosgeldiniz.
Yasiniz kac, kendinizi biraz tanitir misiniz.
Bende gelcemmmmm atmazsın demi beni burdannn :)
27 yasindayim bekarim bir dargin bir barisik bir iliskim var bu ara yogunlukla dargin hatta ayri da denebilr, kendimi egitimli kulturlu sosyal biri olarak tanimlayabilirim
Evde kalmak genetik galiba bizde kimse evlenmiyor o faktor var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizim bibi geldi gecen gun. O evliyken girebiliyorsa sen hayda hayda girersin .
Evde kalmak genetik bir olay degildir. Evli olupta mutsuz olan ciftler de var. Mutsuz olmaktansa evlenmemek daha iyi.
Demiii =) naber ablacım
Yatiyordur simdi o :)
Hic ne olsun beklemedeyim suan bekledigim bir seyler var.
Senden naber.
Ne bekliyorsun bakayım (= yoksa koca mı hajlhbljhljh
He kocayi ebay den siparis ettim, Cin'den gelecek malum gelme suresi diger ulkelere gore daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?