- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.061
miden de ne var ki :26::26:
ben haziran ın 11 ine kadar bi yere gidemem, haziranın 11 inden sonra belki 1 haftalıgına yazlıga gidebilirim ( yazlık karadeniz kıyısında ufak bi yerde ama deniz kenarı sonuçta diye düşünüyorum kendimi teselli ediyorum)
20 sinde de alanyaya gidecegim gel beraber gidelim
Sanirim reflu var ama ilacla gecmiyor , sanirim onu bastirmak icin yiyorum.Bakalim ne onerecek persembe gunu. :44:
Gunler cakisiyor, fazla kalmiycam ki iki hafta bir sey.Karadeniz soguk olur kiz, marmara denizi bile soguk geliyor bana.
Bu arada evlilik yasinin formulu bulunmus ama daha aciklamayacagim. Bekleyin biraz daha.
yazlık karadenizde şekerim napalım mecbur oraya gidecegim ben
2 haftada yeterli kuzum, senelerdir yazlık var ama ancak 3 gün falan gitmeye fırsatım oluyor, 2 hafta attil yapmayalı 100 yıl oldu
benim bekleyecek zamanım yok, yaş oldu 29bence bana torpil geç de hemen soyle
Yurt disindan gelince 2 gun gibi geliyor zaten.
Ben hesaplamiyorum ama hesaplayan biri varmis. Tatilden dondukten sonra soyleyebilirim ancak.
Seninle ozelden konusalim ama carsamba gunu ok?ne zaman gidiyorsun tatile
Seninle ozelden konusalim ama carsamba gunu ok?
olur canım, ama çarşamba gece olur ancak, tahminen 10 gibi inerim otobusten :26:
No problem ben zaten gece burdayim. O gun olmazsa persembe de olur. Iyi geceler.
Kabul etmen de bir erdem.Hosgeldin, silkinmeye hazir misin?Avatarin cok sevimli.
Hadi hadi yan cizme, ön bot. (Taam kabul, igrenc espri)
Simdi duydun.
Mutluluğum formülü çok açık; bir sen , bir ben, bir de bebek.Bu arada evlilik yasinin formulu bulunmus ama daha aciklamayacagim. Bekleyin biraz daha.
Kabul etmen de bir erdem.
Selam müzmin bekarlar nasılsınız?
Günlerdir uğrayamıyordum.
Var mı bilmem gereken bir gelişme...? Müzmin bekarlıktan istifa eden falan.
Mutluluğum formülü çok açık; bir sen , bir ben, bir de bebek.
Lily86 da itiraf etti. Dedikodu yapmışsınız. Dönüp bakayım bakalım hangi sayfada...Selam merak ettim, ettik nerelerdesin . Sen yokken hic dedikodunu yapmadim filopet.Istifa etmememekle birlikte bu konuma kazik cakmayi dusunuyorum. Konustugum bir tek sen varsin deyip arkadan bes-on kizla konusmaya calisan erkek tipleri midemi bulandiriyor.
Iste o yanlis kisiyle oldu mu, mutsuzlugun formulu oluyor.
Lily86 da itiraf etti. Dedikodu yapmışsınız. Dönüp bakayım bakalım hangi sayfada...
Haklısın. Allah doğru ve hayırlı ve gönlümüze göre olan adamı nasip etsin. Yoksa mutsuzluk olur...
O dediğin erkek tiplerinin suratına kusmak istiyorum.
dur daha yeni çıktın işten sen bana yetişmeden yenisini bulur formuna dönersin
hoşgeldiniz
28.5 yaşındayım bende, askıda olan bir ilişkim var yada bitti ben bilmyorumama bekarım
tarçınlı yoğurt yiyorum ister misin
Bir kase yoğurda birer çay kaşığı tarçın, zerdeçal, zencefil katıp yemek lazımmış her gün 3 kere falan. göbek yağlarını eritiyormuş.Tarcinli sut duydum da yogurtu ilk duyuyorum.
Ben profiterolle birlikte cay ictim (meali benden adam olmaz) ama sana afiyet olsun.
Ben de süt sevmem. Mecburen içerim. Yoğurt tercih ederim.Ben yogurdu tuzsuz yiyemem. Degisiksin:)
Aferin sana devam devam. Bende simdilik irade de idare de yok.
Şimdi bir şey diyeceğim ayıp olacak.Gurursuz olduklari gibi seni de gurursuz yapmak icin ellerinden geleni yaparlar. O muhtesem spermlerini her yere dagitmak zorunda hissederler kendilerini. Birde salaga yatarlar ... Aman git be evlenmek istemiyorum ben. Boyle hasta biriyle olacaksa hic olmasin.
Bir kase yoğurda birer çay kaşığı tarçın, zerdeçal, zencefil katıp yemek lazımmış her gün 3 kere falan. göbek yağlarını eritiyormuş.
birkaç kez yedim sonra bıraktım. istikrar yok bende!
Ben de süt sevmem. Mecburen içerim. Yoğurt tercih ederim.
Ben de yoğurdu tuzla yerdim. Bebekken bile öyle yermişim.Şimdi fazla tuz kullanmamaya dikkat ediyorum.
Yaşın 30+ mı?Slm kizlar nasilsiniz... Moralim cok bozuk Ya.. Bu aralar evlilik konusu o kadar cok aciliyo ki.. Evlilikte degil gorucu gelsin muhabbeti.. Ya istemiyorum anlatamiyorum... Bu konuda baski altinda oldunuz mu hic.. Ya tanimadigim etmedigim insanlara kendimi sergilemek zorundamiyim Ben niye anlatamiyorum bunu... Sinirlerimi cok yipratti bu konu bi haftadir donup dolasip bi aciliyo bu konu
Amerikan Kalp Vakfı Diyeti var.Sutude yogurdu da severim. Sutu tatli severim, yogurdu tuzlu. :)
Bir haftada 10 kilo verdiren bir diyet var. Kismetse ona basliycam bugun, birde spora gittim mi tamamdir.
Şimdi bir şey diyeceğim ayıp olacak.
O spermleri ne bol arkadaş, her yere saçmaya ne meraklılar...
Tamam, erkek biyolojisi / fizyolojisi kadınınki gibi değil, daha düşkünler yapısal olarak ama biraz edep yahu!
Amerikan Kalp Vakfı Diyeti var.
Ben otuz günde on kilo verdirenini uygulayacağım galiba ama spor yapamam. Yapmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?