мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Olmaz seni feda edemem henuz, once bir yasam sartlari elverisli mi bakmam lazim.

Izlemedin dimi o dediklerimi, demisken benim film zamanim gelmis. Iyi geceler naz 'cim.

yok canım izleyemedim henuz :26: çeviri yapıyorum deli gibi, beceremiyorum da

iyi geceler lucky cigim, iyi seyirler sana

Iyi pazarlar topik sakinleri,

Naz nerelerdesin uyuyorsun dimi. Bir topik basi olarak seni burada her daim hazir ve nazir gormek isterdim.

Iyi pazarlar topik sakinleri,

Naz nerelerdesin uyuyorsun dimi. Bir topik basi olarak seni burada her daim hazir ve nazir gormek isterdim.

iyi pazarlar topik başkanı

uyumuyordum aslında da çarşıya gitmiştim, biraz iç çamaşırı alışverişi yapmam lazımdı da gitmişken tabi bbir tane gömlek de almış olabilirim dee o gömlekle giyecek ayakkabım yok napsam diye kara kara düşünüyorum :18:

Ayakkabiyi da alsaydin arada. :)

Yorgunum kiz, kimildayamadim bugun bir yere. Aksama noodles soyliycem benim diyet yeter dermisim.

Ayakkabiyi da alsaydin arada. :)

Yorgunum kiz, kimildayamadim bugun bir yere. Aksama noodles soyliycem benim diyet yeter dermisim.

annem de beni vursaydı son 1 ayda 3 tane ayakkabı almışım geçen gün isyan bayragını açtı valla :18: pembe gömlekle giyecek ayakkabım yok dersem büyük ihtimalle pembe bir dünya yaratır bana

benim diyet gayet güzel gidiyor valla, sen istedigini ye

Benden gizli mi kilo vereceksin kiz :)

Hayin. Ben yine bozmam ama ara veririm , dort gormeye basladim cunku.

ben hep diyorum canım senin yaptıgın gibi yapamam ben, sen 5. günde 4 görmeye başladın, ben 5. saatte başlardım kesin o yuzden sen ara vermeyi hak ediyorsun

bana 6 hazirana kadar ara vermek yok

ben hep diyorum canım senin yaptıgın gibi yapamam ben, sen 5. günde 4 görmeye başladın, ben 5. saatte başlardım kesin o yuzden sen ara vermeyi hak ediyorsun

bana 6 hazirana kadar ara vermek yok

Neyse ben halsizlestim biraz cikayim hava alayim. Fazla mesai yaptim bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…