- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.601
muhasebe & finans.Yok be canim ask beni bulacakta ben evlenicem ohooooonaslsin napiyorsun calisiyorsun biliyorum ne is yapiyrdun nasil gidiyor
muhasebe & finans.
sen ne yapıyorsun çalışıyor musun?_ AÖF
nöronlar uyanacak da, beyni uyaracak da, selebral kortexin frontal lobundaki miyelin kaplı aksanlar kalbe ulaşacak da, sevmek zor iş , çay var mı cay :)
canım benim ya, inşallah gönlüne göre bir yer bulursun.Canim ben is ariyordum biliyorsun gecici sureli oarak bir is buldum 3 ay bitti yine issizim ariyorum bende muhasebe mezunuyum..Ama anlasilan sen tecrubelisin logo go eta mikro ogrendim kursa gittim ama suan bir ilana basvurdum logo tiger tecrubem yok muhasebede ama kurs bitti sekreter on muhasebe isde ararlar mi acaba
Çay var mı çay hahahahmuhasebe & finans.
sen ne yapıyorsun çalışıyor musun?_ AÖF
nöronlar uyanacak da, beyni uyaracak da, selebral kortexin frontal lobundaki miyelin kaplı aksanlar kalbe ulaşacak da, sevmek zor iş , çay var mı cay :)
Selam - bence ön muhasebede iş bulursun epey bilgin varmış programlarla ilgili - ben de şu an kurumumda muhasebede çalışıyorum ama bizimkisi bakanlığın programı - eta kursuna da yıllar önce gitmiştim zevkliydi ama şu an muhasebeden pek hoşlandığımı söyleyemeyeceğimCanim ben is ariyordum biliyorsun gecici sureli oarak bir is buldum 3 ay bitti yine issizim ariyorum bende muhasebe mezunuyum..Ama anlasilan sen tecrubelisin logo go eta mikro ogrendim kursa gittim ama suan bir ilana basvurdum logo tiger tecrubem yok muhasebede ama kurs bitti sekreter on muhasebe isde ararlar mi acaba
Slm kizlar naber :) gorucu olayini atlattim geldiler cay kahve ikram herneyse cocuk fena degildi dedim belki bi acilis olur kendimi zorlayaraktan bi konusayim ama neymis beyefendimiz boyumu begenmemis:))) ben bisey soyledigimde ailemin dirdirindan kurtulamiyorum burnum havada kimseyi begenmiyorum oluyo :) oh canima degsin iyi oldu cokta guzel oldu bana bu iskenceyi yasattilar :)
Çay var mı çay hahahah
Bu güzelmiş okurken yoruldum yok lob yok selebral korteks falan
Selam - bence ön muhasebede iş bulursun epey bilgin varmış programlarla ilgili - ben de şu an kurumumda muhasebede çalışıyorum ama bizimkisi bakanlığın programı - eta kursuna da yıllar önce gitmiştim zevkliydi ama şu an muhasebeden pek hoşlandığımı söyleyemeyeceğim
Reddedilme duygusunu yaşamış olmana sevindin demek o da guzel
Yani... Haklısın tabii - Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsınBiraz zoraki olmustu o yüzden ve önemsemedigim beni tanimayan bi insanin sadece boyum kisa oldugu icin beni reddetmesine sevinirim Allah bana boyle bi insani iyiki es diye nasip etmemis hatta ona beni tanima firsatini bile vermemis :)
Yani... Haklısın tabii - Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Âmin inşallah mübarek Cuma hürmetine dua niyetine olsun - umarım öyleleri çıkarAmin hepimizi insallah :) ozellikle kendini gelistirmeyi becerebilmis insanlar cikarsin karsimiza :)
Âmin inşallah mübarek Cuma hürmetine dua niyetine olsun - umarım öyleleri çıkar
Ben çıkıyordum arkadaşım alıntını görünce es geçmeyeyim dedim iyi geceler diliyorum
Sana da hayırlı CumalarTesekkurler canim sana da iyi geceler hayilri cumalar
Sana da hayırlı CumalarBu arada sen de diğer topiğin son zamanlarında katılmışsın yazdıklarını okuyorum şimdi
Yanlış hatırlamıyorsam yurt dışında yaşıyordun.Slm kizlar naber :) gorucu olayini atlattim geldiler cay kahve ikram herneyse cocuk fena degildi dedim belki bi acilis olur kendimi zorlayaraktan bi konusayim ama neymis beyefendimiz boyumu begenmemis:))) ben bisey soyledigimde ailemin dirdirindan kurtulamiyorum burnum havada kimseyi begenmiyorum oluyo :) oh canima degsin iyi oldu cokta guzel oldu bana bu iskenceyi yasattilar :)
Yanlış hatırlamıyorsam yurt dışında yaşıyordun.
Amcanın falan zoruyla görücüye çıkacaktın.
Oh! Çok şükür, atlatmışsın...
İyiyim Elhamdülillah.kısa boylu musun hırçınmenekşe, anlamadım..
boy posla ne alakası var ki.. sonuçta evlilik bu.. ben nişanlımı tanıdıkça çok sevdimm
o uzun boylu, ben alçak ayrıcahayırlısı olsun..
nasılsın Filozof
Biraz zoraki olmustu o yüzden ve önemsemedigim beni tanimayan bi insanin sadece boyum kisa oldugu icin beni reddetmesine sevinirim Allah bana boyle bi insani iyiki es diye nasip etmemis hatta ona beni tanima firsatini bile vermemis :)
İyiyim Elhamdülillah.
Sen nasılsın Petunyammm... İşlerini biraz kolayladın mı?
Düğün için yer buldunuz mu¿
Biz de kardeşim için bakıyoruz ama millet bir sene öncesinden doldurduğu için ...
petunyacım onları geçti sanırım dırekt mobilyaya karar vermeye çalıştıgına göre.
evet canlarım.. kısmetse 12 ekim pazar. salonu tuttuk.
ama evtt 1 yıl öncesinden rezerve başlıyor. biz de c.tesi akşamına yer bulamadık
hayırlısı olsun canımcım.. az kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?