мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

tühh beee neyse en azından sansımı denedimmm

teşekkür ederim canım denedigin için ama bende iş yok işte

yok benim uzerime geliyolar Eve cagirmak icin Eve gelseler gorselermis bi kahve tutsammi ne olacakmis

aklına yatan birini denesen diyeecegim ama mecbur degilsin ki :26: istemiyorum mutsuz oluyorum öyle de, zorla çıkartmazlar ya :26: hem demek ki çok güzel bir kızsın ki görücüler geliyor bozma moralini bak bana gelen görücü falan da yok

bana hiçç görücü gelmedii gelelim diyende olmadıı arkaddaşıma çok gelirdii istemesede gelirdi ailesi kıramazdıı ama gelende yokk derdi mecbur napıcannnn

hahaha hic gulecegim yoktu moralim sifirken Allah senden razi olsun :) Ya Ben bu konudan cok rahatsoz oluyorum bilmiyorum Ya tanimadigim insanlarin ne isi var ki evimde hem evlilikte dusunmuyorum bi haftadir bunun tartismasini yasiyoruz evde

bana hiçç görücü gelmedii gelelim diyende olmadıı arkaddaşıma çok gelirdii istemesede gelirdi ailesi kıramazdıı ama gelende yokk derdi mecbur napıcannnn

bana da gelmedi yaa bence biz de iş yok

hahaha hic gulecegim yoktu moralim sifirken Allah senden razi olsun :) Ya Ben bu konudan cok rahatsoz oluyorum bilmiyorum Ya tanimadigim insanlarin ne isi var ki evimde hem evlilikte dusunmuyorum bi haftadir bunun tartismasini yasiyoruz evde

güldürdüysem ne mutlu bana

bu görücü olayı da garip bişey yaa ailesiyle beraber size gelecek, belki o seni begenmyecek yazık deil mi sana

bi kere bi akrabamızın cenazesinde beni sormuşlar teyzeme ama ben ağlamaktan morarmışım resmen, üstümde teyzemin eşofmanı eniştemin gömleği falan tipim berbat teyzeme sormuşlar, teyzem de sevgilisi var demiş halbuki o zaman yoktu manyaklar heralde diye düşündüm diyo teyzem, cenazede kız mı begenilirmiş

evlilik de düşünmüyorsan hele hepten boşver vazgeçerler nasıl olsa bi süre sonra sizinkileerr de sana söylemekten

Ya o ne ki zaten pazarda karpuz begenir gibi ailesi gelsin gorsun sonra oglu gelsin gorsun olmadi sulalesi toptan bi gorsun begenmezlerse baskasina gideriz bu nasil istir Ben zaten hic sevemedim bu gorucu olayini ama bizimkiler hic bu kadar abartmazdi korku basti heralde kiz 28 olacak Hala tik yok onlar yardimci olmak istiyo sanirimda Aman eksik olmasinlar bu yasta gorucuye mi cikilir Ya

bende 28.5 yaşındayım ama gelen giden yok kesin çirkinim ben yaa

hiç kafana takma canım, ailen zormamıyormuş ya sonuçta, istemiyorum dersin onlar da defederler başından bi süre sonra sormaya da sıkılırlar zaten

evdeee kalllldddıkkkk bizzzz

Gunaydin kizlar

Kizlar: Evde kalmis, bekar muzminler.

Tabi ki saka negatif olmuyoruz. Her zaman pozitif olmaya calisiyoruz. Bosverin elalemi, bosverin erkekleri, siz ozunuze donun gereken kisi gerektigi anda sizi bulacaktir ama bu negatiflikle olmaz

Son düzenleme:
Bende muzminim muzmin de kalacagim bu gidisle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

27 yasindayim bekarim bir dargin bir barisik bir iliskim var bu ara yogunlukla dargin hatta ayri da denebilr, kendimi egitimli kulturlu sosyal biri olarak tanimlayabilirim
Evde kalmak genetik galiba bizde kimse evlenmiyor o faktor var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende gelcemmmmm atmazsın demi beni burdannn :)

Kizim bibi geldi gecen gun. O evliyken girebiliyorsa sen hayda hayda girersin .

Evde kalmak genetik bir olay degildir. Evli olupta mutsuz olan ciftler de var. Mutsuz olmaktansa evlenmemek daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…