мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

yarım migren nasıl oluyor ki

benm ki bütün migren valla, çok bilirim saç tellerimi yola yola oturdugumu yine de geçmiyor

Sadece sag ust kisim agriyor ozel bir adi var ama unuttum gitti, ilac fobim oldugu icin ilacta kullanmiyorum. Yan etkisi cok fazlaymis diye vermedi doktor.

Sendeki butun mu, kusura bakma butun demene guldum sen daha cok cekiyorsundur.

Sadece sag ust kisim agriyor ozel bir adi var ama unuttum gitti, ilac fobim oldugu icin ilacta kullanmiyorum. Yan etkisi cok fazlaymis diye vermedi doktor.

Sendeki butun mu, kusura bakma butun demene guldum sen daha cok cekiyorsundur.

benim önce gözüm kararıyor o azaldıkça ensemden bir agrı giriyor bütün başıma yayılıyor her bir hücrem agrıdıgı için de ben kendisine bütün migren diyorum senelerdir bu sıra hiç değişmiyor valla ilaç da geçirmiyor, ancak uyuyunca geçiyor

Haftada kac kere mesela. Bana shiatsu iyi geliyordu ama bu aralar onu da biraktim.

Merhaba kızlar en başta girmiştim ne çok konuşulmuş burdada...
iyi geceler

Iyi geceler, nickin tanidik geliyor ama bir gorunup bir yok olanlari cabuk unutuyorum o bakimdan balik hafizaliyim. Kendini tanitmak ister misin?
O ney ki hiç duymamışım :26:

sıkıntılı stresli oldugum zamanlarda haftada bikaç kere oldugu da oluyor, normal zamanlarda çok nadir

Japon masaji gercekten cok iyi geliyor.

Iyi geceler, nickin tanidik geliyor ama bir gorunup bir yok olanlari cabuk unutuyorum o bakimdan balik hafizaliyim. Kendini tanitmak ister misin?

Japon masaji gercekten cok iyi geliyor.
tuğcenin sayfasından tanışıyoruz sanırım lucky burayada açıldığında uğraıştım devam ettiğini bilmiyordum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…