мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Burada lucky ile kuş beğenme durumunun dedikodusuydu canım kötü bişey değil tabii de sonuçta arkandan konuştk
ha o filozof o kadar var mı durumuna ben okurken çok gülmüştüm evde bile yankı yapmştı o derece bu topiğin ilk sayfalarından...

bir de şu dışarıda sevgili beğenmiyoruz bari burada birbirimizi beğenelim demene katılıyorum insanız bizim de beğenilmeye, ego tatminine ihtiyacımız var dimi ama

Gördüm onları.
Tabii canım şakalaşıyoruz aramızda ne olacak.

Challenger, petunya, mavilim, ceren hepiniz buralardaymışsınız bense bu topiği yeni keşfettim
bahsettiğim de bu yazıydı sen otuz+bir demişsin yaşın için karşılığı bu olmuş

Son düzenleme:
Aslında yurt dışında yaşadığını anımsıyor gibiydim. Emin olamadım.

Çalışıyor musun?

Vallahi canım zor durum, görüşmek istemiyorsan hele EZİYET!

evet parttime hem okuyorum hem calisiyorum... Elin adamiyla Ben ne konusayim Ya anlamiyolar iste.. Öfkeyle yanlis biseyde yapmak istemiyorum.. Beni delirtten olayda sozlendin evleneceksin dedi benim devreler tamamen yandi orda zaten

Evet 30+ olduk diye sanki önümüze gelenle evlenmek zorundayız.
Tövbe yarabbim ya...:88:

Ben de 6 - 7 kg versem kafi

Start aldim bugun, bakalim kac kilo gidecek:)

21 yasinda ben sadece okulumu dusunuyordum , dusunmez olaydim. Ellesme ona bize cay yapiyor koselerde:)

Yine ayni erkeklerle karsilassaydim yine evlenmezdim. O zaman ah vah etmenin anlami yok.

Beni sen disinda kimse begenmiyor. O yuzden tek seni begenicem artik ama bes kisi atlayamiyorum o zaman.

Lily hep arkandan konustu ben susturdum. :)

Yarin gelir doser buralari dedim ama sen cok yumusamissin filo olmaz boyle.

Sen TR'ye mi geliyorsun?

Hep pek gizlisin Lucky7. Ne saklıyorsun? :26:

Geliyorum KK'den bir iki kisiyle gorusecegim:)

Lily86 senin hakkinda cok begeni meraklisi diyordu.

Haklısın canım, gene aynı adam çıkacaktı karşıma. Gene evlenmeyecektim.

Lily86 neler duyuyorum.

İyi tatiller canım sana...

Haklısın canım, gene aynı adam çıkacaktı karşıma. Gene evlenmeyecektim.

Lily86 neler duyuyorum.

İyi tatiller canım sana...

Belki baska yerde yasasaydim durum farkli olabilirdi ama ayni hayat yine evlenmezdim yine evlenmezdim.
Sagol filo , istersen bir kahve sana da ismarlayabilirim ama istemedigini hissettigim icin israr yok.

Belki baska yerde yasasaydim durum farkli olabilirdi ama ayni hayat yine evlenmezdim yine evlenmezdim.
Sagol filo , istersen bir kahve sana da ismarlayabilirim ama istemedigini hissettigim icin israr yok.
Sağ ol.
Bu ara zaten telaşemiz var. Erkek kardeşim nişanlanacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…