Nabız tutacak zekam yok sürekli hata yapıyorum

Ay cok gerildim okurken.Bu ne ozguvensizlik ya.Yapmayin sen kim kopek ki beni deniyorsun diyin.Sen ne oldun başıma da beni beğenmiyorsun deyin 7dk ne ki bazen olur bir saat bekler insan o senin esin niye efendin gibi korkuyorsun .Bu insani niye bu kadar buyuttun .Kim ya .Sana bu kadar hukmetmesine izin verme .Sen bir bireysin bunu unutma .Sadece es sifatin yok dunyada .

canım benim…
üzerinde o kadar büyük psikolojik baskı var ki…
sen kimsenin saygısını kazanmak zorunda değilsin. sana saygı duran biriyle birlikte olmayı hak ediyorsun, böyle bir insanla değil.

telefonuna yapışık gezmek zorunda değilsin. her aradığında anında cevaplama yükümlülüğün yok.

o her istediğinde dışarı çıkmak istemek zorunda değilsin. sinemaya gitmek istemiyorsan evde oturalım deme hakkına sahipsin. o sana misilleme yapıp ertesi günleri mahvetme hakkına sahip değil.

geç kalma konusunda sürekli geç kalan eski sevgilime ben de o kadar tahammülsüzleşmiştim ki 7 dakikayı bırak, 4 dakika geç kalsa sinirleniyordum.
ama günü zehir etmiyordum. inan o da edemez. kendini ezdirme, hakkını savun.

küfür konusunda haksızsın sadece üzgünüm.
ama oraya gelene kadar tüm konunu üzülerek okudum.

dik dur.
bu baskıya boyun eğme.
sen bir bireysin ve eşine muhtaç değilsin. bunu bil.

Eşiniz sizi iş arkadaşı ya da çalışanı gibi görüyor sanki ,keşke birey olarak görmeye başlasa biraz hoşgörülü olsa.
Siz kendi hatalarınız üzerine bu kadar dusunmeseniz belki , ya da hatalarınız olduğunda espriye vursanız sebeklik yapsaniz

Nolmus gec kalmissaniz robotmusunuz?
O soylenirken suclu psikolojisiyle ezilio buzulurseniz dahada tepenize cikar.
Kufur icin tuzak kurmus demek bir kufurde ona ederdim o tuzak icin.
Kocani fazla yuceltmissin gozun de once kendin deger ver kendine ne kocani ne de baskasini bu kadar buyutme gozunde

pardon bacim sen gercek misin? ne yazdigini bir okur musun? 7 dk mis Ya inanmiyorum ben gercek olduguna. biri bizimle kafa buluyor yine...

Canim ne kaar suredir evlisin? yazini okudum ve yorumlarin bir kismini da umarim dikkate alirsin atkadaslarin dediklerini.
5-10 dk gec kalma telefonu sessizde unutum cevap vermeme esim 1 soylediyse ben 10 soyledim simdi alisti ses etmiyor.
Amansu kufretme olayi tuhaf geldi bana. Esinle birbirinizi tanimadan mi evlendiniz acaba? Anlasilan esin kufurden pek haz etmiyor ( acikcasi bende hic sevmem)
Sana tek tavsiyem KENDIN ol.. birileri seni takdir etsin diye ugrasma. Begenecekse boyle begenecek aksi halde hep taviz veren sen olursun

pardon bacim sen gercek misin? ne yazdigini bir okur musun? 7 dk mis Ya inanmiyorum ben gercek olduguna. biri bizimle kafa buluyor yine...
Hayır bir kere de beş dakika geciktim.o buluşacağımız yere uzaktı .ben yakındım bu yüzden kızdı.iki olunca öfkelendirdi sanırım

Sürmeyecek. Başından beri böyle değildi son zamanlar ayyuka çıktı. Tabii hiç bir zaman bana bağlıydı çok seviyordu diyemem. En azından saygılıydı.

Hiçbir zaman özgüvenli biri olmadım.onunla birlikte şahsiyetim tamamen silinmeye başladı

Entelektüel açıdan ondan aşağı bir yanım yok. Ancak bende her ne arıyorsa bulamamış gibi davranıyor. Saygısız ve kaba.önce ona kızıyorum sonra yine kendimi suçluyorum

Bi insandan bu kadar mukemmeliyet beklenmez ki ya , yani 3 saat 5 saat bu kadar mükemmel olunabilir ama insan evine eşine rahat olmalı , misal bi hastakik ameliyat olsa altını bezlemekten tiksinmemeli koca kişisi, denk gelir gaz kaçırabilmeli, gegirebilmeli (sürekli değil tabi ki) bu tarz şeylere birlikte gülüp dalga gegirebilmeli, geç kalmak konusunda geyik yapilabilmeli.
Siz eşinize karşı böyle konularda eleştiri yapıyor musunuz?

Sürmeyecek. Başından beri böyle değildi son zamanlar ayyuka çıktı. Tabii hiç bir zaman bana bağlıydı çok seviyordu diyemem. En azından saygılıydı.

Evliliği sürdürün sürdürmeyin size kalmış ama kendinizi ezdirmeyin lütfen. Adam özgüveninizi ezmiş geçmiş resmen size de yazık

Resmen psikolojik şiddet görüyorsun ve farkında değilsin.. bi dahakine alttan alacağına ufak çaplı bir kriz geçir bağır çağır ne bulursans fırlat. . Bu şekilde devam edersen kafayı yiceksin...

Bekletmek, telefonu açmamak gibi şeyleri burdaki bircok kafin sevgilisine /eşine yapiyodur ama esin gibi tepki vereni cok azdır.
Bence kendini suclamayi birak. Sorunlu olan biri varsa oda eşin. Saygısız ve nezaketsiz davraniyor sen ise hala yaranmaya calisiyorsun hic mi kinlenmez bir insan :)

Size çok üzüldüm. Böyle evililik böyle bir baskı sizin kişiliğinizden daha çok çalacak.
Herkesin saygısını ve sevgisini kazanmak zorunda değiliz. Eşinizde bu "herkes" kümesine dahil.

Bu kadar hırpalamayın kendinizi. Altı üstü karşınızdaki bi adam tanrı değil.

Kişinin kendi karakteri, bir duruşu olur..
Olmayınca da böyle olur..

belki de asıl sorunları budur.
eşi istiyordur ki aklı başında bir insan olsun, ayakları sözleri yere bassın.
erkeği savunmak için demiyorum ama bana nedense sorun buymuş gibi geldi yazılanlardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…