• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Fazla da cekme. :1:Bu arada hangi arada proje yapiyorsun, hangi arada buraya yaziyorsun. Senin projeler ne kadar guvenilir anlamis degilim. :60:

o arayı bende tam anlamıyorum yaa, sanırım bikaç saattir pek proje çalışmıyorum :60:

sabaha kadar yolu var yaa, artık sunumu sabaha karşı 5 gibi bitiirir 6 otobusyle yola çıkarım :27:

o arayı bende tam anlamıyorum yaa, sanırım bikaç saattir pek proje çalışmıyorum :60:

sabaha kadar yolu var yaa, artık sunumu sabaha karşı 5 gibi bitiirir 6 otobusyle yola çıkarım :27:

DERS 4: Projeni zamaninda bitir de yolculuklarda birini gozune kestir. Devamli uyudugun kimseyi gormemis olma ihtimalin fazla.:1:

Sabah 69 kiloydum, simdi 74 ne yapayim bu tartiyi atayim mi simdi ha, atayim mi. :26:

DERS 4: Projeni zamaninda bitir de yolculuklarda birini gozune kestir. Devamli uyudugun kimseyi gormemis olma ihtimalin fazla.:1:

Sabah 69 kiloydum, simdi 74 ne yapayim bu tartiyi atayim mi simdi ha, atayim mi. :26:

ne yedin kız bugun 5 kiloluk :60:

yollarda kimseyi bulamam vallaa :19: yolculuklar uyumak içindir :19:

ne yedin kız bugun 5 kiloluk :60:

yollarda kimseyi bulamam vallaa :19: yolculuklar uyumak içindir :19:

bir kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek, kahvalti gayet masumdu sonrasi feci :60: 4 bardak ayran, 12 Turk cayi, bir frappe, bir adana, bir patlicanli kebap , bir profiterol, bir cheesecake.

Su icsem yariyor abi. :60:

bir kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek, kahvalti gayet masumdu sonrasi feci :60: 4 bardak ayran, 12 Turk cayi, bir frappe, bir adana, bir patlicanli kebap , bir profiterol, bir cheesecake.

Su icsem yariyor abi. :60:

bütün bunların hepsini bugun mu yedin :53::53: hem adana hem patlıcanlı kebabı aynı gün içerisinde nasıl yedin kız tansiyonun çıkacak :53:

Sorunlarim var. :1:

bütün bunların hepsini bugun mu yedin :53::53: hem adana hem patlıcanlı kebabı aynı gün içerisinde nasıl yedin kız tansiyonun çıkacak :53:

Ayni saatte yemedim adana ogle yemegiydi ve kucuktu. :)

Aslinda fazla degil abartiyorsunuz. Tansiyonum aksine dusuktur:ssz: Benim sorunum tatli , cheesecake fazlaydi. :60:

Sorunlarim var. :1:

Ayni saatte yemedim adana ogle yemegiydi ve kucuktu. :)

Aslinda fazla degil abartiyorsunuz. Tansiyonum aksine dusuktur:ssz: Benim sorunum tatli , cheesecake fazlaydi. :60:

yok bence o son bardak suyu içmeyecektin bitek o fazlaydı :33:

cheesecake i de çok severim yalnız, ben olsam bende onu kesin yerdim :56:

yok bence o son bardak suyu içmeyecektin bitek o fazlaydı :33:

cheesecake i de çok severim yalnız, ben olsam bende onu kesin yerdim :56:

Turk kahvesini unutmusum ayol. Aslinda o da fazlaydi. :60:

Ben istesem veririm kiloyu da istemiyorum suan ciddi soyluyorum:34: bi tatile ihtiyacim var. :43:

Yarin tarcin alicam. Bakalim ise yarayacak mi. :27:

Turk kahvesini unutmusum ayol. Aslinda o da fazlaydi. :60:

Ben istesem veririm kiloyu da istemiyorum suan ciddi soyluyorum:34: bi tatile ihtiyacim var. :43:

Yarin tarcin alicam. Bakalim ise yarayacak mi. :27:

insan kafasında istemedikten sonra tarçin tarlasına gitsen işe yaramaması muhtemel :1: ama sen yine de bi dene bakalım :37:

o tatile benim de ihtiyacım varda 100 senedir çıkamadım bi türlü :41: bu yaz kesin diyorum ramazan tam yazın ortasında olunca ben bütün yaz nasıl geçiyor anlamıyorum :14:

insan kafasında istemedikten sonra tarçin tarlasına gitsen işe yaramaması muhtemel :1: ama sen yine de bi dene bakalım :37:

o tatile benim de ihtiyacım varda 100 senedir çıkamadım bi türlü :41: bu yaz kesin diyorum ramazan tam yazın ortasında olunca ben bütün yaz nasıl geçiyor anlamıyorum :14:

Gobekimden memnunum belki ne biliyorsun. :60:

Tarcin tarlasi degilde benimde bildigim birseyler var. Onlari bile denemiyorum. Demek ki istemiyorum. :34:

Yakinda cikicam tatile olmaz boyle. :43:

Gobekimden memnunum belki ne biliyorsun. :60:

Tarcin tarlasi degilde benimde bildigim birseyler var. Onlari bile denemiyorum. Demek ki istemiyorum. :34:

Yakinda cikicam tatile olmaz boyle. :43:

benim biran önce kendime gelmem lazım olmuyor böyle :53: haziran 20 de en yakın arkadaşımın düğünü var giyecek bişey bulamama ihtimalim çok yuksek :50: çok acil çözmem lazım bu durumu :41:

cuma günü şeker yüklemesi yapılacak bana gizli şekerden şüpheleniyorlar hele bi onu halledeyim de eğer şeker çıkmazsa doğru diyetisyene :10: 2 ayda 5 6 kilo versem kar kardır :31:

tatile benim yanıma gelsene yazlık var bizim :27:

benim biran önce kendime gelmem lazım olmuyor böyle :53: haziran 20 de en yakın arkadaşımın düğünü var giyecek bişey bulamama ihtimalim çok yuksek :50: çok acil çözmem lazım bu durumu :41:

cuma günü şeker yüklemesi yapılacak bana gizli şekerden şüpheleniyorlar hele bi onu halledeyim de eğer şeker çıkmazsa doğru diyetisyene :10: 2 ayda 5 6 kilo versem kar kardır :31:

tatile benim yanıma gelsene yazlık var bizim :27:

Yazliginiz nerde kiz. :27: Gizli seker yok bende, kac kere baktilar. :44:

Ben haziran 20 sine de kalmam tatile gelmek icin ama Lucky'nin umrunda mi hayir. Lucky niye takmiyor bilmiyorum. :43:

Persembe midem icin doktora gidicem eger onu halledersem belki bir ihtimal. :32:

Yazliginiz nerde kiz. :27: Gizli seker yok bende, kac kere baktilar. :44:

Ben haziran 20 sine de kalmam tatile gelmek icin ama Lucky'nin umrunda mi hayir. Lucky niye takmiyor bilmiyorum. :43:

Persembe midem icin doktora gidicem eger onu halledersem belki bir ihtimal. :32:

miden de ne var ki :26::26:

ben haziran ın 11 ine kadar bi yere gidemem, haziranın 11 inden sonra belki 1 haftalıgına yazlıga gidebilirim ( yazlık karadeniz kıyısında ufak bi yerde ama deniz kenarı sonuçta diye düşünüyorum kendimi teselli ediyorum :27: )

20 sinde de alanyaya gidecegim gel beraber gidelim :10:

Back
X