- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.041
Onu kuzenim yazdi, fotograftaki de sensin bence sen dusun .
![]()
hemen sıyrıldı işin içinden vay bee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu kuzenim yazdi, fotograftaki de sensin bence sen dusun .
![]()
hemen sıyrıldı işin içinden vay beeama ben çok güzelim o sebeple bana demiş olamazsın
![]()
Kivirma konusunda ustume yoktur.![]()
fark ettim onu![]()
ayy bu 5 dk bekleme olayından dolayı özelden msj ına cvp veremedim de ciddi mi diyorsun kız o kadarcık şeyi deme bile hakkımız yok mu![]()
Hakkini o yonden kullanmamani siddetle tavsiye ederim.![]()
tamamdır abla agzıma ayar çekiyorum ben hemen sen merak etme![]()
Fazla da cekme.Bu arada hangi arada proje yapiyorsun, hangi arada buraya yaziyorsun. Senin projeler ne kadar guvenilir anlamis degilim.
![]()
o arayı bende tam anlamıyorum yaa, sanırım bikaç saattir pek proje çalışmıyorum![]()
sabaha kadar yolu var yaa, artık sunumu sabaha karşı 5 gibi bitiirir 6 otobusyle yola çıkarım![]()
DERS 4: Projeni zamaninda bitir de yolculuklarda birini gozune kestir. Devamli uyudugun kimseyi gormemis olma ihtimalin fazla.
Sabah 69 kiloydum, simdi 74 ne yapayim bu tartiyi atayim mi simdi ha, atayim mi. :26:
ne yedin kız bugun 5 kiloluk![]()
yollarda kimseyi bulamam vallaayolculuklar uyumak içindir
![]()
yok artıkbir kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek, kahvalti gayet masumdu sonrasi feci4 bardak ayran, 12 Turk cayi, bir frappe, bir adana, bir patlicanli kebap , bir profiterol, bir cheesecake.
Su icsem yariyor abi.![]()
bir kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek, kahvalti gayet masumdu sonrasi feci4 bardak ayran, 12 Turk cayi, bir frappe, bir adana, bir patlicanli kebap , bir profiterol, bir cheesecake.
Su icsem yariyor abi.![]()
yok artık
![]()
bütün bunların hepsini bugun mu yedinhem adana hem patlıcanlı kebabı aynı gün içerisinde nasıl yedin kız tansiyonun çıkacak
![]()
Sorunlarim var.
Ayni saatte yemedim adana ogle yemegiydi ve kucuktu. :)
Aslinda fazla degil abartiyorsunuz. Tansiyonum aksine dusukturBenim sorunum tatli , cheesecake fazlaydi.
![]()
yok bence o son bardak suyu içmeyecektin bitek o fazlaydı![]()
cheesecake i de çok severim yalnız, ben olsam bende onu kesin yerdim![]()
Turk kahvesini unutmusum ayol. Aslinda o da fazlaydi.
Ben istesem veririm kiloyu da istemiyorum suan ciddi soyluyorumbi tatile ihtiyacim var.
Yarin tarcin alicam. Bakalim ise yarayacak mi.![]()
insan kafasında istemedikten sonra tarçin tarlasına gitsen işe yaramaması muhtemelama sen yine de bi dene bakalım
![]()
o tatile benim de ihtiyacım varda 100 senedir çıkamadım bi türlübu yaz kesin diyorum ramazan tam yazın ortasında olunca ben bütün yaz nasıl geçiyor anlamıyorum
![]()
Gobekimden memnunum belki ne biliyorsun.
Tarcin tarlasi degilde benimde bildigim birseyler var. Onlari bile denemiyorum. Demek ki istemiyorum.
Yakinda cikicam tatile olmaz boyle.![]()
benim biran önce kendime gelmem lazım olmuyor böylehaziran 20 de en yakın arkadaşımın düğünü var giyecek bişey bulamama ihtimalim çok yuksek
çok acil çözmem lazım bu durumu
![]()
cuma günü şeker yüklemesi yapılacak bana gizli şekerden şüpheleniyorlar hele bi onu halledeyim de eğer şeker çıkmazsa doğru diyetisyene2 ayda 5 6 kilo versem kar kardır
![]()
tatile benim yanıma gelsene yazlık var bizim![]()
Yazliginiz nerde kiz.Gizli seker yok bende, kac kere baktilar. :44:
Ben haziran 20 sine de kalmam tatile gelmek icin ama Lucky'nin umrunda mi hayir. Lucky niye takmiyor bilmiyorum.
Persembe midem icin doktora gidicem eger onu halledersem belki bir ihtimal.![]()