мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

evdeee kalllldddıkkkk bizzzz
Bana da gelen olmadı. Dışarıda görüştüklerim oldu.

Ben de bir keresinde amcamların taşınması sırasında rezil vaziyetteyim. Düşünün taşınan insanlara yardım ediyorum. Nasıl giyinmiş olabilirim.
Orada babamın bir tanıdığının oğlu beni beğenmiş.

Ben istememiştim. (4 sene oldu)

Çocuk şimdi MART ayında baba oldu. Bana bulaşan evleniyor zaten...

Evet 30+ olduk diye sanki önümüze gelenle evlenmek zorundayız.
Tövbe yarabbim ya...:88:

Ben de 6 - 7 kg versem kafi

benimkilerden biri kız kaçırdı gerisi bekar :)))))))

Bende muzminim muzmin de kalacagim bu gidisle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoş geldin.
Bende gelcemmmmm atmazsın demi beni burdannn :)
Hoş geldin. Neden atalım ki? Kriterlerin uymuyor mu yoksa.
ggggüüüüüüüünnnnnnayyyydınnn canım ben daha 21 yaşında oldugumdan evde kalmış olmuyorumm :)
Atin sunu burdann
Onu değil Lucky7 , beni atsınlar. 21 yaşındaki insan kendini müzmin bekar olarak görüyorsa benim kendimi müzmin babaanne gibi görmem lazım. Atın beni denizlere yalan dünya size kalsın.

ben müzmini üstüme almadım bekarı aldım canım yaaa gel ben seni atarımmm

Cidden ya, 21 yaşında olacağım ve müzmin bekarım diye düşüneceğim. Olacak iş mi?
Evliliğin E'si aklımdan geçmedi o yaşlarda...
Gerçi belki de ondan şimdi evde kaldım. Vaktinde aklımdan geçse 3 - 5 tane bebem olurdu şimdi.

Bonjour topigin guzel Muzminleri,

Kalamiycam bir gunaydin deyip kacayim dedim.

DERS 3:
Bu erkek milletinden madam olurda adam olmaz. Evlenseler bile gozleri hep disarida. :86:

O yuzden evlenmemeyi takmayin, hayirlisini, hayirli adami isteyin.
KARdan adam olur, bazı erkeklerden olmaz.

kriterlerimin hiç biri buraya uymuyoooooooooooo misafir üye gibi takılacağım burada

Filozof, challenger, petunya, mavilim, cerenkar...
Herkes buradaymış zaten de ben görmemişim kızlar sizi:26:
Lucky'le de mesajlaşmışlığımız var tabii
Hoş geldin canım.

Butun ickiciler burada.

yok yok ben ağzıma içki koymuş insan değilim naptın
Ben de içmem. Bütün müzmin bekarlar burada...

Ortağım ben. Bu konunun eş başkanıyım. (kasıntı Filozof. )

Ay filom olmadan olmaz zatennn - ilk sayfaları okudum ortaklaşa açmışsınız topiği

Bu pozisyona kac kisi basvuruyor biliyor musun. Bence kacirma:)

Icme zaten iyi bir sey degil.

Yanlis haberi yoktu , hatta iki gun sonra oldu. Yarin yine gelir bir bir konusur. Beni begenin kuslarimi cogaltin diye. Ona takilmayi seviyorum.
Artık demiyorum. Farkında değil misin?
Geçen haftadan beri beğeni olaylarını bıraktım.
Tabii siz gene de beğenin beni.

evet evet sayesinde benim kuşlarım da çoğalacak inşallah - ben takmıyordum ama artık karşılıklı beğen tuşuna basmak alışkanlık yaptı artık
Ne güzel işte... Körler sağırlar birbirini ağırlar... Anca birbirimizi beğeniyoruz. Reelde sevgili beğenemiyorum. Bari burada sizi beğeneyim.

Filo'yla ben seni ise alirken boyle anlasmamistik (filonun yine haberi yok)

bence siz beni seviyorsunuz bana kıyamazsınız
Kıyamam ben! Ne kadar sert gözüksem de yumuşacık bir kalbim var.

Filopet benden kotudur. Kutuphane mudurune benziyor. Birde sevgilisi olanlar gelmesin diyordu. Simdi bahane olacak ona. Kulaklari da cinliyordur simdi.
Evet, bir ara müzmin olduğunuzu kanıtlayın, diyordum. Sonra şartları yumuşattım.

fark ettim onu

ayy bu 5 dk bekleme olayından dolayı özelden msj ına cvp veremedim de ciddi mi diyorsun kız o kadarcık şeyi deme bile hakkımız yok mu
Siz özelden ne konuşuyorsunuz bakalım?
Neyi demeye hakkınız yok?
Lucky7 hakkında bir şey mi?

bir kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek, kahvalti gayet masumdu sonrasi feci 4 bardak ayran, 12 Turk cayi, bir frappe, bir adana, bir patlicanli kebap , bir profiterol, bir cheesecake.

Su icsem yariyor abi.
Şaka değil mi?
yok bence o son bardak suyu içmeyecektin bitek o fazlaydı

...
Bence de.
kriterlerimin hiç biri buraya uymuyoooooooooooo misafir üye gibi takılacağım burada
her zaman gel. çok eğlenceli bir insansın.

Okuyor musun?
Bu arada evlilik yasinin formulu bulunmus ama daha aciklamayacagim. Bekleyin biraz daha.
formül falan işlemez bize...

Luck7 ve Lily86
Nerede yaptınız dedikodumu? Bulamadım.
Birisi "Filozof o kadar var mı?" diyordu.
Şimdi bulamadım kim nerede dedi?

Teşekkür ederim canım
Kim diyet yapıyormuş
Valla ben bir hafta kaç kilo olduğumu ve şuan kaç kilo olduğumu söylerken bir yerlerim uçuklar

yok canm 28e giricem.. Beni diretici olmalari cildirtiyo bugun zaten sabrimi iyice zorladilar akrabadan birisini bulmuslar oturup konusacaksin diyolar.. Istemiyorum kelimesi bunlara bisey ifade etmiyo sanirim.. Amcam basladi evlenmek zorundasin.. Sen öyle zannet dedim artik patladim tartisip ciktim evden... Eger Bu konuda israr ederlerse gidecegim evden galiba

Filo alintilara gelince bakicam. Arkadaslarini topla bir KK cikartmasi yapalim sizi mojito icmeye gotureyim Istanbul'da.

Tövbeeee... Amcana ne oluyor ki?
Nerede yaşıyorsun canım sen şehir olarak? Doğuda falan böyle amcalar dayılar çok karışır.

Filo alintilara gelince bakicam. Arkadaslarini topla bir KK cikartmasi yapalim sizi mojito icmeye gotureyim Istanbul'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…