мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

O kolay yanina meze ne istiyosun :)) dede ruyama geldi binme dedi bende korktum bilmiyorum :) insan gelmisken 6li nin sonuclarini soylerdi dimi ama hep kotu haber mi verecen dede :))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Meze yok meze yok diyetteyim.

Senin negatifligine gelmistir adamcagiz. Biraz pozitif ol ya.

Bende 3.yu yaptirayim pisti olalim. :)

Meze yok meze yok diyetteyim.

Senin negatifligine gelmistir adamcagiz. Biraz pozitif ol ya.

Bende 3.yu yaptirayim pisti olalim. :)

Ben negatif dusunuyomda bari dede birazcik pozitif olsaydi yokkk .! Hep kotu haber hep kotu haber gelde negatif olma lolll :) yaptir ya yakisir bakimi zor olucak sanirim bi yaptiralim bakalim nasil olur.

Bakalim hangi rengi onerirlerse, senin yerine ylnzeskici gelebilir daha haber vermedi onunkini de gelirse mavi yapicaz.

Meloya 3. cok yakisir cok begendim ben .

Bence de o guzel olur.

Son düzenleme:
Bakalim hangi rengi onerirlerse, senin yerine ylnzeskici gelebilir daha haber vermedi onunkini de gelirse mavi yapicaz.

Mavi mi :))) ciddimisin grup olarak punk cilara mi donuyoruz yani :) bakalim ne olucak sonuclari merak ediyorum simdi den

Mavi mi :))) ciddimisin grup olarak punk cilara mi donuyoruz yani :) bakalim ne olucak sonuclari merak ediyorum simdi den

Ben yaptiririm da o mavi yaptirmaz tanimiyor musun ylnz eskiciyi. Klasik takilir o.

Tamam bir daha gorusmemize kafalar renkli olarak bulusuyoruz:))

Beni gaza getirmeyin kotu olur bak.

Ben yaptiririm da o mavi yaptirmaz tanimiyor musun ylnz eskiciyi. Klasik takilir o.

Beni gaza getirmeyin kotu olur bak.

Bencede yaptirmaz mavi ne ya sac lan bu lolllll :) cidden merak ettim sonuclari bekliyorum :)) ben istanbuldan yaZarim size :)

Valla merak ettim ne yapacagini :)

Gorursun. :)

Bencede yaptirmaz mavi ne ya sac lan bu lolllll :) cidden merak ettim sonuclari bekliyorum :)) ben istanbuldan yaZarim size :)

Yaz yaz bekliyoruz resimlerini at , guzel zamanlar gecir, kismetini bul gel.

Su kotu begendim nasil.

Kot super de skinny deil mi ? Sen bootcut sewiyordun diye biliyorum.?

Biraz zayiflayayim da alayim .

Iyi aksamlar naz. Biz de seni bekliyorduk.
Naz tanistirayim sizi. Biz beratti ve mel ile KK disinda da gorusuyoruz, genelde adana yedikten sonra dagiliyoruz.

Slm mel , lucky bir daha yemeyecegim adana bitti benim icin :)

Iyi aksamlar naz. Biz de seni bekliyorduk.
Naz tanistirayim sizi. Biz beratti ve mel ile KK disinda da gorusuyoruz, genelde adana yedikten sonra dagiliyoruz.

memnun oldum beratti ve mel

beni bekledigini duyuunca hemen geldim zaten maskemi yaptım, temizce duşumu da aldım, kremlendim geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…