Önceden cok seyler yasamis olsamda ve halen ara sira kavgalarda hak etmedigim kufur hakaret duymus olsamda neden bu evliligi surduruyorum ? Cocuklarim icin mi ? Sevgiden mi ? Alistigim icin mi ? ..
Ailem biliyor neler yasadigimi kendileri Belcikada ve sonuna kadar arkamdalar
Ben neden BITTI diyemiyorum ? Cok kizdigmda kavga esnasinda hic birseyi gozum gormuyor bitti gidicem diyorum ama ya sonra .. olur boyle herkezin sikintisi var gidince mutlu mu olucan ya cocuklarina ne diyecen diyorum neden ben karar veremiyorum ?
Konularimi okuyanlar biliyor esimin ve evliligimin problemlerini ama ben neden hic bisey olmamis gibi yola devam ediyorum ?
Icime sorsaniz git diyor ama kendisi iyi insan soyle boyle diyorum kendimce bana etmis oldugu kufurleri hakaretleri ve yaptiklarini neden unutuyorum ?
Ben kendimde ne istedigimi bilmiyorum
Bi bitiricem diyorum sonra ne bitirmesi diyorum
Bu nasil bir durum yardim edin bana cikamiyorum isin icinden
Esimin ailesi cevresi hep kufurlu oturdugumuz yer mahallelesmis bir koy yeri herkezin hayal ettigi gibi manzarali bahce ici evde oturuyorum yesilligin tam ortasinda ev bizim borcumuzz yok durumumuz iyi yani ama ben neden bitsin taraftariyim ?
Ben aslina bakarsan iyi davransam guler yuz gostersem o da oyle guzel davranir ama pat diye beklemedigim anda kalbimi yine paramparca edecek diye iyi davranamiyorum ..
Gecmisi unutup iyi davranip onunda bana iyi davranmasini mi saglamam lazim yoksa aklimdan gitme dusuncesini atamadigim gibi gerceklestirmem mi lazim ?