- 28 Mart 2021
- 203
- 156
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pdere pdere
-
Nazardan değil o psikolojik sorunları var adamınKızlar merhaba bugün bir çocukla tanıştım. Sosyal medyasında tanıdık kimse ekli değildi neden diye sordugumda cevabı direkt n.azardan korkuyorum oldu . İlginç şekilde yabancılar ekli . Garipsedim tabi. Sonra kız kardeşim tip okuyor daha önce kimseye söylemedim ilk defa sana söylüyorum dedi . Oturdukları köyde kardeşi 2 senedir tip okumasına rağmen kimse bilmiyormuş ? Yine sordum neden diye nazar dedi. Şaşırdım . Birincisi madem bu kadar nazara inanıyor neden yabancılar nazar vurmuyor mu sonuçta instada yabancılar görüyorikincisi ise sizce normal mi ?
Çok garip biriymişKızlar merhaba bugün bir çocukla tanıştım. Sosyal medyasında tanıdık kimse ekli değildi neden diye sordugumda cevabı direkt n.azardan korkuyorum oldu . İlginç şekilde yabancılar ekli . Garipsedim tabi. Sonra kız kardeşim tip okuyor daha önce kimseye söylemedim ilk defa sana söylüyorum dedi . Oturdukları köyde kardeşi 2 senedir tip okumasına rağmen kimse bilmiyormuş ? Yine sordum neden diye nazar dedi. Şaşırdım . Birincisi madem bu kadar nazara inanıyor neden yabancılar nazar vurmuyor mu sonuçta instada yabancılar görüyorikincisi ise sizce normal mi ?
Değil tabi ilk defa karsilastigim bir durum . Sizotipal kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum.Çok garip biriymişpsikolojisi normal mi sizce?
Ben de öyle düşünüyorum. Ailecek sorunlular benceNazardan değil o psikolojik sorunları var adamın
Uzaklaştım ,Normal değil bacım , gaç goşa goşa uzaklaş
Sosyal medyasinda yabancilar ekli cunku fake hesaptir.Kızlar merhaba bugün bir çocukla tanıştım. Sosyal medyasında tanıdık kimse ekli değildi neden diye sordugumda cevabı direkt n.azardan korkuyorum oldu . İlginç şekilde yabancılar ekli . Garipsedim tabi. Sonra kız kardeşim tip okuyor daha önce kimseye söylemedim ilk defa sana söylüyorum dedi . Oturdukları köyde kardeşi 2 senedir tip okumasına rağmen kimse bilmiyormuş ? Yine sordum neden diye nazar dedi. Şaşırdım . Birincisi madem bu kadar nazara inanıyor neden yabancılar nazar vurmuyor mu sonuçta instada yabancılar görüyorikincisi ise sizce normal mi ?
Benim böyle bir arkadaşım vardı. VarDI. Erkek arkadaşı ile ilgili öyle kötü şeyler anlatırdıki ayrıl derdik. Öyle böyle nişanlandı evleniyor düğüne gittik çocukluk arkadaşı dediki “ Ayşe sizede hep negatif kötü şeylerden bahşeder mi?” Neden dedim nazardan çok korkar dedi. Kötü diye anlattığı olaylar hep abartıdır dedi. O anda bende taşlar oturdu. Sürekli sevgilisinin düşüncesiz olduğundan bahseder, tek taş almadı bana diye ajitasyon yapardı. Bir gün arkadaş grubuna bir foto attı davetiye göstermek için ve parmakta tek taş. Aaaa almış işte yüzük dedik. Ama işte şöyle ama işte böyle. Bık bık bık. Adam uçakta sevgililer gününde pasta şampanya eşliğinde seremoniyle vermiş yüzüğüKızlar merhaba bugün bir çocukla tanıştım. Sosyal medyasında tanıdık kimse ekli değildi neden diye sordugumda cevabı direkt n.azardan korkuyorum oldu . İlginç şekilde yabancılar ekli . Garipsedim tabi. Sonra kız kardeşim tip okuyor daha önce kimseye söylemedim ilk defa sana söylüyorum dedi . Oturdukları köyde kardeşi 2 senedir tip okumasına rağmen kimse bilmiyormuş ? Yine sordum neden diye nazar dedi. Şaşırdım . Birincisi madem bu kadar nazara inanıyor neden yabancılar nazar vurmuyor mu sonuçta instada yabancılar görüyorikincisi ise sizce normal mi ?
Kisi kendinden bilir isiSosyal medyasinda yabancilar ekli cunku fake hesaptir.
Benim ex kaynana oyleydi. Herseye nazara baglardi. Nesine nazar degcekse. Carpilmis gibi zaten
Benim de öyleAyy agizlarini nasil tutuyorlar aceba ben onemli bir olay olsa tum dunyaya bagirmak istiyorum
AhahahahYabancıların nazarı değmezmiş , bilmiyorsanız şu bilimadaminin araştırmasına bakın derim ben.
Ben de aynı şeyleri yaşamamak için uzaklastim . Muhtemelen altta daha ciddi problemler varBenim böyle bir arkadaşım vardı. VarDI. Erkek arkadaşı ile ilgili öyle kötü şeyler anlatırdıki ayrıl derdik. Öyle böyle nişanlandı evleniyor düğüne gittik çocukluk arkadaşı dediki “ Ayşe sizede hep negatif kötü şeylerden bahşeder mi?” Neden dedim nazardan çok korkar dedi. Kötü diye anlattığı olaylar hep abartıdır dedi. O anda bende taşlar oturdu. Sürekli sevgilisinin düşüncesiz olduğundan bahseder, tek taş almadı bana diye ajitasyon yapardı. Bir gün arkadaş grubuna bir foto attı davetiye göstermek için ve parmakta tek taş. Aaaa almış işte yüzük dedik. Ama işte şöyle ama işte böyle. Bık bık bık. Adam uçakta sevgililer gününde pasta şampanya eşliğinde seremoniyle vermiş yüzüğüsonra evlendi güya derdi bitmiyor boşan diyoruz yok. Bebeği oldu fotosunu atmadı. Elinin fotoğrafını atıyor üç arkadaş olduğumuz gruba. Bende “ayyy ne tatlı minik eller” dedim.”maşallah der misin lütfen” yazmış. O gün bu gündür konuşmam. Bu anımı hatırlattınız bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?