- 10 Temmuz 2009
- 823
- 72
- 323
- 39
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.561
onun gazozları sarhoş mu ediyormuş
Muzminler ben kalkiyorum bana iyi ucuslar size ii geceler öptiüm bye :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Muzmin terapi merkezine hosgeldiniz.
Evlenmek yemek yapmayla dogru orantili degil. Karsina cikan erkeklerin adam olabilme ihtimaline gore sen seciyorsun. Secmedigine gore hala evlenmemen normal ama bu demek degildir ki karsina duzgun biri cikmayacak.
Ben dedim onu , ikimiz mi kaliriz sence. Bak nickini ilk sayfaya ekliyorum. Evlenmek icin 6 aydan az bir suren kaldi.
Bence challenger ortamlara giriyor diye , sen girmiyorsun diye olmuyor.
Ben sucluyum bu konuda nerde zayif karakterli gelir beni bulur.Nisan attim daha once
bu ne demek? ben anlamadım
Hııh!Soylemiycem banane banane.
Kızlar merhaba
İnanin bazen niye diyorum anlayamiyorum..Tanidiklarim var bir kahve yapmayi bilmez yasi dah kucuk bana gelir pasta borek tarifi alir..Ama gel gor ki asci kadar yemek yapan ben bekarim 32 olucam ekimde..Bir arkadas demis herkez gider ben kalirim bende
Hııh!
Canım, bunun bunlarla alakası yok cidden!
Kısmet işi biraz.
Luck7 çok güzel yazmış.
Demek istediğini anladım.benim demek istedıgım farklıydı anlatamadım sanırım
Zayıf karakterli insanın seni bulması aslında bence senin güçlü duruşun olduğunu gösterir yani benim de karşıma nerede ezik güçsüz zayıf karakterli, nazlı adam var o çıkar - bir zaman sonra anlayışlı olmaktan yorulursunBen sucluyum bu konuda nerde zayif karakterli gelir beni bulur.Nisan attim daha once
Hııh!
Canım, bunun bunlarla alakası yok cidden!
Kısmet işi biraz.
Luck7 çok güzel yazmış.
Bunu çok istiyorum mavilim...Kısmet .. dönüp dolaşıp bulacak inşallah :)
Gönül bu tekrar çarpacak inşallah...
Bunu çok istiyorum mavilim...
O gönül tekrar çarpar mı?
evlilik olur da önemli olan aşk sevgi saygı huzur mutluluk olsun o evlilikte...
Bilmiyorum.Gönül ister
Prensesim ya
Aşk isteyince hemen gelen bir şey olsa keşke...
Sevgi olması için ne olmalı sence...
Bilmiyorum.
Bir şey seni çekmeli.
Bence AŞK da şans/kader/kısmet işi...
Çünkü "benim tipim şu adam" demekle olmuyor. Alakasız bir tipe aşık olabiliyorsun.
Haksız mıyım¿
Bir arkadaşım da hep senin gibi der, "körkütük aşık olmayayım. sapıtıyorum." bir de olmayacak kişiye aşık oldu. mutsuz oldu.Doğrusun canım.
Benim duygular arada tavan yapıyor. Ben aşık olmak istemiyorum. Hep yanlış insanlara aşık oldum. Sevdiğim veya bağlandığım istediğim kişiler nedense olmayacak kişilerdi.
artık pek istek yok bende... sadece beklemeye aldım kendimi...gezip tozayım bile diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?