мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

evet canlarım.. kısmetse 12 ekim pazar. salonu tuttuk.
ama evtt 1 yıl öncesinden rezerve başlıyor. biz de c.tesi akşamına yer bulamadık

Allah tamamına erdirsin inşallah canım.
Okul başlamış olacak... Şehir dışından gelecek olanlar yok mu? Nasıl gelecekler?
Biz bir de onu uydurmaya çalışıyoruz.

evet challenger, zaman çabuk geçiyor. teşekkür ederim darısı sizlere inşallah

amin, hayırlısıyla... kuzenim doğum yaptı. bebek istedi canım gene...

var tabii.. ama herşeye göre ayarlayamadık. eylül de okul kayıtları, sonra kurban telaşı filan. bayram da var tabii. biraz sakin bir zamana denk gelsin dedik.

sizinki de hayırlı olsun. ne zaman düşünüyrsunuz ağustos filan mı?

evet canlarım.. kısmetse 12 ekim pazar. salonu tuttuk.
ama evtt 1 yıl öncesinden rezerve başlıyor. biz de c.tesi akşamına yer bulamadık

hayırlı olsun canım ben de hep sonbahar gelini olmak istemişimdir düğün fotoğrafları için ama kısmet bakalım bu sene zor artık

Ağustos sonu ya da Eylül ayı başında...
Bakalım kısmet...

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım ben de hep sonbahar gelini olmak istemişimdir düğün fotoğrafları için ama kısmet bakalım bu sene zor artık

bende hep öyle hayal ederdim ceren.. eylül-ekim favorimdi

bu topiğe uğur getirmiş olurum işte

Son düzenleme:
Yanlış hatırlamıyorsam yurt dışında yaşıyordun.
Amcanın falan zoruyla görücüye çıkacaktın.

Oh! Çok şükür, atlatmışsın...

evet dogru hatirliyorsun :) Zar zor ikna oldum zaten... Dedim gelsinler tamam cocukta efendi birisine benziyodu ama,icinde megersem bi öküz varmis :) ama konusmadan etmeden atalattim :) cok sükür:)

tesekkur ederim Ben zaten görücü filan istemiyordum bizimkilerin zoruyla kabullendim.. Allah kalbime göre vermis demekki :) konusmadan atlattim :)

PRO olmuşsun. Tebrik ederim. Böylesine hayırlı bir iş vesilesiyle olduğun için...

aslında tam olarak ben vesile olmadım :26: nasıl yapsam da olsam diye düşünürken bir arkadaşım vesile olmuş buna :26:

ama boynumun borcu oldu, şimdilik bi şekilde o parayı ayarlayıp yollayacagım kazene ufak da olsa bi katkım olsun diye, haziran ın ortasında toplu paramı alınca da üstüme düşeni yapacagım

Allah kabul buyursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…