- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.361
Aman yapta kiminkini yaparsan yap.
anlaştıkbak sana 6 haziran günü o bluzla olan resmimi atacam, o kadar azmettim
yine nereye gitmeyi planlıyorsun
beni de götür
Olmaz seni feda edemem henuz, once bir yasam sartlari elverisli mi bakmam lazim.
Izlemedin dimi o dediklerimi, demisken benim film zamanim gelmis. Iyi geceler naz 'cim.
Iyi pazarlar topik sakinleri,
Naz nerelerdesin uyuyorsun dimi.Bir topik basi olarak seni burada her daim hazir ve nazir gormek isterdim.
iyi pazarlar topik başkanı
uyumuyordum aslında da çarşıya gitmiştim, biraz iç çamaşırı alışverişi yapmam lazımdı dagitmişken tabi bbir tane gömlek de almış olabilirim dee o gömlekle giyecek ayakkabım yok napsam diye kara kara düşünüyorum :18:
Ayakkabiyi da alsaydin arada. :)
Yorgunum kiz, kimildayamadim bugun bir yere. Aksama noodles soyliycem benim diyet yeter dermisim.
annem de beni vursaydıson 1 ayda 3 tane ayakkabı almışım geçen gün isyan bayragını açtı valla :18: pembe gömlekle giyecek ayakkabım yok dersem büyük ihtimalle pembe bir dünya yaratır bana
benim diyet gayet güzel gidiyor valla, sen istedigini ye
Benden gizli mi kilo vereceksin kiz :)
niye gizli vereyim kız, açıkça söylüyotum işte burdasadece senin diyeti biraz sabote ediyorum o kadar
Hayin.Ben yine bozmam ama ara veririm , dort gormeye basladim cunku.
ben hep diyorum canım senin yaptıgın gibi yapamam ben, sen 5. günde 4 görmeye başladın, ben 5. saatte başlardım kesino yuzden sen ara vermeyi hak ediyorsun
bana 6 hazirana kadar ara vermek yok
Neyse ben halsizlestim biraz cikayim hava alayim. Fazla mesai yaptim bugun.
iyi hava almalar o halde sanagörüşürüz
Gunesi beklerken i izliyorum.
o hayat benim var fox ta ona bakacagım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?