- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.341
günaydın topik müdüresi
Bugun benim icin uzun bir gun. Gidip fransizca sertifikami alicam, kuafore gidip alerji testi yaptiricam,koy yumurtasi alicam sadece cuma-cumartesi kacirmamam lazim. Sonra da gelip bir kac basvuru yapmam lazim.
Gece saatlerinde gorusebiliriz.
benm de çeviri yapmam lazım zaten, bi ayılabilsem yogunlaşacagım da ayılamıyorum
sana tüm işlerinde kolay gelsin canımgece saatlerinde de burda olurum sanırım, görüşürüz
Sana da kolay gelsin.Mel ile bulustuk , bana sam fistikli sundae ismarladi diyet yalan oldu ama ondan baska bir sey yemedim.
ooo selam söyleseydin benden de
ben bugun kesin olarak diyete başladım, annemler bi bluz almışlar bana o bluzu doğum günümde giyecem koydum kafaya
Nasil bir bluzmus onu seni diyete cezbeden.ve kac beden? Uc gun zor oluyor sonra gerisi geliyor. Hadi beraber kac kilo vericez bakalim.
Olur soylerim.
lacivert, üstü küçük benekli, tam yeni aldıgım babetlere ve beyaz kotuma uygun bir bluzL/XL yazıyo üstünde beden olarak da tam bu basen bölgesi dar geldi bol durması lazım oranın
sen benden daha çok kilo verirsin ki ben senin gibi aç kalarak yapamıyorum
Ben ac kalmiyorum ki sekerim. :) Suan ac degilim mesela.
bütün gün bitek dondurmayla duruyorsun ama degil mi :26:
Yazdim sana ozelden. Herkese soylemem kiymetini bil :)
gördümmmdikkate alacagım mutlaka
başladıgından beri ne kadar kilo verdin peki :26:
30 Nisanda baslamisim. 2.1 kg
4 günde mii
ahh benim şu ankaraaya git gellerim olmasa çok iyi olur, en azından denerdim ama snein dediklerini ankarada yapamam işte ben
Yerim olsa da oynasam ama yerim dar.
yookk diyetisyen usulu diyetimi degil ankaraya marsa gitsem yapacam o ayrııben senin dedigini dedim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?