мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Sanirim reflu var ama ilacla gecmiyor , sanirim onu bastirmak icin yiyorum. Bakalim ne onerecek persembe gunu. :44:

Gunler cakisiyor, fazla kalmiycam ki iki hafta bir sey. Karadeniz soguk olur kiz, marmara denizi bile soguk geliyor bana.

Sanirim reflu var ama ilacla gecmiyor , sanirim onu bastirmak icin yiyorum. Bakalim ne onerecek persembe gunu. :44:

Gunler cakisiyor, fazla kalmiycam ki iki hafta bir sey. Karadeniz soguk olur kiz, marmara denizi bile soguk geliyor bana.

yazlık karadenizde şekerim napalım mecbur oraya gidecegim ben

2 haftada yeterli kuzum, senelerdir yazlık var ama ancak 3 gün falan gitmeye fırsatım oluyor, 2 hafta attil yapmayalı 100 yıl oldu

Bu arada evlilik yasinin formulu bulunmus ama daha aciklamayacagim. Bekleyin biraz daha.

benim bekleyecek zamanım yok, yaş oldu 29 bence bana torpil geç de hemen soyle

Son düzenleme:

Yurt disindan gelince 2 gun gibi geliyor zaten.

Ben hesaplamiyorum ama hesaplayan biri varmis. Tatilden dondukten sonra soyleyebilirim ancak.

Hosgeldin, silkinmeye hazir misin? Avatarin cok sevimli.

Hadi hadi yan cizme, ön bot. (Taam kabul, igrenc espri )

Simdi duydun.
Kabul etmen de bir erdem.

Selam müzmin bekarlar nasılsınız?

Günlerdir uğrayamıyordum.
Var mı bilmem gereken bir gelişme...? Müzmin bekarlıktan istifa eden falan.

Kabul etmen de bir erdem.

Selam müzmin bekarlar nasılsınız?

Günlerdir uğrayamıyordum.
Var mı bilmem gereken bir gelişme...? Müzmin bekarlıktan istifa eden falan.

Selam merak ettim, ettik nerelerdesin . Sen yokken hic dedikodunu yapmadim filopet. Istifa etmememekle birlikte bu konuma kazik cakmayi dusunuyorum. Konustugum bir tek sen varsin deyip arkadan bes-on kizla konusmaya calisan erkek tipleri midemi bulandiriyor.

Mutluluğum formülü çok açık; bir sen , bir ben, bir de bebek.

Iste o yanlis kisiyle oldu mu, mutsuzlugun formulu oluyor.

Lily86 da itiraf etti. Dedikodu yapmışsınız. Dönüp bakayım bakalım hangi sayfada...

Haklısın. Allah doğru ve hayırlı ve gönlümüze göre olan adamı nasip etsin. Yoksa mutsuzluk olur...

O dediğin erkek tiplerinin suratına kusmak istiyorum.

Gurursuz olduklari gibi seni de gurursuz yapmak icin ellerinden geleni yaparlar. O muhtesem spermlerini her yere dagitmak zorunda hissederler kendilerini. Birde salaga yatarlar ... Aman git be evlenmek istemiyorum ben. Boyle hasta biriyle olacaksa hic olmasin.

Tarcinli sut duydum da yogurtu ilk duyuyorum.

Ben profiterolle birlikte cay ictim (meali benden adam olmaz) ama sana afiyet olsun.
Bir kase yoğurda birer çay kaşığı tarçın, zerdeçal, zencefil katıp yemek lazımmış her gün 3 kere falan. göbek yağlarını eritiyormuş.
birkaç kez yedim sonra bıraktım. istikrar yok bende!

Ben yogurdu tuzsuz yiyemem. Degisiksin:)

Aferin sana devam devam. Bende simdilik irade de idare de yok.
Ben de süt sevmem. Mecburen içerim. Yoğurt tercih ederim.

Ben de yoğurdu tuzla yerdim. Bebekken bile öyle yermişim. Şimdi fazla tuz kullanmamaya dikkat ediyorum.

Şimdi bir şey diyeceğim ayıp olacak.
O spermleri ne bol arkadaş, her yere saçmaya ne meraklılar...

Tamam, erkek biyolojisi / fizyolojisi kadınınki gibi değil, daha düşkünler yapısal olarak ama biraz edep yahu!

Sutude yogurdu da severim. Sutu tatli severim, yogurdu tuzlu. :)
Bir haftada 10 kilo verdiren bir diyet var. Kismetse ona basliycam bugun, birde spora gittim mi tamamdir.

Yaşın 30+ mı?
Bizimkiler de çok baskıcı olmamalarına rağmen bana aynısını yapıyor.
Ne olacak git görüş bilmem ne.
Ya ben sevmiyorum.
Elin adamına "evde kaldım, beni alır mısın?" der gibi... iş görüşmesine gider gibi... kendimi 1 saatte ne kadar ifade edebilirim ki?

Rabbim karşıma çıkartsın. Benim karşıma... İNŞALLAH!

Sutude yogurdu da severim. Sutu tatli severim, yogurdu tuzlu. :)
Bir haftada 10 kilo verdiren bir diyet var. Kismetse ona basliycam bugun, birde spora gittim mi tamamdir.
Amerikan Kalp Vakfı Diyeti var.
Ben otuz günde on kilo verdirenini uygulayacağım galiba ama spor yapamam. Yapmak lazım.

Spermleri dagitmasindan cok kisiligi ve olmayan beyni gidiyor zat in farkinda degil. Ha birde 30 yasi gectin mi son kullanma tarihi gecmis muamelesi gormek... Kendileri kel , gobekli, olabilir ama sorun degil.

Amerikan Kalp Vakfı Diyeti var.
Ben otuz günde on kilo verdirenini uygulayacağım galiba ama spor yapamam. Yapmak lazım.

10 kilo vermem herhalde de bir bes -alti kilo versem bile yeter bir haftada bakalim kac kilo vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…