- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.081
bende 28.5 yaşındayım ama gelen giden yokkesin çirkinim ben yaa
hiç kafana takma canım, ailen zormamıyormuş ya sonuçta, istemiyorum dersin onlar da defederler başındanbi süre sonra sormaya da sıkılırlar zaten
Bana da gelen olmadı. Dışarıda görüştüklerim oldu.evdeee kalllldddıkkkk bizzzz
Evet 30+ olduk diye sanki önümüze gelenle evlenmek zorundayız.Spermleri dagitmasindan cok kisiligi ve olmayan beyni gidiyor zat in farkinda degil. Ha birde 30 yasi gectin mi son kullanma tarihi gecmis muamelesi gormek... Kendileri kel , gobekli, olabilir ama sorun degil.
10 kilo vermem herhalde de bir bes -alti kilo versem bile yeter bir haftada bakalim kac kilo vericem.
Bana da gelen olmadı. Dışarıda görüştüklerim oldu.
Ben de bir keresinde amcamların taşınması sırasında rezil vaziyetteyim. Düşünün taşınan insanlara yardım ediyorum. Nasıl giyinmiş olabilirim.
Orada babamın bir tanıdığının oğlu beni beğenmiş.
Ben istememiştim. (4 sene oldu)
Çocuk şimdi MART ayında baba oldu.Bana bulaşan evleniyor zaten...
Gunaydin kizlar
Kizlar: Evde kalmis, bekar muzminler.
Tabi ki saka negatif olmuyoruz. Her zaman pozitif olmaya calisiyoruz. Bosverin elalemi, bosverin erkekleri, siz ozunuze donun gereken kisi gerektigi anda sizi bulacaktir ama bu negatiflikle olmaz
Hoş geldin.Bende muzminim muzmin de kalacagim bu gidisle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoş geldin. Neden atalım ki? Kriterlerin uymuyor mu yoksa.Bende gelcemmmmm atmazsın demi beni burdannn :)
ggggüüüüüüüünnnnnnayyyydınnn canım ben daha 21 yaşında oldugumdan evde kalmış olmuyorumm :)
Onu değil Lucky7 , beni atsınlar. 21 yaşındaki insan kendini müzmin bekar olarak görüyorsa benim kendimi müzmin babaanne gibi görmem lazım.Atin sunu burdann
Hoş geldin. Hoş geldin. Neden atalım ki? Kriterlerin uymuyor mu yoksa. Onu değil Lucky7 , beni atsınlar. 21 yaşındaki insan kendini müzmin bekar olarak görüyorsa benim kendimi müzmin babaanne gibi görmem lazım. Atın beni denizlere yalan dünya size kalsın.
Cidden ya, 21 yaşında olacağım ve müzmin bekarım diye düşüneceğim.Kimmis onlar, ben ebaydan koca siparis ediyor iken yakarim onlari.
21 yasinda olucam da bu topikte takilicam. Hey gidi gunler.
O zaman basliyoruz
ders 1: Muzmin olmak guzel bir sey degil.
ders 2: Yasiniz 21 ise ve kendinizi muzmin hissediyorsaniz, sizin icin yapacak bir seyimiz kalmamistir. Lunaparka gidin eglenin, son gunlerinizi iyi gecirin.
ben müzmini üstüme almadım bekarı aldım canım yaaa gel ben seni atarımmm
Okuyor muydun canım sen?
bölüm neydi?ewetttt okuyommmm
bölüm neydi?
sormuşumdur ama unuttum. yaşlıyım idare et.
KARdan adam olur, bazı erkeklerden olmaz.Bonjour topigin guzel Muzminleri,
Kalamiycam bir gunaydin deyip kacayim dedim.
DERS 3:
Bu erkek milletinden madam olurda adam olmaz. Evlenseler bile gozleri hep disarida. :86:
O yuzden evlenmemeyi takmayin, hayirlisini, hayirli adami isteyin.
Benim dolapta öyle 40 - 42 arada 38sen şuan kaç bedensin ki :26: benim dolabım 40 42 44 beden o arada gidip geliyorum ancak
kız resme yazdıgın yoruma koptumadamdaki tipe bak demişsin ya çirkin dimi
Hoş geldin. Hoş geldin. Neden atalım ki? Kriterlerin uymuyor mu yoksa. Onu değil Lucky7 , beni atsınlar. 21 yaşındaki insan kendini müzmin bekar olarak görüyorsa benim kendimi müzmin babaanne gibi görmem lazım. Atın beni denizlere yalan dünya size kalsın.
Hoş geldin canım.Filozof, challenger, petunya, mavilim, cerenkar...
Herkes buradaymış zaten de ben görmemişim kızlar sizi:26:
Lucky'le de mesajlaşmışlığımız var tabii
Butun ickiciler burada.
Ben de içmem. Bütün müzmin bekarlar burada...yok yok ben ağzıma içki koymuş insan değilim naptın
Ortağım ben. Bu konunun eş başkanıyım. (kasıntı Filozof.Birayi da sevmem , anca bacardi mojito, birde sarap, birde ... :)
Sana da selam lemon. Ben hic bir konuya gitmiyorum artik. Beni goren burada gorsun ya da gormesin :)
Biliyorum icmedigini ama o anda geldigin icin oyle soyledim. :) Bende sosyal iciciyim zaten.
Filozof prenses bu arada bu topigi acmama sebep olan ve actigimdan haberi olmayan muhterem sahis.Topik ortagim olarak onu da analim buradan. Cesmi_naz da topik basi.
Ay filom olmadan olmaz zatennn - ilk sayfaları okudum ortaklaşa açmışsınız topiği
Artık demiyorum. Farkında değil misin?Bu pozisyona kac kisi basvuruyor biliyor musun. Bence kacirma:)
Icme zaten iyi bir sey degil.
Yanlis haberi yoktu , hatta iki gun sonra oldu.Yarin yine gelir bir bir konusur. Beni begenin kuslarimi cogaltin diye. Ona takilmayi seviyorum.
Ne güzel işte... Körler sağırlar birbirini ağırlar... Anca birbirimizi beğeniyoruz.
evet evet sayesinde benim kuşlarım da çoğalacak inşallah - ben takmıyordum ama artık karşılıklı beğen tuşuna basmak alışkanlık yaptı artık
Filo'yla ben seni ise alirken boyle anlasmamistik (filonun yine haberi yok)
Kıyamam ben! Ne kadar sert gözüksem de yumuşacık bir kalbim var.bence siz beni seviyorsunuz bana kıyamazsınız
Evet, bir ara müzmin olduğunuzu kanıtlayın, diyordum.Filopet benden kotudur. Kutuphane mudurune benziyor.Birde sevgilisi olanlar gelmesin diyordu. Simdi bahane olacak ona. Kulaklari da cinliyordur simdi.
Siz özelden ne konuşuyorsunuz bakalım?fark ettim onu
ayy bu 5 dk bekleme olayından dolayı özelden msj ına cvp veremedim de ciddi mi diyorsun kız o kadarcık şeyi deme bile hakkımız yok mu
bir kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek, kahvalti gayet masumdu sonrasi feci4 bardak ayran, 12 Turk cayi, bir frappe, bir adana, bir patlicanli kebap , bir profiterol, bir cheesecake.
Su icsem yariyor abi.
Bence de.yok bence o son bardak suyu içmeyecektin bitek o fazlaydı
...
her zaman gel. çok eğlenceli bir insansın.kriterlerimin hiç biri buraya uymuyoooooooooooo misafir üye gibi takılacağım burada
formül falan işlemez bize...Bu arada evlilik yasinin formulu bulunmus ama daha aciklamayacagim. Bekleyin biraz daha.
Şaka değil mi? Bence de. her zaman gel. çok eğlenceli bir insansın.
Okuyor musun?
formül falan işlemez bize...
Luck7 ve Lily86
Nerede yaptınız dedikodumu? Bulamadım.
Birisi "Filozof o kadar var mı?" diyordu.
Şimdi bulamadım kim nerede dedi?
Yaşın 30+ mı?
Bizimkiler de çok baskıcı olmamalarına rağmen bana aynısını yapıyor.
Ne olacak git görüş bilmem ne.
Ya ben sevmiyorum.
Elin adamına "evde kaldım, beni alır mısın?" der gibi... iş görüşmesine gider gibi... kendimi 1 saatte ne kadar ifade edebilirim ki?
Rabbim karşıma çıkartsın. Benim karşıma... İNŞALLAH!
Tövbeeee... Amcana ne oluyor ki?yok canm 28e giricem.. Beni diretici olmalari cildirtiyo bugun zaten sabrimi iyice zorladilar akrabadan birisini bulmuslar oturup konusacaksin diyolar.. Istemiyorum kelimesi bunlara bisey ifade etmiyo sanirim.. Amcam basladi evlenmek zorundasin.. Sen öyle zannet dedim artik patladim tartisip ciktim evden... Eger Bu konuda israr ederlerse gidecegim evden galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?