мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Bana 5 numara da yetebilir. :)

Ders 4:

Evdeki dolaplari kirin. Almaya geldiklerinde kismetinizi bulabilirsiniz. Bende ise yaradi bak iki dk da zenci adam buldum kendime.

D

o bir kere olur... adile naşit filmi gibi ... vay benim elektirikçim derdi ya filimde ...elektirikçide şansa ferit gibi biri gelebilir

D

o bir kere olur... adile naşit filmi gibi ... vay benim elektirikçim derdi ya filimde ...elektirikçide şansa ferit gibi biri gelebilir

Bozup bozup cagiriyordu, aaa yine yanlis adami gondermisler diyordu. Gece gelme gunduz gel tenhalarda bulusalim vay vay

Tarik Akan cok yakisikliydi eskiden. Suan oyle biri yok malesef.

Bozup bozup cagiriyordu, aaa yine yanlis adami gondermisler diyordu. Gece gelme gunduz gel tenhalarda bulusalim vay vay

Tarik Akan cok yakisikliydi eskiden. Suan oyle biri yok malesef.

evet çok severim ben filmi yaaa...

Gülşen Bubikoğl hayranıyım çok güzel biri yaaa

evet çok severim ben filmi yaaa...

Gülşen Bubikoğl hayranıyım çok güzel biri yaaa

Bende onu guzel bulurum da kaslarini bir turlu sevemedim. Onun disinda cok guzel kadin.

Simdiki filmler de copluk bir kere izle, kenara at. Onlar omurluk her zaman da gideri var.

+

O degilde aklima geldi, benim postaci cok yakisikli karizmatik onu mu ayarlasam kiz.

Son düzenleme:
Bana 5 numara da yetebilir. :)

Ders 4:

Evdeki dolaplari kirin. Almaya geldiklerinde kismetinizi bulabilirsiniz. Bende ise yaradi bak iki dk da zenci adam buldum kendime.

olmaazz 10 numara olacak mutlaka 10 numara olması şart

kız bizim dolap kırılsa babam yaşıtı arkadaşlarını çağırıyr tamire benim o şansımda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…