- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ben yogurdu tuzsuz yiyemem. Degisiksin:)
Aferin sana devam devam. Bende simdilik irade de idare de yok.
valla göbek aldı başını gidiyor ben mecbur kaldım artıke tabi bide sevgilimden de kesin olarak ayrılırsam kendimi begendirmem gereken başka insanlar olabilir
Motivasyonun guzel tebrikler.Kiz senin kulagin deliktir. Soyle guzel fal bakan birini biliyor musun. Atmasyon bakan cokta gercekten bilen cok az.
ankarada var canımcım gel ankaraya beraber gidip baktıralımbana da lazım bu ara malum gelecegim karanlık
Ankara bana zor Istanbul olsa.
istanbulu ben hiç bilmiyorum kiiama istanbula gelirsen ordan hemen sakarya ya geç, ben oradayım, bulurum mutlaka güzel bir falcı
O kadar aksiyon bana ters. Neyse bosver, zaten bilmiyorlar.
aman bende pek inanmam zaten
dün gece istiareye mi yatsam diyordum bugun falcıya gitmeyi dşünüyorumne hallere düştüm ben :84:
Ruyalar daha fazla cikiyor. Yani elin falcisi ne bilecek diyorsun. Bazilari atmasyon herkese ayni bakiyor, cok azi biliyordur ya. Ben bilene rastlamadim.
inanıp da fallara göre hayatımı yonlendirmem de bi ara eglencesine çok baktırıyorduk
istihare daha mantıklı geliyor ama ondan da korkuyorum :26: sanırım bekleyip görmek en iyisi :26:
Eglencesine guzel oluyor. Benim bir kac isim var onlari toparlamam lazim. Iyi geceler sana , diyete devam. Gorusuruz.
dur daha yeni çıktın işten sen bana yetişmeden yenisini bulur formuna dönersin
hoşgeldiniz
28.5 yaşındayım bende, askıda olan bir ilişkim var yada bitti ben bilmyorumama bekarım
tarçınlı yoğurt yiyorum ister misin
saglıgım düzelmedenn nereyeee daah yazın stajım varrr
tamam kuzum işte, yaz sonuna kadar 20 kiloda almazsın heraldebana yetişmene daha çookkk vaarr :131:
senin yüzüne kilo bile alamıcam beee aamaaa snde rejim yapabilirimm
pardon da hangi kilona rejim yapacaksın sen
kızıımm bit kadar boyum varr türlü türlü huyum varrr
benim de boyumdan büyük mabadım var iştepardon mabadım o kadar büyük degil göbegim o kadar büyük
yaza kadarr ver o zamandaaa görelimmm hırsınııı
Slm kizlar nasilsiniz... Moralim cok bozuk Ya.. Bu aralar evlilik konusu o kadar cok aciliyo ki.. Evlilikte degil gorucu gelsin muhabbeti.. Ya istemiyorum anlatamiyorum... Bu konuda baski altinda oldunuz mu hic.. Ya tanimadigim etmedigim insanlara kendimi sergilemek zorundamiyim Ben niye anlatamiyorum bunu... Sinirlerimi cok yipratti bu konu bi haftadir donup dolasip bi aciliyo bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?