мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Iyi de sen kimseyi gormuyorsun ki.

lucky bende hoşlanmıyorum napcaz? hoşlanamıyorum.. bırcok ortamım var ,sürekli dışarlardayım ama bu dıyecegım kımse yok,elektrik bıle alamıyorum
Bak Challenger ortamlara giriyor gene olmuyor.
Olmayınca olmuyor Lucky!

Ayrıca o bir düzine kadını idare etmeye çalışanları hiç deme!!!

Kızlar merhaba
İnanin bazen niye diyorum anlayamiyorum..Tanidiklarim var bir kahve yapmayi bilmez yasi dah kucuk bana gelir pasta borek tarifi alir..Ama gel gor ki asci kadar yemek yapan ben bekarim 32 olucam ekimde..Bir arkadas demis herkez gider ben kalirim bende

Görucu usulu buyuk konusmiyim istemem kotude olsa ben bulmaliyim..Kel neysede gobekli terchim degil ben dikkat ederim kendime en fazla 53 kiloyum suan 3 kiloyu vericem deyip duruyorum..

Görucu usulu buyuk konusmiyim istemem kotude olsa ben bulmaliyim..Kel neysede gobekli terchim degil ben dikkat ederim kendime en fazla 53 kiloyum suan 3 kiloyu vericem deyip duruyorum..

Muzmin terapi merkezine hosgeldiniz.

Evlenmek yemek yapmayla dogru orantili degil. Karsina cikan erkeklerin adam olabilme ihtimaline gore sen seciyorsun. Secmedigine gore hala evlenmemen normal ama bu demek degildir ki karsina duzgun biri cikmayacak.
Ben dedim onu , ikimiz mi kaliriz sence. Bak nickini ilk sayfaya ekliyorum. Evlenmek icin 6 aydan az bir suren kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…