мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Yok be canim ask beni bulacakta ben evlenicem ohooooo naslsin napiyorsun calisiyorsun biliyorum ne is yapiyrdun nasil gidiyor
muhasebe & finans.
sen ne yapıyorsun çalışıyor musun?_ AÖF

nöronlar uyanacak da, beyni uyaracak da, selebral kortexin frontal lobundaki miyelin kaplı aksanlar kalbe ulaşacak da, sevmek zor , çay var mı cay :)

Canim ben is ariyordum biliyorsun gecici sureli oarak bir is buldum 3 ay bitti yine issizim ariyorum bende muhasebe mezunuyum..Ama anlasilan sen tecrubelisin logo go eta mikro ogrendim kursa gittim ama suan bir ilana basvurdum logo tiger tecrubem yok muhasebede ama kurs bitti sekreter on muhasebe isde ararlar mi acaba

canım benim ya, inşallah gönlüne göre bir yer bulursun.

Slm kizlar naber :) gorucu olayini atlattim geldiler cay kahve ikram herneyse cocuk fena degildi dedim belki bi acilis olur kendimi zorlayaraktan bi konusayim ama neymis beyefendimiz boyumu begenmemis :))) ben bisey soyledigimde ailemin dirdirindan kurtulamiyorum burnum havada kimseyi begenmiyorum oluyo :) oh canima degsin iyi oldu cokta guzel oldu bana bu iskenceyi yasattilar :)

Çay var mı çay hahahah
Bu güzelmiş okurken yoruldum yok lob yok selebral korteks falan

Selam - bence ön muhasebede iş bulursun epey bilgin varmış programlarla ilgili - ben de şu an kurumumda muhasebede çalışıyorum ama bizimkisi bakanlığın programı - eta kursuna da yıllar önce gitmiştim zevkliydi ama şu an muhasebeden pek hoşlandığımı söyleyemeyeceğim

Reddedilme duygusunu yaşamış olmana sevindin demek o da guzel

Biraz zoraki olmustu o yüzden ve önemsemedigim beni tanimayan bi insanin sadece boyum kisa oldugu icin beni reddetmesine sevinirim Allah bana boyle bi insani iyiki es diye nasip etmemis hatta ona beni tanima firsatini bile vermemis :)

Biraz zoraki olmustu o yüzden ve önemsemedigim beni tanimayan bi insanin sadece boyum kisa oldugu icin beni reddetmesine sevinirim Allah bana boyle bi insani iyiki es diye nasip etmemis hatta ona beni tanima firsatini bile vermemis :)
Yani... Haklısın tabii - Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Amin hepimizi insallah :) ozellikle kendini gelistirmeyi becerebilmis insanlar cikarsin karsimiza :)
Âmin inşallah mübarek Cuma hürmetine dua niyetine olsun - umarım öyleleri çıkar
Ben çıkıyordum arkadaşım alıntını görünce es geçmeyeyim dedim iyi geceler diliyorum

Yanlış hatırlamıyorsam yurt dışında yaşıyordun.
Amcanın falan zoruyla görücüye çıkacaktın.

Oh! Çok şükür, atlatmışsın...

Yanlış hatırlamıyorsam yurt dışında yaşıyordun.
Amcanın falan zoruyla görücüye çıkacaktın.

Oh! Çok şükür, atlatmışsın...

kısa boylu musun hırçınmenekşe, anlamadım..
boy posla ne alakası var ki.. sonuçta evlilik bu.. ben nişanlımı tanıdıkça çok sevdimm
o uzun boylu, ben alçak ayrıca hayırlısı olsun..

nasılsın Filozof

İyiyim Elhamdülillah.
Sen nasılsın Petunyammm... İşlerini biraz kolayladın mı?
Düğün için yer buldunuz mu¿

Biz de kardeşim için bakıyoruz ama millet bir sene öncesinden doldurduğu için ...

tamam şimdi durumu anladım.
bende düşüncene katıldım..
podyuma çıkarmayacaksın sonuçta, bir yuva kuracaksın..
önyargılı insan herzaman heryerde aynı davranır.
hayırlısı olsun hakkınızda.

petunyacım onları geçti sanırım dırekt mobilyaya karar vermeye çalıştıgına göre.

evet canlarım.. kısmetse 12 ekim pazar. salonu tuttuk.
ama evtt 1 yıl öncesinden rezerve başlıyor. biz de c.tesi akşamına yer bulamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…