- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.261
Bensiz mi konusuyorsunuz siz, yakayim mi bu topigi ha.
Oooo super, fransizca sinavimi gecmisim. Simdi haberim oldu. Tebrik ederim kendimi.
Tebrik ederim Luckycim , ben zaten gectin gozuyle bakiyordum , tahmin etmistim bu sinavda basarili olacagini benim icin supriz olmadi , tebriklerrr:)
yooo senden gizli değil tabi ki geçmişe bakarsan bulabilirsin
Sagol beratticim.Eee kimin arkadasiyim. Nasil adanadan memnun musun. :) Seni gorunce adana geliyor aklima nedense. Hic canim cekmiyor.
Yazini gorunce ilk bana mi geldi diye sasirmistim:) adanadan memnunmusun diyince , adana kebap sonradan aklima geldi:) evettt cok memnunum cok lezzetliydi, ve large :) aklima getirdin simdi canim istedi.
Yemekleri guzel oranin fena degil. Bir Ingiliz arkadasimi goturucem oraya. Kiz daha ayranin tadina bakmamis.
Tanyayi goturmustum zamaninda baska bir yere, ayrani ilk tadiyor begenmedi icine seker koydu uyuz kiz ya. : Rezil etti ayranimizi. :)
Ben ayranini icmemistim biliyorsun , istahim kapanmasin diye :) adanasi evet guzeldi gercekten . Sen begendigin icin denemistim. Hakli ciktin .
Napiyosunuz kizzlar? Bende simdi petek dincozun bi sarkisi vardi kismetsizim diye onu dinliyodum. Sanirim muzminlere yazilmis. :)) simdi bi kac resim aticam bakim hangisi diceksinizz
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Napiyosunuz kizzlar? Bende simdi petek dincozun bi sarkisi vardi kismetsizim diye onu dinliyodum. Sanirim muzminlere yazilmis. :)) simdi bi kac resim aticam bakim hangisi diceksinizz
Rengide deisicem bak bakalim hangisi gider. Bugun arkadaslarla anlastik onlarada gostericem ayni resimleri yarin. Bakalim onlar ne dicek. Ama birini cok beyendim ben :)
Bu arada cok geri kalmisim ben congra Lucky gecmissin sinavi..
Kesime 100 fazla degil mi ya.
Kesim olarak 4 ve 5 i begendim. Renk olarak 3 ve 4.
Sagol canim.Ne ismarlayacaksin bana.
Kesim fon boya hepsi icinde 100 tl bu arada £ deil. bilmiyorum ki ben fiyatlari sence nasil?
ismarlarim icki raki bira muzzz :)))) cocktails lolll .o bise deil de ya ucak duserse gecen ak sakalli dede dedi ki binme dusecek bende korktum :) napicam bilmiyorum
Eki Görüntüle 1098058 Eki Görüntüle 1098059 Eki Görüntüle 1098060 Eki Görüntüle 1098061 Eki Görüntüle 1098062 Eki Görüntüle 1098067
5. Kesim cook hos
Boya da icindeyse tamam. Anladim canim o kadariniBen onlari begendim, sana da yakisacagini dusunuyorum.
Mojito istiyom ben. :)
Korkma ya. Ak sakalli dedeyi nerden gordun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?