- 27 Haziran 2007
- 3.061
- 5.224
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.301
Slm mel , lucky bir daha yemeyecegim adana bitti benim icin :)
memnun oldum beratti ve mel
beni bekledigini duyuunca hemen geldim zatenmaskemi yaptım, temizce duşumu da aldım, kremlendim geldim
Slm mel , lucky bir daha yemeyecegim adana bitti benim icin :)
Pardon Naz yazacaktim mel ile karistirtirdim.
Pardon Naz yazacaktim mel ile karistirtirdim.
Aman da aman bizim icin mi bakim yaptin.
Ben ona safinaz diyorum bak o zaman karistirmazsin.
Aman da aman bizim icin mi bakim yaptin.
Aaa neden kiz. Gerci ben onu yersem ogle yemegiyle kahvaltiyi atlarim artik. Basladim bi kere.
Ben ona safinaz diyorum bak o zaman karistirmazsin.
selaammadana yiyemiyorum ben yaa çok acı oluyorr
hee bana safinaz diyor valla, halbuki ismim safinaz degil
evet şekerim sizin için bakım yaptımmyüzüm için ayrı, gözlerim için ayrı, ellerim için ayrı, kollarım ve bacaklarım için ayrı kremlerim var bir de alerjim ve yüzümdeki ufak sivilceler için ilaç kullanıyorum banyo yapmam tam bi dert yaaa
Safinaz iyiymis , unutmam bu ismi ama sen samimiyetinden dolayi oyle soyluyorsundur. ben Naz diyeyim simdilik.
Safinaz iyiymis , unutmam bu ismi ama sen samimiyetinden dolayi oyle soyluyorsundur. ben Naz diyeyim simdilik.
Bu aci degil bize ozel yapiyorlar. Aslinda burada urfa yok adana urfa karisimi bir sey.
Kendisi ikizler burcu alinmaz soyleyebilirsin. Ayrica kac elemanin icinden secilmis topik basidir. Arada bekar oldugunu inkar etmek icin evlenecekler topigine de takilir.
istedigin gibi hitap edebilirsin hiç sorun yok benim için
o zaman ben de geleyim de sizin oralarda beraber yiyelim adana utfa karışımı şeyi olmaz mı
ya ben o topikte takılmaya başladıgımda 28 haziran da nişanım var sanıyordum, sonra nişan iptal olunca bırakamadım kızlarıyoksa muzmin bir bekarım
Gel tabi sana da ismarlariz.
Seninki de zor durum ama ask acisi cekmeden E'yi birakip kendine hemen bir B buldun.
memnun oldum beratti ve mel
beni bekledigini duyuunca hemen geldim zatenmaskemi yaptım, temizce duşumu da aldım, kremlendim geldim
Bende memnun oldum Miss Naz :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
böyle çok resmi olduk sanki :26: istersen sende bana safinaz diyebilirsin
yok kızz ben kimseyi bulmadım aslındaaarkadaşlarım onun benden hoşlanabilecegini düşünnünce aklımı o çocukla meşgul etmeye karar verdim sadece o kadar napaydım ya aşk acısı mı çekeydim oturup
böyle çok resmi olduk sanki :26: istersen sende bana safinaz diyebilirsin
Ok Safiss kac yildir muzminsin? Ben biktim kizzz 27 yasimdayim son 6 yildir muzminim alnimami yazilmis ne :/
Tabi canim o da durmuyordur merak etme. Arkandan birileriyle gorusmuyorsa banada Lucky demesinler.
Sen B , D , K sirala bence. Bizim yerimize de.
Miss Turkey gibi oldun daha ne istiyorsun.
ben aslında 1 aydır muzminimama bir kere nişanlanıp ayrıldım, bir kere de nişana 2 ay kala terk ayrıldım diye beni de aralarına aldılar
amaann görüşürse görüşsün çok da umrumda
yok yaa ben kimseyi sıralamıyorum artık, B den de vazgeçtim zatenhiç kendimi gaza getiremem
sen benm resimleri görmüştün dimi yaane miss turkey si
ben aslında 1 aydır muzminimama bir kere nişanlanıp ayrıldım, bir kere de nişana 2 ay kala terk ayrıldım diye beni de aralarına aldılar
amaann görüşürse görüşsün çok da umrumda
yok yaa ben kimseyi sıralamıyorum artık, B den de vazgeçtim zatenhiç kendimi gaza getiremem
sen benm resimleri görmüştün dimi yaane miss turkey si
En azindan biseyler yasamissin bende maalesef o da yok :/ pek secenek imkani da yok burda maalesef var olanlar hep beklentilein altinda kaliyo. Bi ask yasayamayacakmiyim ben yaaaa 😭
En azindan biseyler yasamissin bende maalesef o da yok :/ pek secenek imkani da yok burda maalesef var olanlar hep beklentilein altinda kaliyo. Bi ask yasayamayacakmiyim ben yaaaa 😭
Sen yeni Miss Turkey adaylarini gordun mu, gormeden konusma bence.
Bu da Miss Negatif :)
yaşarsın yaşarsın daha gençsin senumut kaybetmek yok
Hep bu gecistirmelerle gecmedimi omrumuz hadi bakalim beklemeye devam diyorsun :) tamam
o kadar mı çirkinler
yaşarsın yaşarsın daha gençsin senumut kaybetmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?