мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

ben napıyım tam budur dedıgım adama gittim deli gibi sever oldum ve hayatımı her konuştugumuzda benı tepe taklak ediyor.bır anda bıyerlerden zortluyor mahvoluyorum canım acıyor.neydı benım suçum hoşlanma hoşlanma sen git bı anda bır arkadaşına aşık ol.adam başka ülkede yaşıyor olsun oda sana karşı boş olmasın ama şartlar uymuyor olsun.neydi benım günahım veya neden başka bırısı kasımdan berı karşıma cıkmıyor pff.

Son düzenleme:

bız aynı kafadayız bende aşık olmam sadece o adama hayran olurum ve zamanla sevgım benı bıle şaşırtır ve napcağımı zamanı gelir bılemez hale gelirim.sudan çıkmış balık misali.

Tabii ki öyle... Böyle meziyetleri olan insana ben de hayran olurum. Lakin aşk da istiyorum ben! Böyle bir adama Çok şey mi istedim?

İnşallah canım...

Duaların kabul olsun. bende öyle istiyorum...

Bazen arkadaş kalmak daha hayırlı oluyor - büyük konuşmak istemem ama arkadaşlığı ileri boyuta taşımak istemem arkadaşlık da bozuluyor haliyle...
Sen ara bence konuş açık açık ha olmaz mı dedi boşver - açıkçası şu an sana karşı alacağı en ufak tavır kişiliğinin derinliğini tanımanda sana yol gösterecektir - olmuyorsa da zorlama herşey olacağı yere varır Rabbim hayırlısını versin

bız aynı kafadayız bende aşık olmam sadece o adama hayran olurum ve zamanla sevgım benı bıle şaşırtır ve napcağımı zamanı gelir bılemez hale gelirim.sudan çıkmış balık misali.
yok ben öyle olmam mantığım hep ön plandadır. Sevgim ne kadar büyük olursa olsun mantığım olmaz diyorsa ağlarım sızlarım ama yine de yol veririm her gün ağlamaktansa bir gün ağlarım - fazla mı katı oldu sanki?:44:

Tabii ki öyle... Böyle meziyetleri olan insana ben de hayran olurum. Lakin aşk da istiyorum ben! Böyle bir adama Çok şey mi istedim?
Yok çok şey istemiyorsun da aşkın yeri çok çok başka

bende aşık olacagımı düşünmezdım ve anlamadımki kasıma kadar bana bır ılgısı oldugunu.
arasam ne dıyecegımkı gel buraya dıyecek gıdebılecekmıyım hayır ne dıyecegım.

bunu başarabılıyorsan ne guzel sanaç

inşallah canım...

Duaların kabul olsun. Bende öyle istiyorum...

çok sey degıl olması gereken seyı ıstıyorsun.

sağ olun kızlar...

Lucky7 neredesin? Sayfa aktif bu sefer de sen yoksun.

Beni anlamana sevindim..Benimde sorunum seviyorum sonra ailesi bir tuhaf cikar yada kendisinde tahammul edemiyecegim huylar cikar biter..

Tesekkur ederim lily86 evet gucluyum bu hayatta hep calistim issiz oldugum donemlerde var ama bos durmayi hic sevmeyen bir insanim..Ac kalmam sukur bir isimide olsun anneme sen yap demem.Benim karsimaa annesinden izin almadan is yapamaan biri cikti ee anlamadin mi diyceksin calisan adam ama parasina neyi nerde nasil yapacagina karar veremiyirmus sonradan anladim baktim ben mi erkek o mu

Kişilik olarak benziyoruz sanırım :) Ben de ne bunalımlar sıkıntılar yaşadım ama şükür bir yerlere gelebildim diyorum - dediğin tipte adamlar çıkar benim de karşıma... Benim de karşıma benzer biri çıkmıştı - ben evlenirsem aileme yük olmadan kendimce evimi kurmak düğünümü yapmak isterim eşimle birlikte ama karşıma çıkan adam ailem şu an beni evlendiremez seneye belki diyordu - para muhabbetlerini sevmem ama anladım ki öyle biriyle olsam hep benden beklentiye girecek hep nazlanan o olacak ben de olmaz dedim - aslında bizim gibi güçlü insanların bir erkeğe ihtiyacı tamamen duygusal manada... Destek olsun, çözüm üretsin, omzuna güvenle yaslanabilelim, biraz naz yapabilme lüksümüz olsun... Yoksa her şekilde hayatımızı idame ettirebiliriz Allah izin verirse...
Rabbim gönlümüzdekilerin hakkımızda hayırlı olanlarını versin inşallah..

Amin ins.. Aynen oyle allah izin verirse kimseye muhtac olmayiz..Ama insan sevmek sevilmek istiyor iste insan..Aslinda cok olumlu biriyim ama olumsuz kisiler cika cika karsima olumsuz biriymisim gibi yaziyorum.Aksine terazi burcuyum konuskan hep gulen ne biliyim olumlu insanlar ciksin hepimizin karsina..

Bu arada senin yas kac kk arkadasim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…