- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.581
ooooo bizim kızlar burada koyu sohbete dalmışlar:13:
Filo - inşallah Rabbim gönlüne göre bir aşk nasip eder hep mutlu olursun
mavilim nasılsın???
Ben aşk istemem aşksız sevgi nasıl olur demişsiniz yanlış görmediysem, bu karşımdaki kişinin karakterine hayran olmamla alakalı sanırım - iyi bir eş iyi bir baba evine bağlı bir adamsa güzel huyları da varsa zamanla sevebilirim çünkü güzel meziyetler insanı kendine hayran bırakır
Tabii ki öyle... Böyle meziyetleri olan insana ben de hayran olurum. Lakin aşk da istiyorum ben! Böyle bir adamaooooo bizim kızlar burada koyu sohbete dalmışlar:13:
Filo - inşallah Rabbim gönlüne göre bir aşk nasip eder hep mutlu olursun
mavilim nasılsın???
Ben aşk istemem aşksız sevgi nasıl olur demişsiniz yanlış görmediysem, bu karşımdaki kişinin karakterine hayran olmamla alakalı sanırım - iyi bir eş iyi bir baba evine bağlı bir adamsa güzel huyları da varsa zamanla sevebilirim çünkü güzel meziyetler insanı kendine hayran bırakır
Bir arkadaşım da hep senin gibi der, "körkütük aşık olmayayım. sapıtıyorum." bir de olmayacak kişiye aşık oldu. mutsuz oldu.
Ama ben de diyorum ki: ADAM GİBİ BİR ADAMLA KARŞILIKLI TUTKULU SEVGİ SAYGI AŞK DOLU BİR EVLİLİĞİM OLSUN İNŞALLAH. AMİN!
Tabii ki öyle... Böyle meziyetleri olan insana ben de hayran olurum. Lakin aşk da istiyorum ben! Böyle bir adamaÇok şey mi istedim?
Bazen arkadaş kalmak daha hayırlı oluyor - büyük konuşmak istemem ama arkadaşlığı ileri boyuta taşımak istemem arkadaşlık da bozuluyor haliyle...ben napıyım tam budur dedıgım adama gittim deli gibi sever oldum ve hayatımı her konuştugumuzda benı tepe taklak ediyor.bır anda bıyerlerden zortluyor mahvoluyorum canım acıyor.neydı benım suçum hoşlanma hoşlanma sen git bı anda bır arkadaşına aşık ol.adam başka ülkede yaşıyor olsun oda sana karşı boş olmasın ama şartlar uymuyor olsun.neydi benım günahım veya neden başka bırısı kasımdan berı karşıma cıkmıyor pff.
yok ben öyle olmam mantığım hep ön plandadır. Sevgim ne kadar büyük olursa olsun mantığım olmaz diyorsa ağlarım sızlarım ama yine de yol veririm her gün ağlamaktansa bir gün ağlarım - fazla mı katı oldu sanki?:44:bız aynı kafadayız bende aşık olmam sadece o adama hayran olurum ve zamanla sevgım benı bıle şaşırtır ve napcağımı zamanı gelir bılemez hale gelirim.sudan çıkmış balık misali.
Yok çok şey istemiyorsun da aşkın yeri çok çok başkaTabii ki öyle... Böyle meziyetleri olan insana ben de hayran olurum. Lakin aşk da istiyorum ben! Böyle bir adamaÇok şey mi istedim?
Bazen arkadaş kalmak daha hayırlı oluyor - büyük konuşmak istemem ama arkadaşlığı ileri boyuta taşımak istemem arkadaşlık da bozuluyor haliyle...
Sen ara bence konuş açık açık ha olmaz mı dedi boşver - açıkçası şu an sana karşı alacağı en ufak tavır kişiliğinin derinliğini tanımanda sana yol gösterecektir - olmuyorsa da zorlama herşey olacağı yere varır Rabbim hayırlısını versin
yok ben öyle olmam mantığım hep ön plandadır. Sevgim ne kadar büyük olursa olsun mantığım olmaz diyorsa ağlarım sızlarım ama yine de yol veririm her gün ağlamaktansa bir gün ağlarım - fazla mı katı oldu sanki?:44:
Yok çok şey istemiyorsun da aşkın yeri çok çok başka
inşallah canım...
Duaların kabul olsun.Bende öyle istiyorum...
çok sey degıl olması gereken seyı ıstıyorsun.
sağ olun kızlar...[sıze=3]bazen arkadaş kalmak daha hayırlı oluyor - büyük konuşmak istemem ama arkadaşlığı ileri boyuta taşımak istemem arkadaşlık da bozuluyor haliyle...
Sen ara bence konuş açık açık ha olmaz mı dedi boşver - açıkçası şu an sana karşı alacağı en ufak tavır kişiliğinin derinliğini tanımanda sana yol gösterecektir - olmuyorsa da zorlama herşey olacağı yere varır rabbim hayırlısını versin
[/sıze]
[sıze=3]yok ben öyle olmam mantığım hep ön plandadır. Sevgim ne kadar büyük olursa olsun mantığım olmaz diyorsa ağlarım sızlarım ama yine de yol veririm her gün ağlamaktansa bir gün ağlarım - fazla mı katı oldu sanki?:44:
[/sıze]
[sıze=3]yok çok şey istemiyorsun da aşkın yeri çok çok başka[/sıze]
Demek istediğini anladım.
Ben de bir zaman öyle derdim.
Bu işler öyle olur Fountain, bakarsın hiç evlenmez dediğin, beceriksiz ya da evlilikle alakası olmayan tipler evlenir anne olur.
Sülalede en evlenilecek kız kim diye sor. Beni gösterirler...Sülalede hiç evlenemeyecek tipler evlendi. Ben hâlâ bekarım. Anlıyor musun?
Ama bende iş yok. Sevemiyorum. Yüreğimin içine tüküreyim.
O yüzden hiçbir şey demiyorum artık. Allah biliyor.
Olacaksa olacak zaten.
Zayıf karakterli insanın seni bulması aslında bence senin güçlü duruşun olduğunu gösterir yani benim de karşıma nerede ezik güçsüz zayıf karakterli, nazlı adam var o çıkar - bir zaman sonra anlayışlı olmaktan yorulursun
Bence akışına bırakmak lazım ne zaman ki kafaya takmıyorsun o zaman herşey ayağına seriliyor
Kişilik olarak benziyoruz sanırım :) Ben de ne bunalımlar sıkıntılar yaşadım ama şükür bir yerlere gelebildim diyorum - dediğin tipte adamlar çıkar benim de karşıma... Benim de karşıma benzer biri çıkmıştı - ben evlenirsem aileme yük olmadan kendimce evimi kurmak düğünümü yapmak isterim eşimle birlikte ama karşıma çıkan adam ailem şu an beni evlendiremez seneye belki diyordu - para muhabbetlerini sevmem ama anladım ki öyle biriyle olsam hep benden beklentiye girecek hep nazlanan o olacak ben de olmaz dedim - aslında bizim gibi güçlü insanların bir erkeğe ihtiyacı tamamen duygusal manada... Destek olsun, çözüm üretsin, omzuna güvenle yaslanabilelim, biraz naz yapabilme lüksümüz olsun... Yoksa her şekilde hayatımızı idame ettirebiliriz Allah izin verirse...Beni anlamana sevindim..Benimde sorunum seviyorum sonra ailesi bir tuhaf cikar yada kendisinde tahammul edemiyecegim huylar cikar biter..
Tesekkur ederim lily86 evet gucluyum bu hayatta hep calistim issiz oldugum donemlerde var ama bos durmayi hic sevmeyen bir insanim..Ac kalmam sukur bir isimide olsun anneme sen yap demem.Benim karsimaa annesinden izin almadan is yapamaan biri cikti ee anlamadin mi diyceksin calisan adam ama parasina neyi nerde nasil yapacagina karar veremiyirmus sonradan anladim baktim ben mi erkek o mu
Kişilik olarak benziyoruz sanırım :) Ben de ne bunalımlar sıkıntılar yaşadım ama şükür bir yerlere gelebildim diyorum - dediğin tipte adamlar çıkar benim de karşıma... Benim de karşıma benzer biri çıkmıştı - ben evlenirsem aileme yük olmadan kendimce evimi kurmak düğünümü yapmak isterim eşimle birlikte ama karşıma çıkan adam ailem şu an beni evlendiremez seneye belki diyordu - para muhabbetlerini sevmem ama anladım ki öyle biriyle olsam hep benden beklentiye girecek hep nazlanan o olacak ben de olmaz dedim - aslında bizim gibi güçlü insanların bir erkeğe ihtiyacı tamamen duygusal manada... Destek olsun, çözüm üretsin, omzuna güvenle yaslanabilelim, biraz naz yapabilme lüksümüz olsun... Yoksa her şekilde hayatımızı idame ettirebiliriz Allah izin verirse...
Rabbim gönlümüzdekilerin hakkımızda hayırlı olanlarını versin inşallah..
Kişilik olarak benziyoruz sanırım :) Ben de ne bunalımlar sıkıntılar yaşadım ama şükür bir yerlere gelebildim diyorum - dediğin tipte adamlar çıkar benim de karşıma... Benim de karşıma benzer biri çıkmıştı - ben evlenirsem aileme yük olmadan kendimce evimi kurmak düğünümü yapmak isterim eşimle birlikte ama karşıma çıkan adam ailem şu an beni evlendiremez seneye belki diyordu - para muhabbetlerini sevmem ama anladım ki öyle biriyle olsam hep benden beklentiye girecek hep nazlanan o olacak ben de olmaz dedim - aslında bizim gibi güçlü insanların bir erkeğe ihtiyacı tamamen duygusal manada... Destek olsun, çözüm üretsin, omzuna güvenle yaslanabilelim, biraz naz yapabilme lüksümüz olsun... Yoksa her şekilde hayatımızı idame ettirebiliriz Allah izin verirse...
Rabbim gönlümüzdekilerin hakkımızda hayırlı olanlarını versin inşallah..
28 yaşına gireceğim 86lıyım sen???Bu arada senin yas kac kk arkadasim..
28 yaşına gireceğim 86lıyım sen???
28 yaşına gireceğim 86lıyım sen???
Biz fountain ile aynı dün doğmuşuz31 yasindayim..32 olacagim ekimde bosuna mi muzmin grubuna katildim
Biz fountain ile aynı dün doğmuşuz
Sene olarak da aynı, gün olarak da...
Bire bir yaşıtız yani.
sağ ol canım. öyle yaptık geçen sene, burada birlikte kutladık.
Ne güzelllDoğum gününüzü birlikte kutlarsınız artık
Biz fountain ile aynı dün doğmuşuz
Sene olarak da aynı, gün olarak da...
Bire bir yaşıtız yani.
Ne güzelllDoğum gününüzü birlikte kutlarsınız artık
İnşallah canım......
Evet allah kismet ederse yine burada kutlariz
İnşallah canım...
Hey!
Evlendiniz mi hepiniz? Nerelerdesiniz?
CESMİNAZ, sen de yoksun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?