мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

onun gazozları sarhoş mu ediyormuş

Ilacli gazozlari var onun, bizi agina dusurmeye calisiyor. Hatta dun Nevreste'ye icirmeye calisti ama Nevreste ben diyetteyim gazoz icmiyorum dedi.

Muzminler ben kalkiyorum bana iyi ucuslar size ii geceler öptiüm bye :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Iyi tatiller gicik sana, birini kap gel.

Sabah sabah beni guldurdun tsk ederim..
Yemek yapmak dogru orantili degil biliyorum ama hicbirsey bilmemesi garibie gitti ondan yazdim..Zaten allah cirkin neceriksz sansi vericek insana..ikimiz kalabiliriz belli olmaz ben begenmedigim kisiyle sirf evlenmek iin evlenseydim ohooo

Ama topik ok hosuma gitti sohbet etmeye sık sık gelicem aklimdakileri size yzicam bakalim yorumlar ne olucak

Son düzenleme:
Soylemiycem banane banane.
Hııh!

Canım, bunun bunlarla alakası yok cidden!
Kısmet işi biraz.

Luck7 çok güzel yazmış.

Naz haric , oteki arkadaslar, kendinize iyi bakin. Ama niye ben degil dedigini duyar gibiyim Naz, ama seninle zaten gorusucez.

6 aydan geriye tik tak tik tak ..........
Lucky kacar:) Simdilik hoscakalin.

benim demek istedıgım farklıydı anlatamadım sanırım
Demek istediğini anladım.
Ben de bir zaman öyle derdim.

Bu işler öyle olur Fountain, bakarsın hiç evlenmez dediğin, beceriksiz ya da evlilikle alakası olmayan tipler evlenir anne olur.
Sülalede en evlenilecek kız kim diye sor. Beni gösterirler... Sülalede hiç evlenemeyecek tipler evlendi. Ben hâlâ bekarım. Anlıyor musun?
Ama bende iş yok. Sevemiyorum. Yüreğimin içine tüküreyim.

O yüzden hiçbir şey demiyorum artık. Allah biliyor.
Olacaksa olacak zaten.

Ben sucluyum bu konuda nerde zayif karakterli gelir beni bulur.Nisan attim daha once
Zayıf karakterli insanın seni bulması aslında bence senin güçlü duruşun olduğunu gösterir yani benim de karşıma nerede ezik güçsüz zayıf karakterli, nazlı adam var o çıkar - bir zaman sonra anlayışlı olmaktan yorulursun
Bence akışına bırakmak lazım ne zaman ki kafaya takmıyorsun o zaman herşey ayağına seriliyor

Bunu çok istiyorum mavilim...
O gönül tekrar çarpar mı?
evlilik olur da önemli olan aşk sevgi saygı huzur mutluluk olsun o evlilikte...

Gönül ister

Prensesim ya

Aşk isteyince hemen gelen bir şey olsa keşke...

Sevgi olması için ne olmalı sence...

Gönül ister

Prensesim ya

Aşk isteyince hemen gelen bir şey olsa keşke...

Sevgi olması için ne olmalı sence...
Bilmiyorum.
Bir şey seni çekmeli.
Bence AŞK da şans/kader/kısmet işi...
Çünkü "benim tipim şu adam" demekle olmuyor. Alakasız bir tipe aşık olabiliyorsun.
Haksız mıyım¿

Bilmiyorum.
Bir şey seni çekmeli.
Bence AŞK da şans/kader/kısmet işi...
Çünkü "benim tipim şu adam" demekle olmuyor. Alakasız bir tipe aşık olabiliyorsun.
Haksız mıyım¿

Doğrusun canım.

Benim duygular arada tavan yapıyor. Ben aşık olmak istemiyorum. Hep yanlış insanlara aşık oldum. Sevdiğim veya bağlandığım istediğim kişiler nedense olmayacak kişilerdi.

artık pek istek yok bende... sadece beklemeye aldım kendimi...gezip tozayım bile diyorum artık

Bir arkadaşım da hep senin gibi der, "körkütük aşık olmayayım. sapıtıyorum." bir de olmayacak kişiye aşık oldu. mutsuz oldu.
Ama ben de diyorum ki: ADAM GİBİ BİR ADAMLA KARŞILIKLI TUTKULU SEVGİ SAYGI AŞK DOLU BİR EVLİLİĞİM OLSUN İNŞALLAH. AMİN!

ooooo bizim kızlar burada koyu sohbete dalmışlar:13:

Filo - inşallah Rabbim gönlüne göre bir aşk nasip eder hep mutlu olursun
mavilim nasılsın???

Ben aşk istemem aşksız sevgi nasıl olur demişsiniz yanlış görmediysem, bu karşımdaki kişinin karakterine hayran olmamla alakalı sanırım - iyi bir eş iyi bir baba evine bağlı bir adamsa güzel huyları da varsa zamanla sevebilirim çünkü güzel meziyetler insanı kendine hayran bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…