Benim de miyomum vardı,hamile kaldıktan sonra haberdar olmuştum,ilk öğrendiğimde bebeğim 4aylık,miyomum 3cm di,bebekle birlikte o da büyüdü,doktorlar da sağolsun,nedense hamilelere felaket senaryoları anlatmaya bayılırlar,ne kadar korktum ne kadar ağladım allahım,iyi ki o stresle çocuğuma bişey olmadı.bebeğin büyümesine gelişmesine engel olabilir,6aylık olunca bebeği alıp küvöze koyabiliriz dediler.nerdeyse her hafta kontrole gidiyordum,ne kadar büyümüş diye.sonuçta normal zamanında sağlıklı bir oğlum oldu çok şükür.doğum yaptığım zaman 12cm den büyüktü.doktor sezeryan sırasında onu da alacağını söylemişti,açınca rahim duvarına yakın olduğunu görmüş,kanamayı durduramamaktan korkmuş,ellememiş,öyle dedi.doğumdan sonra küçülmeye başladı,şimdi 2-3cm bişey.yani ağlayıp üzüldüğüm,korktuğ*m yanıma kar kaldı,doktor söylemese farketmezdim,ağrı sızı,kanama falan yapmadı,karnıma dokununca hissediyordum o kadar.çevremde de çok varmış,kim duyduysa bende de vardı,falanda da vardı dedi,hiçbiri de bir sorun yaşamamış.korkmayın rahat olun,hamileliğinizin tadını çıkarın