- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.101
Sen TR'ye mi geliyorsun?Filo alintilara gelince bakicam. Arkadaslarini topla bir KK cikartmasi yapalim sizi mojito icmeye gotureyim Istanbul'da.
Burada lucky ile kuş beğenme durumunun dedikodusuydu canım kötü bişey değil tabii de sonuçta arkandan konuştkŞaka değil mi? Bence de. her zaman gel. çok eğlenceli bir insansın.
Okuyor musun?
formül falan işlemez bize...
Luck7 ve Lily86
Nerede yaptınız dedikodumu? Bulamadım.
Birisi "Filozof o kadar var mı?" diyordu.
Şimdi bulamadım kim nerede dedi?
Burada lucky ile kuş beğenme durumunun dedikodusuydu canım kötü bişey değil tabii de sonuçta arkandan konuştk
ha o filozof o kadar var mı durumuna ben okurken çok gülmüştüm evde bile yankı yapmştı o derecebu topiğin ilk sayfalarından...
bir de şu dışarıda sevgili beğenmiyoruz bari burada birbirimizi beğenelim demene katılıyorum insanız bizim de beğenilmeye, ego tatminine ihtiyacımız var dimi ama
filom sen o kadar varmısınsen evde kalmışsın için geçmiş senın
filo /lucky hayırdır kızlar muzmin bekarlar topiği açana kadar 2 sevgili yapsaydınızdı ya da yapmayın boşverin hayat güzel eğlen coş hayat boş
Challenger, petunya, mavilim, ceren hepiniz buralardaymışsınız bense bu topiği yeni keşfettim
bahsettiğim de bu yazıydı sen otuz+bir demişsin yaşın için karşılığı bu olmuş
Ekim'de otuz + iki olacağım inşallah.
adra,Güzelmiş bu topik.
amin canım hepimize inşallah.Allah hayırlı uzun ömürler versin canım
Tövbeeee... Amcana ne oluyor ki?
Nerede yaşıyorsun canım sen şehir olarak? Doğuda falan böyle amcalar dayılar çok karışır.
Aslında yurt dışında yaşadığını anımsıyor gibiydim. Emin olamadım.Ben ailemle yurtdisinda yasiyor amcamda bir ayligina tatile,geldi
Aslında yurt dışında yaşadığını anımsıyor gibiydim. Emin olamadım.
Çalışıyor musun?
Vallahi canım zor durum, görüşmek istemiyorsan hele EZİYET!
sözlendin mi sen?evet parttime hem okuyorum hem calisiyorum... Elin adamiyla Ben ne konusayim Ya anlamiyolar iste.. Öfkeyle yanlis biseyde yapmak istemiyorum.. Beni delirtten olayda sozlendin evleneceksin dedi benim devreler tamamen yandi orda zaten
sözlendin mi sen?
evet onlarin kafalarinda sozlenmisim... Artik ne konustularsa bilmiyorum.. Ben tanimiyorum bile adami oyle diretiyo bana
İnanılır gibi değil.
Allah kolaylık versin.
Evet 30+ olduk diye sanki önümüze gelenle evlenmek zorundayız.
Tövbe yarabbim ya...:88:
Ben de 6 - 7 kg versem kafi
Hoş geldin. Hoş geldin. Neden atalım ki? Kriterlerin uymuyor mu yoksa. Onu değil Lucky7 , beni atsınlar. 21 yaşındaki insan kendini müzmin bekar olarak görüyorsa benim kendimi müzmin babaanne gibi görmem lazım. Atın beni denizlere yalan dünya size kalsın.
Cidden ya, 21 yaşında olacağım ve müzmin bekarım diye düşüneceğim.Olacak iş mi?
Evliliğin E'si aklımdan geçmedi o yaşlarda...
Gerçi belki de ondan şimdi evde kaldım.Vaktinde aklımdan geçse 3 - 5 tane bebem olurdu şimdi.
Hoş geldin canım.
Ben de içmem. Bütün müzmin bekarlar burada...
Ortağım ben. Bu konunun eş başkanıyım. (kasıntı Filozof.)
Artık demiyorum. Farkında değil misin?
Geçen haftadan beri beğeni olaylarını bıraktım.
Tabii siz gene de beğenin beni.
Ne güzel işte... Körler sağırlar birbirini ağırlar... Anca birbirimizi beğeniyoruz.Reelde sevgili beğenemiyorum. Bari burada sizi beğeneyim.
Kıyamam ben! Ne kadar sert gözüksem de yumuşacık bir kalbim var.
Evet, bir ara müzmin olduğunuzu kanıtlayın, diyordum.Sonra şartları yumuşattım.
Siz özelden ne konuşuyorsunuz bakalım?
Neyi demeye hakkınız yok?
Lucky7 hakkında bir şey mi?
Şaka değil mi? Bence de. her zaman gel. çok eğlenceli bir insansın.
Okuyor musun?
formül falan işlemez bize...
Luck7 ve Lily86
Nerede yaptınız dedikodumu? Bulamadım.
Birisi "Filozof o kadar var mı?" diyordu.
Şimdi bulamadım kim nerede dedi?
Sen TR'ye mi geliyorsun?
Hep pek gizlisin Lucky7. Ne saklıyorsun? :26:
Burada lucky ile kuş beğenme durumunun dedikodusuydu canım kötü bişey değil tabii de sonuçta arkandan konuştk
ha o filozof o kadar var mı durumuna ben okurken çok gülmüştüm evde bile yankı yapmştı o derecebu topiğin ilk sayfalarından...
bir de şu dışarıda sevgili beğenmiyoruz bari burada birbirimizi beğenelim demene katılıyorum insanız bizim de beğenilmeye, ego tatminine ihtiyacımız var dimi ama
Start aldim bugun, bakalim kac kilo gidecek:)
21 yasinda ben sadece okulumu dusunuyordum , dusunmez olaydim.Ellesme ona bize cay yapiyor koselerde:)
Yine ayni erkeklerle karsilassaydim yine evlenmezdim. O zaman ah vah etmenin anlami yok.
Beni sen disinda kimse begenmiyor. O yuzden tek seni begenicem artik ama bes kisi atlayamiyorum o zaman.
Lily hep arkandan konustu ben susturdum. :)
Yarin gelir doser buralari dedim ama sen cok yumusamissin filo olmaz boyle.
Geliyorum KK'den bir iki kisiyle gorusecegim:)
Lily86 senin hakkinda cok begeni meraklisi diyordu.
Haklısın canım, gene aynı adam çıkacaktı karşıma. Gene evlenmeyecektim.
Lily86 neler duyuyorum.
İyi tatiller canım sana...
Sağ ol.Belki baska yerde yasasaydim durum farkli olabilirdi ama ayni hayat yine evlenmezdim yine evlenmezdim.
Sagol filo , istersen bir kahve sana da ismarlayabilirim ama istemedigini hissettigim icin israr yok.
Sağ ol.
Bu ara zaten telaşemiz var. Erkek kardeşim nişanlanacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?