мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

hadi hayırlısı.. nişanda keramet vardır

öyle miydi o değilse de çaktırma

Tamam, bozmuyorum. Nişanda da keramet olabilir, üzerime alınayım bari... Bu korkaklıkla benden bir şey olur mu bilmiyorum ama.

hmm ben ılk mesajları okuyamadıgım ıcın senı düşündüm vay be hemen bulup nişana ıkna etmiş hatun dedim. bu icon gıbı düşündüm seni.
Yok be canım. Ayrıca da benim ikna olmam lazım önce... Asıl birisinin beni ikna etmesi lazım. Orada sürünen benim, yerde sürünen.

oda olur inşallah Prenses. Allah güzel yürekli insanların gönüllerine göre versin

Muzmin bekar melo tatilden donmus, melo evleniyor mu. Hepsi simdi.
Tatil denmez be mecburiyetten nikah telasesi yasadim geldim nikah benim deildi :)) saclarimi iyice kisalltim, telli babaya gittim tel aldim :) raki aldim kafamda kirildi :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Seni sormali kizim anlat, saclarini yaptirdin mi, kimleri gordun, Turkiye nasildi , biriyle tanistin mi. Haberler sende.

Bol bol kaziklandim tiyatrolar iptaldi #alipoyrazogluna gidemedim :/ bi kac kucuk sey aldim geldim :)

Tatil denmez be mecburiyetten nikah telasesi yasadim geldim nikah benim deildi :)) saclarimi iyice kisalltim, telli babaya gittim tel aldim :) raki aldim kafamda kirildi :)

Rengi ne yaptin.?

Raki kokusu da cekilmez be.

Bol bol kaziklandim tiyatrolar iptaldi #alipoyrazogluna gidemedim :/ bi kac kucuk sey aldim geldim :)

Bilmiyor musun bizimkileri niye kaziklandin.
Yaradi mi bari, havan degisti mi biraz.

Oldu sacim da acildi tabi rengim ilk gunku gibi deil. Kisalltim bayagi, bilmiyorum
Niye ama pazarlik yapmayi da bilmiyorum sanirim benim 100 lieaya aldigomi millet 25-30 aliyo anlamiyom loll. Neyse ya onumdeki maclara bakiyorum dun telli babaya gidince kendimi ii hissettim sende git gidince telleri kap gel :).

Iyi yapmissin. Ne aldigina da bagli aslinda. Bakalim degisiklik yaramis mi sana gorucez.

Beni telli baba filan kurtarmaz melo.

Iyi yapmissin. Ne aldigina da bagli aslinda. Bakalim degisiklik yaramis mi sana gorucez.

Beni telli baba filan kurtarmaz melo.

Bende sanki yaradi telli baba birde cevsen aldim bende nazar cidden varmis okuttum kendimi :) uflettim de simdilik iyiyim pozitif lolll :) sende kendini okut iyi oluyo :))

Bende sanki yaradi telli baba birde cevsen aldim bende nazar cidden varmis okuttum kendimi :) uflettim de simdilik iyiyim pozitif lolll :) sende kendini okut iyi oluyo :))

Ben zaten pozitif bir insanim bikerem. Sana yaradiysa iyi olmus.

Ben de dun trende bir kadinla takistim. Yer verip vermeme mevzusu , ben de kazik caktim oturdum yerimde. Olayli oldu da buradan yazmayayim karizmam cizilmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…