мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

memnun oldum beratti ve mel

beni bekledigini duyuunca hemen geldim zaten maskemi yaptım, temizce duşumu da aldım, kremlendim geldim

Aman da aman bizim icin mi bakim yaptin.

Slm mel , lucky bir daha yemeyecegim adana bitti benim icin :)

Aaa neden kiz. Gerci ben onu yersem ogle yemegiyle kahvaltiyi atlarim artik. Basladim bi kere.

Pardon Naz yazacaktim mel ile karistirtirdim.

Ben ona safinaz diyorum bak o zaman karistirmazsin.

Pardon Naz yazacaktim mel ile karistirtirdim.

selaamm adana yiyemiyorum ben yaa çok acı oluyorr

hee bana safinaz diyor valla, halbuki ismim safinaz degil

evet şekerim sizin için bakım yaptımm yüzüm için ayrı, gözlerim için ayrı, ellerim için ayrı, kollarım ve bacaklarım için ayrı kremlerim var bir de alerjim ve yüzümdeki ufak sivilceler için ilaç kullanıyorum banyo yapmam tam bi dert yaaa

Aaa neden kiz. Gerci ben onu yersem ogle yemegiyle kahvaltiyi atlarim artik. Basladim bi kere.

Safinaz iyiymis , unutmam bu ismi ama sen samimiyetinden dolayi oyle soyluyorsundur. ben Naz diyeyim simdilik.

Bu aci degil bize ozel yapiyorlar. Aslinda burada urfa yok adana urfa karisimi bir sey.

Safinaz iyiymis , unutmam bu ismi ama sen samimiyetinden dolayi oyle soyluyorsundur. ben Naz diyeyim simdilik.

Kendisi ikizler burcu alinmaz soyleyebilirsin. Ayrica kac elemanin icinden secilmis topik basidir. Arada bekar oldugunu inkar etmek icin evlenecekler topigine de takilir.

istedigin gibi hitap edebilirsin hiç sorun yok benim için

o zaman ben de geleyim de sizin oralarda beraber yiyelim adana utfa karışımı şeyi olmaz mı

ya ben o topikte takılmaya başladıgımda 28 haziran da nişanım var sanıyordum, sonra nişan iptal olunca bırakamadım kızları yoksa muzmin bir bekarım

Gel tabi sana da ismarlariz.

Seninki de zor durum ama ask acisi cekmeden E'yi birakip kendine hemen bir B buldun.

Gel tabi sana da ismarlariz.

Seninki de zor durum ama ask acisi cekmeden E'yi birakip kendine hemen bir B buldun.

yok kızz ben kimseyi bulmadım aslındaa arkadaşlarım onun benden hoşlanabilecegini düşünnünce aklımı o çocukla meşgul etmeye karar verdim sadece o kadar napaydım ya aşk acısı mı çekeydim oturup

Tabi canim o da durmuyordur merak etme. Arkandan birileriyle gorusmuyorsa banada Lucky demesinler.

Sen B , D , K sirala bence. Bizim yerimize de.

böyle çok resmi olduk sanki :26: istersen sende bana safinaz diyebilirsin

Miss Turkey gibi oldun daha ne istiyorsun.

Ok Safiss kac yildir muzminsin? Ben biktim kizzz 27 yasimdayim son 6 yildir muzminim alnimami yazilmis ne :/

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ben aslında 1 aydır muzminim ama bir kere nişanlanıp ayrıldım, bir kere de nişana 2 ay kala terk ayrıldım diye beni de aralarına aldılar

Tabi canim o da durmuyordur merak etme. Arkandan birileriyle gorusmuyorsa banada Lucky demesinler.

Sen B , D , K sirala bence. Bizim yerimize de.

Miss Turkey gibi oldun daha ne istiyorsun.

amaann görüşürse görüşsün çok da umrumda

yok yaa ben kimseyi sıralamıyorum artık, B den de vazgeçtim zaten hiç kendimi gaza getiremem

sen benm resimleri görmüştün dimi yaa ne miss turkey si

En azindan biseyler yasamissin bende maalesef o da yok :/ pek secenek imkani da yok burda maalesef var olanlar hep beklentilein altinda kaliyo. Bi ask yasayamayacakmiyim ben yaaaa 😭

Sen yeni Miss Turkey adaylarini gordun mu, gormeden konusma bence.

En azindan biseyler yasamissin bende maalesef o da yok :/ pek secenek imkani da yok burda maalesef var olanlar hep beklentilein altinda kaliyo. Bi ask yasayamayacakmiyim ben yaaaa 😭

Bu da Miss Negatif :)

yaşarsın yaşarsın daha gençsin sen umut kaybetmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…