• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Olmaz seni feda edemem henuz, once bir yasam sartlari elverisli mi bakmam lazim. :1:

Izlemedin dimi o dediklerimi, demisken benim film zamanim gelmis. Iyi geceler naz 'cim. :34:

yok canım izleyemedim henuz :26: çeviri yapıyorum deli gibi, beceremiyorum da :37:

iyi geceler lucky cigim, iyi seyirler sana :16:

Iyi pazarlar topik sakinleri,

Naz nerelerdesin uyuyorsun dimi.:1: Bir topik basi olarak seni burada her daim hazir ve nazir gormek isterdim. :27:

Iyi pazarlar topik sakinleri,

Naz nerelerdesin uyuyorsun dimi.:1: Bir topik basi olarak seni burada her daim hazir ve nazir gormek isterdim. :27:

iyi pazarlar topik başkanı :42:

uyumuyordum aslında da çarşıya gitmiştim, biraz iç çamaşırı alışverişi yapmam lazımdı da :27: gitmişken tabi bbir tane gömlek de almış olabilirim :17: dee o gömlekle giyecek ayakkabım yok napsam diye kara kara düşünüyorum :18:

iyi pazarlar topik başkanı :42:

uyumuyordum aslında da çarşıya gitmiştim, biraz iç çamaşırı alışverişi yapmam lazımdı da :27: gitmişken tabi bbir tane gömlek de almış olabilirim :17: dee o gömlekle giyecek ayakkabım yok napsam diye kara kara düşünüyorum :18:

Ayakkabiyi da alsaydin arada. :)

Yorgunum kiz, kimildayamadim bugun bir yere. Aksama noodles soyliycem benim diyet yeter dermisim. :P

Ayakkabiyi da alsaydin arada. :)

Yorgunum kiz, kimildayamadim bugun bir yere. Aksama noodles soyliycem benim diyet yeter dermisim. :P

annem de beni vursaydı :27: son 1 ayda 3 tane ayakkabı almışım geçen gün isyan bayragını açtı valla :18: pembe gömlekle giyecek ayakkabım yok dersem büyük ihtimalle pembe bir dünya yaratır bana :27::27:

benim diyet gayet güzel gidiyor valla, sen istedigini ye :33:

annem de beni vursaydı :27: son 1 ayda 3 tane ayakkabı almışım geçen gün isyan bayragını açtı valla :18: pembe gömlekle giyecek ayakkabım yok dersem büyük ihtimalle pembe bir dünya yaratır bana :27::27:

benim diyet gayet güzel gidiyor valla, sen istedigini ye :33:

Benden gizli mi kilo vereceksin kiz :)

Hayin.:35: Ben yine bozmam ama ara veririm , dort gormeye basladim cunku. :60:

ben hep diyorum canım senin yaptıgın gibi yapamam ben, sen 5. günde 4 görmeye başladın, ben 5. saatte başlardım kesin :27: o yuzden sen ara vermeyi hak ediyorsun :65:

bana 6 hazirana kadar ara vermek yok :67:

ben hep diyorum canım senin yaptıgın gibi yapamam ben, sen 5. günde 4 görmeye başladın, ben 5. saatte başlardım kesin :27: o yuzden sen ara vermeyi hak ediyorsun :65:

bana 6 hazirana kadar ara vermek yok :67:

Neyse ben halsizlestim biraz cikayim hava alayim. Fazla mesai yaptim bugun. :1:

Back
X