мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Ben yogurdu tuzsuz yiyemem. Degisiksin:)

Aferin sana devam devam. Bende simdilik irade de idare de yok.

valla göbek aldı başını gidiyor ben mecbur kaldım artık e tabi bide sevgilimden de kesin olarak ayrılırsam kendimi begendirmem gereken başka insanlar olabilir

valla göbek aldı başını gidiyor ben mecbur kaldım artık e tabi bide sevgilimden de kesin olarak ayrılırsam kendimi begendirmem gereken başka insanlar olabilir

Motivasyonun guzel tebrikler. Kiz senin kulagin deliktir. Soyle guzel fal bakan birini biliyor musun. Atmasyon bakan cokta gercekten bilen cok az.

Motivasyonun guzel tebrikler. Kiz senin kulagin deliktir. Soyle guzel fal bakan birini biliyor musun. Atmasyon bakan cokta gercekten bilen cok az.

ankarada var canımcım gel ankaraya beraber gidip baktıralım bana da lazım bu ara malum gelecegim karanlık

aman bende pek inanmam zaten

dün gece istiareye mi yatsam diyordum bugun falcıya gitmeyi dşünüyorum ne hallere düştüm ben :84:

Ruyalar daha fazla cikiyor. Yani elin falcisi ne bilecek diyorsun. Bazilari atmasyon herkese ayni bakiyor, cok azi biliyordur ya. Ben bilene rastlamadim.

Ruyalar daha fazla cikiyor. Yani elin falcisi ne bilecek diyorsun. Bazilari atmasyon herkese ayni bakiyor, cok azi biliyordur ya. Ben bilene rastlamadim.

inanıp da fallara göre hayatımı yonlendirmem de bi ara eglencesine çok baktırıyorduk

istihare daha mantıklı geliyor ama ondan da korkuyorum :26: sanırım bekleyip görmek en iyisi :26:

inanıp da fallara göre hayatımı yonlendirmem de bi ara eglencesine çok baktırıyorduk

istihare daha mantıklı geliyor ama ondan da korkuyorum :26: sanırım bekleyip görmek en iyisi :26:

Eglencesine guzel oluyor. Benim bir kac isim var onlari toparlamam lazim. Iyi geceler sana , diyete devam. Gorusuruz.

saglıgım düzelmedenn nereyeee daah yazın stajım varrr

Slm kizlar nasilsiniz... Moralim cok bozuk Ya.. Bu aralar evlilik konusu o kadar cok aciliyo ki.. Evlilikte degil gorucu gelsin muhabbeti.. Ya istemiyorum anlatamiyorum... Bu konuda baski altinda oldunuz mu hic.. Ya tanimadigim etmedigim insanlara kendimi sergilemek zorundamiyim Ben niye anlatamiyorum bunu... Sinirlerimi cok yipratti bu konu bi haftadir donup dolasip bi aciliyo bu konu

yaza kadarr ver o zamandaaa görelimmm hırsınııı

ahh keşke gaza gelebilen bir yapım olsaydı da yok malesef gazla çalışmıyorum ben

hay allah yaa neden böyle yapıyorlar ki istemiyorum desen bile çağırıyorlar mı eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…