nabız hızlı atması kalp çarpıntısı

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
10 haftalık hamileyim arada kalbim küt küt çarpıyo nabzım 80 90 a kadar çıkıyo internette kansızlıktan olabilir diyo salı kontrolüm var böyle olan hamiş arkadşlar varmı

80 - 90 normal zaten. benimki 130 ları aşıyor bazen. gene bile doktorum normal dio. kansızlıktan bi de hamilelikten dio. korkulacak bi durum deil. hamilelikte ufak ritim bozuklukkları normalmiş.

Yaşınızı belirtmemişsiniz ama normaldir o dakikada atış sayılarınız.Korkulacak birşey yok tamamıyla psikolojiktir içiniz rahat etsin hamileliğin verdiği heyacanla yatarken birçok insan kalp sesleri duyarak bir sorun olduğunu düşünür ama yanılır.sizin belitrmiş oldugunuz küt küt atışlar heyecana bağlı olan atışlardır.Hiç önemsemeyin..Yalnız farklı bir şikayatlerinizde eşlik ediyorsa bu kalp atışlarına bir rahatsızlıktan şühlenebilir nedir bunlar.Aşırı derecede gögüs ağrısı,çeneye sırtta vuran ağrı halsizlik sayılabilir.

28 yaşındayım 2.bebişimi bekliyorum ilk hamileliğimde böyle olmamıştım büyük ihtimalle kansızlık gibi geliyor çünkü panik atağım yüzünde kaç kez kalp grafiği çektirdim ve kardiyolojiye gittim kalbimde birşey çıkmamıştı aşırı yorgunluk heyecam vs şeylerden de olabilir diye düşünüyorum bende

bendede var aynı sorun 16hafta 1 gunlugum.ama benım kı kansızlıktan değil onu bılıyorum.cabuk yoruluyorum.kendımı cok yorgun hıssedıyorum .şımdıden boleysem 9. ayda nasıl olurum bılmıyorum.allah yardımcımız olsun yaaa ne zormus hamıleleık.dengem altust oldu.

Back
X