- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.621
Allah tamamına erdirsin inşallah canım.evet canlarım.. kısmetse 12 ekim pazar. salonu tuttuk.
ama evtt 1 yıl öncesinden rezerve başlıyor. biz de c.tesi akşamına yer bulamadık
amin, hayırlısıyla... kuzenim doğum yaptı. bebek istedi canım gene...evet challenger, zaman çabuk geçiyor. teşekkür ederim darısı sizlere inşallah
Allah tamamına erdirsin inşallah canım.
Okul başlamış olacak... Şehir dışından gelecek olanlar yok mu? Nasıl gelecekler?
Biz bir de onu uydurmaya çalışıyoruz.
amin, hayırlısıyla... kuzenim doğum yaptı. bebek istedi canım gene...
hayırlı olsun canım ben de hep sonbahar gelini olmak istemişimdir düğün fotoğrafları için ama kısmet bakalım bu sene zor artıkevet canlarım.. kısmetse 12 ekim pazar. salonu tuttuk.
ama evtt 1 yıl öncesinden rezerve başlıyor. biz de c.tesi akşamına yer bulamadık
Ağustos sonu ya da Eylül ayı başında...var tabii.. ama herşeye göre ayarlayamadık. eylül de okul kayıtları, sonra kurban telaşı filan. bayram da var tabii. biraz sakin bir zamana denk gelsin dedik.
sizinki de hayırlı olsun. ne zaman düşünüyrsunuz ağustos filan mı?
Ağustos sonu ya da Eylül ayı başında...
Bakalım kısmet...
hayırlı olsun canım ben de hep sonbahar gelini olmak istemişimdir düğün fotoğrafları için ama kısmet bakalım bu sene zor artık
Nişan pazar günü inşallah canım.sizinki daha erken, pek zaman yok. biraz daha rahat hazırlanalım istedik biz.
nişan olmuşmuydu sizin :26:
Nişan pazar günü inşallah canım.
Selam arkadaslar, cok yazasim yok geyik yapasim da yok. Oyle iste...
Yanlış hatırlamıyorsam yurt dışında yaşıyordun.
Amcanın falan zoruyla görücüye çıkacaktın.
Oh! Çok şükür, atlatmışsın...
tamam şimdi durumu anladım.
bende düşüncene katıldım..
podyuma çıkarmayacaksın sonuçta, bir yuva kuracaksın..
önyargılı insan herzaman heryerde aynı davranır.
hayırlısı olsun hakkınızda.
benim de... ülke bu haldeyken çok üzgünüz Luck7 , karmakarışık duygular içindeyim. Keyifsizim.Selam arkadaslar, cok yazasim yok geyik yapasim da yok. Oyle iste...
Sağ ol canım... Hayırlısı olsun.ne güzelrabbim tamamına erdirsin inş tebirkler darısı isteyen herkese..
hoşgeldin.. biz yapıyoruz senin yerine sıkıntı yok
biraz içerik dışı ama ......
benim de... ülke bu haldeyken çok üzgünüz Luck7 , karmakarışık duygular içindeyim. Keyifsizim.
Sağ ol canım... Hayırlısı olsun.
Selam arkadaslar, cok yazasim yok geyik yapasim da yok. Oyle iste...
PRO olmuşsun. Tebrik ederim. Böylesine hayırlı bir iş vesilesiyle olduğun için...keşke hayat dursa devam etmese diye düşünüyorum ama malesef devam ediyor
Hosbulduk. Istediginizi yazin konu ayrimi yapmayan topik burasi.
Benim de keyfim yok. Konusacak halim de.
Simdilik hoscakalin.
PRO olmuşsun. Tebrik ederim. Böylesine hayırlı bir iş vesilesiyle olduğun için...
Allah kabul buyursun canım.aslında tam olarak ben vesile olmadım :26: nasıl yapsam da olsam diye düşünürken bir arkadaşım vesile olmuş buna :26:
ama boynumun borcu oldu, şimdilik bi şekilde o parayı ayarlayıp yollayacagım kazene ufak da olsa bi katkım olsun diye, haziran ın ortasında toplu paramı alınca da üstüme düşeni yapacagım
Allah kabul buyursun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?