Evet babam annem yarı gönüllü izin verdiler. Top bende simdiseni tanıdım eski konulardan almanya işin kesinleşti mi
Adam bağırarak esniyor. Hani evde yaparsin ya aaaa diye bağırırsın aynen öyleadam esniyor diye mi kurdeşen döktün anlamadım tam.
25 senelik bir tane adam var
anladım. valla öyle yapıyorsa birden basın çığlığı ay abi ayı saldırıyor sandım o nasıl esnemek deyinAdam bağırarak esniyor. Hani evde yaparsin ya aaaa diye bağırırsın aynen öyle
Kendisini patronun gözdesi ilan etmiş durumda. Patronun gözdesinden haberi yok ama. Ama ben yapacağımı biliyorum. Dur sen!Bizim ofistede uyuyan horlayan bir abimiz var. Çok batıyor böyle şeyler. Ben hesap yapıyorum kafamı toparlayamıyorum. Ama çözümde yok malesef biz bulamadık yani bulursan haber edersin.
Ayy sizinki daha vahimmis. Yüzüne bakamıyorum midem bulanıyorben 5 yıl bir adamın kıllı çatalı manzarası eşliğinde çalıştım
böylelerine çözüm bulmak imkansız, ne uyarıdan anlıyorlar, ne azardan, ne kavgadan,
yaptığı pislikten kendisi rahatsız olmadıktan sonra başkasının rahatsızlığını neden umursasın ki zaten...
Iyyyyyyyanladım. valla öyle yapıyorsa birden basın çığlığı ay abi ayı saldırıyor sandım o nasıl esnemek deyinyada ooo abii arka dişler çürümüş bademcikte iltahap var küçük dilinde şişmiş. vs gibi laflar edin. en temizi.
bizim de sürekli burnunu karıştıran bir çalışanımız vardı ne zaman elini burnunda görsem ooo yine kazı çalışmasına başlamış belediye filan diyordum. artık karıştırmıyor. anasının 50 senede veremediği eğitimi ben 6 ayda verdim.
aynen ıyyyyIyyyyyyy
Ayy sizinki daha vahimmis. Yüzüne bakamıyorum midem bulanıyor
Iyyyyyyy
aynen ıyyyy
Bıraktracağım ben bu şahsiyete. Bir de aynı projede çalışıyoruz.ıyy mıyy derken bıraktırdık işte adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?