ben 5 yıl bir adamın kıllı çatalı manzarası eşliğinde çalıştım
böylelerine çözüm bulmak imkansız, ne uyarıdan anlıyorlar, ne azardan, ne kavgadan,
yaptığı pislikten kendisi rahatsız olmadıktan sonra başkasının rahatsızlığını neden umursasın ki zaten...
Ben öleyim ya valla.valla bizim teknik işlere bakan çocuktu bu,
açık ofis bizimki de, en köşede arkası hepimize dönük otururdu havadar havadar
çocuğa söyledik, müdürüne söyledik, insan kaynaklarına söyledik,
aldığımız cevap hep bakmayın oldu,
bi de sürekli ketçaplı bişeyler yer onlar sakallarında kururdu
Ama 6 ay içinde benim ruh halim psikolojim alt üst olacak. Kalp krizi gecirecegim almanyaya değilde al dünyaya gideceğim böyle giderse.Dolu Tarafından bak böyle insanları da Görmüş oldun iş hayatında . Zaten gidiyormuşsun çok Düşünme derim .
Bşy olmaz iş hayatı böyle her telden kişi göreceksinAma 6 ay içinde benim ruh halim psikolojim alt üst olacak. Kalp krizi gecirecegim almanyaya değilde al dünyaya gideceğim böyle giderse.
Bizimkini patronda biliyor düzelme ihtimali yok yaniKendisini patronun gözdesi ilan etmiş durumda. Patronun gözdesinden haberi yok ama. Ama ben yapacağımı biliyorum. Dur sen!
Allah'ım cümlesinin köküne kibrit suyuBizimkini patronda biliyor düzelme ihtimali yok yani
Aynen ya. Adam ofisi dingonun ahırı zannediyor galibamaalesef ki normalde selam bile vermeyeceğimiz insanlarla aynı iş yerinde hergün yüzyüze bakmak zorunda kalıyoruz. bu her yerde böyle. burda bundan kurtulursun Almanya'da başka türlüsüyle karşılaşırsın. iş hayatı hep aynı.
valla bizim teknik işlere bakan çocuktu bu,
açık ofis bizimki de, en köşede arkası hepimize dönük otururdu havadar havadar
çocuğa söyledik, müdürüne söyledik, insan kaynaklarına söyledik,
aldığımız cevap hep bakmayın oldu,
bi de sürekli ketçaplı bişeyler yer onlar sakallarında kururdu
O da klavyeye sinir oluyor. Yapiyorum bu kezde obur çalışanlar rahatsiz oluyor. Kafayı yiyeceğimValla yüzüne söylediğinizde bile anlamadıysa tek yol sizin de onun gibi davranmanız.Yani arsızla arsız olmak.
Yarin diyeceğim yatak yorgan ister misin. X abi? Yetti artikBir insanı yaptığı davranıştan en iyi bol bol dalga geçerek vazgeçirebilirsin.
Toplum içinde direk onun bu davranışıyla ilgili esprisi yapacaksın.
Rencide etmek yani kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?