мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Tebrik ederim Luckycim , ben zaten gectin gozuyle bakiyordum , tahmin etmistim bu sinavda basarili olacagini benim icin supriz olmadi , tebriklerrr:)

Sagol beratticim. Eee kimin arkadasiyim. Nasil adanadan memnun musun. :) Seni gorunce adana geliyor aklima nedense. Hic canim cekmiyor.

yooo senden gizli değil tabi ki geçmişe bakarsan bulabilirsin

Sen sus hic konusma demek topik basi olabilmek icin onumden is ceviriyordun.

Son düzenleme:
Sagol beratticim. Eee kimin arkadasiyim. Nasil adanadan memnun musun. :) Seni gorunce adana geliyor aklima nedense. Hic canim cekmiyor.

Yazini gorunce ilk bana mi geldi diye sasirmistim:) adanadan memnunmusun diyince , adana kebap sonradan aklima geldi:) evettt cok memnunum cok lezzetliydi, ve large :) aklima getirdin simdi canim istedi.

Yazini gorunce ilk bana mi geldi diye sasirmistim:) adanadan memnunmusun diyince , adana kebap sonradan aklima geldi:) evettt cok memnunum cok lezzetliydi, ve large :) aklima getirdin simdi canim istedi.

Yemekleri guzel oranin fena degil. Bir Ingiliz arkadasimi goturucem oraya. Kiz daha ayranin tadina bakmamis.

Tan'i goturmustum zamaninda baska bir yere, ayrani ilk tadiyor begenmedi icine seker koydu uyuz kiz ya. : Rezil etti ayranimizi. :)

Son düzenleme:
Yemekleri guzel oranin fena degil. Bir Ingiliz arkadasimi goturucem oraya. Kiz daha ayranin tadina bakmamis.

Tanyayi goturmustum zamaninda baska bir yere, ayrani ilk tadiyor begenmedi icine seker koydu uyuz kiz ya. : Rezil etti ayranimizi. :)

Ben ayranini icmemistim biliyorsun , istahim kapanmasin diye :) adanasi evet guzeldi gercekten . Sen begendigin icin denemistim. Hakli ciktin .

Ben ayranini icmemistim biliyorsun , istahim kapanmasin diye :) adanasi evet guzeldi gercekten . Sen begendigin icin denemistim. Hakli ciktin .

Yemeklerin tadina bakma ve film konusunda ustume tanimam.

Mel geliyor model begenecegiz ona.

Son düzenleme:
Napiyosunuz kizzlar? Bende simdi petek dincozun bi sarkisi vardi kismetsizim diye onu dinliyodum. Sanirim muzminlere yazilmis. :)) simdi bi kac resim aticam bakim hangisi diceksinizz

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Napiyosunuz kizzlar? Bende simdi petek dincozun bi sarkisi vardi kismetsizim diye onu dinliyodum. Sanirim muzminlere yazilmis. :)) simdi bi kac resim aticam bakim hangisi diceksinizz

Haberler sende negatif muzmin.

Rengi degistirecek misin, sadece kesim mi?

Rengide deisicem bak bakalim hangisi gider. Bugun arkadaslarla anlastik onlarada gostericem ayni resimleri yarin. Bakalim onlar ne dicek. Ama birini cok beyendim ben :)

Bu arada cok geri kalmisim ben congra Lucky gecmissin sinavi..

Rengide deisicem bak bakalim hangisi gider. Bugun arkadaslarla anlastik onlarada gostericem ayni resimleri yarin. Bakalim onlar ne dicek. Ama birini cok beyendim ben :)

Kesime 100 fazla degil mi ya.

Kesim olarak 4 ve 5 i begendim. Renk olarak 3 ve 4.

Bu arada cok geri kalmisim ben congra Lucky gecmissin sinavi..

Sagol canim. Ne ismarlayacaksin bana.

Kesim fon boya hepsi icinde 100 tl bu arada £ deil. bilmiyorum ki ben fiyatlari sence nasil?

Kesime 100 fazla degil mi ya.

Kesim olarak 4 ve 5 i begendim. Renk olarak 3 ve 4.

Sagol canim. Ne ismarlayacaksin bana.

ismarlarim icki raki bira muzzz :)))) cocktails lolll .o bise deil de ya ucak duserse gecen ak sakalli dede dedi ki binme dusecek bende korktum :) napicam bilmiyorum

Kesim fon boya hepsi icinde 100 tl bu arada £ deil. bilmiyorum ki ben fiyatlari sence nasil?

Boya da icindeyse tamam. Anladim canim o kadarini Ben onlari begendim, sana da yakisacagini dusunuyorum.

ismarlarim icki raki bira muzzz :)))) cocktails lolll .o bise deil de ya ucak duserse gecen ak sakalli dede dedi ki binme dusecek bende korktum :) napicam bilmiyorum

Mojito istiyom ben. :)

Korkma ya. Ak sakalli dedeyi nerden gordun .

Son düzenleme:
Boya da icindeyse tamam. Anladim canim o kadarini Ben onlari begendim, sana da yakisacagini dusunuyorum.

Mojito istiyom ben. :)

Korkma ya. Ak sakalli dedeyi nerden gordun .

O kolay yanina meze ne istiyosun :)) dede ruyama geldi binme dedi bende korktum bilmiyorum :) insan gelmisken 6li nin sonuclarini soylerdi dimi ama hep kotu haber mi verecen dede :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…