- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.361
Aman yapta kiminkini yaparsan yap.![]()
anlaştık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman yapta kiminkini yaparsan yap.![]()
anlaştıkbak sana 6 haziran günü o bluzla olan resmimi atacam, o kadar azmettim
![]()
yine nereye gitmeyi planlıyorsun![]()
beni de götür![]()
Olmaz seni feda edemem henuz, once bir yasam sartlari elverisli mi bakmam lazim.![]()
Izlemedin dimi o dediklerimi, demisken benim film zamanim gelmis. Iyi geceler naz 'cim.![]()
Iyi pazarlar topik sakinleri,
Naz nerelerdesin uyuyorsun dimi.Bir topik basi olarak seni burada her daim hazir ve nazir gormek isterdim.
![]()
iyi pazarlar topik başkanı
uyumuyordum aslında da çarşıya gitmiştim, biraz iç çamaşırı alışverişi yapmam lazımdı dagitmişken tabi bbir tane gömlek de almış olabilirim
dee o gömlekle giyecek ayakkabım yok napsam diye kara kara düşünüyorum :18:
Ayakkabiyi da alsaydin arada. :)
Yorgunum kiz, kimildayamadim bugun bir yere. Aksama noodles soyliycem benim diyet yeter dermisim.![]()
annem de beni vursaydıson 1 ayda 3 tane ayakkabı almışım geçen gün isyan bayragını açtı valla :18: pembe gömlekle giyecek ayakkabım yok dersem büyük ihtimalle pembe bir dünya yaratır bana
benim diyet gayet güzel gidiyor valla, sen istedigini ye![]()
Benden gizli mi kilo vereceksin kiz :)
niye gizli vereyim kız, açıkça söylüyotum işte burdasadece senin diyeti biraz sabote ediyorum o kadar
![]()
Hayin.Ben yine bozmam ama ara veririm , dort gormeye basladim cunku.
![]()
ben hep diyorum canım senin yaptıgın gibi yapamam ben, sen 5. günde 4 görmeye başladın, ben 5. saatte başlardım kesino yuzden sen ara vermeyi hak ediyorsun
bana 6 hazirana kadar ara vermek yok![]()
Neyse ben halsizlestim biraz cikayim hava alayim. Fazla mesai yaptim bugun.![]()
iyi hava almalar o halde sanagörüşürüz
![]()
Gunesi beklerken i izliyorum.![]()
o hayat benim var fox ta ona bakacagım bende