- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Onu hiç deme. Allah affetsin yaz gelmesin istiyorum.en sinir oldugum komşu türü
bizim sıkıntı asıl yazın oluyormillet doğurup doğurup sokaga saldıgı için 1 yaşındakinden 11 yaşındakine kadar bütün veletler benim odanın altındaki çimlerde toplaşıyorlar, anaları da dönüp bakmayınca bir daha evde sinir olup oturuyoruz ailecek
Darısı bana diyetin.lucky cigim hoşgeldinn
ben diyete başladım bugun
Önce takılmazdım beğenme olaylarına son zamanlarda beynimi yedim.Ben daha simdi begendim ama bes kisi sikintisi cekiyorum. Begenme konusunda hesap verdigim ilk insansin.
Hosbulduk.Kaca kadar safinazcigim.
Hosbulduk.Kaca kadar safinazcigim.
Onu hiç deme. Allah affetsin yaz gelmesin istiyorum.
Anaları müzik açar bangır bangır danaları bağrış çığrış.
Darısı bana diyetin.
Önce takılmazdım beğenme olaylarına son zamanlarda beynimi yedim.
Kaç günlük o diyet? Duymuştum daha önce...karabugday diyeti yapıyorum bugun, detoksu daha doğrusu, bugunu mutlaka tamamlayacagım
aynen yaa yazları pencere kapalı oturup pişiyorum resmen sırf kafa saglıgımı korumak için
bende aylardır niyetleniyordum bugun başladım diyete, devam ederim inşallah
birini begendigim zaman kaç saaat beklemem gerekiyor bir daha begenmek içino saçma uyarılar yüzünden begenmeyi bıraktım resmen
Önce takılmazdım beğenme olaylarına son zamanlarda beynimi yedim.
karabugday diyeti yapıyorum bugun, detoksu daha doğrusu, bugunu mutlaka tamamlayacagım
aynen yaa yazları pencere kapalı oturup pişiyorum resmen sırf kafa saglıgımı korumak için
bende aylardır niyetleniyordum bugun başladım diyete, devam ederim inşallah
birini begendigim zaman kaç saaat beklemem gerekiyor bir daha begenmek içino saçma uyarılar yüzünden begenmeyi bıraktım resmen
Takmazsın tabii. Ben seni SIK SIK beğeniyorum zira...Illa kuslari cogaltacaksin. Sende uc bende iki var bu kadar takmiyorum.
Bir tek kara bugday mi yiyorsun.
Yaninda pogaca filan yoksa ben almayayim.
Takmazsın tabii. Ben seni SIK SIK beğeniyorum zira...
Kaç günlük o diyet? Duymuştum daha önce...
Birini beğendikten sonra üç - beş kişiyi daha beğenmek gerekiyor, tekrar aynı kişiyi beğenmek için.
selammm kızlarrr
Bir tek kara bugday mi yiyorsun.
Yaninda pogaca filan yoksa ben almayayim.
bir arkadaşım tek günlük olarak söyledi zaten ona tav oldum bendebikaç gün aynı şeyi yiyemiyorum ben tabi bugunden sonra da dikkat etmem lazım, umarım bu sefer başarırırm :18:
şimdilik 3 kişiyi begendim bakalım, yeniden seni begenebilmek için kaç kişi gerekecekhem beni de senden başka begenen yok ki
hoşgedliinnnnasıl gidiyor işsiz hayat
kara bugdayın yanında salatalık, elma, yoğurt gibi şeyler tüketebiliyorsun ama poğaçayı hiç duymadım
bol boll yemekk yiyerekk gidiyooo canım sseninnn
diyet yapmaya çalışıyorum bende
Allah'ım nereye çekti bakar mısın?Sen bes kisiyi buluyorsun ben aninda bulamiyorum , yuzume vuracaksan begenme hem .
Ara sıra uğrama , hep uğra!merhaba ben de 33 yaşında müzmin bekarım
ben de arasıra uğrarım aranıza
Allah'ım nereye çekti bakar mısın?
Ara sıra uğrama , hep uğra!
Hoş geldin. Çalışıyor musun?
Hosgeldin, silkinmeye hazir misin?merhaba ben de 33 yaşında müzmin bekarım
Allah'ım nereye çekti bakar mısın?
Ara sıra uğrama , hep uğra!
Hoş geldin. Çalışıyor musun?
bir arkadaşım tek günlük olarak söyledi zaten ona tav oldum bendebikaç gün aynı şeyi yiyemiyorum ben tabi bugunden sonra da dikkat etmem lazım, umarım bu sefer başarırırm :18:
şimdilik 3 kişiyi begendim bakalım, yeniden seni begenebilmek için kaç kişi gerekecekhem beni de senden başka begenen yok ki
hoşgedliinnnnasıl gidiyor işsiz hayat
kara bugdayın yanında salatalık, elma, yoğurt gibi şeyler tüketebiliyorsun ama poğaçayı hiç duymadım
:))) ben sana yetişirim bu gidişle canım
merhaba ben de 33 yaşında müzmin bekarım
Hosgeldin, silkinmeye hazir misin?Avatarin cok sevimli.
Hadi hadi yan cizme, ön bot. (Taam kabul, igrenc espri)
Simdi duydun.
dur daha yeni çıktın işten sen bana yetişmeden yenisini bulur formuna dönersin
hoşgeldiniz
28.5 yaşındayım bende, askıda olan bir ilişkim var yada bitti ben bilmyorumama bekarım
tarçınlı yoğurt yiyorum ister misin
Tarcinli sut duydum da yogurtu ilk duyuyorum.
Ben profiterolle birlikte cay ictim (meali benden adam olmaz) ama sana afiyet olsun.
ben korn flakes i de yoğurtla yerim meselasüt yerine yogurtu her alanda tercih ediyorum demek ki
bugun kara bugday detoksunu denedim ve hiç bozmadan bu saate kadar geldimama başım dönüyor biraz, tansiyonum da düştü diyet yaramıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?