- 7 Aralık 2015
- 402
- 281
- 18
şimdi durum nasılkıskancım ilk dönemler bildiğn ambargo uyguladım adama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi durum nasılkıskancım ilk dönemler bildiğn ambargo uyguladım adama![]()
evli değiliz,eşinizde kötü niyetli değildir ama insanı oldukça sinir edici bi durum
şimdi daha iyiz 4. yılımıza girdik onu tanıdım güvanimi kazandı şimdi alt limitlerde kıskançlığımşimdi durum nasıl![]()
iyi fikir bencede rahatsız olursa sanada koz vermiş olurevli değiliz,
hoş değil, ben de ona mı yapsam diye düşünmüyor değilim![]()
esimin kız arkadası olamaz akraba dısında benimde öyle onun tek kız arkadası sevgilisi esi bitanesi benimDostlar
Merak ettiğim bir konu var.
Evli hanımlar, eşinizin iş yerindeki (ya da normalde) kadın arkadaşlarıyla ilişkisi nasıldır?
Gelip size "o şöyle iyi böyle iyi" diye anlatır mı?
Siz ne hissedersiniz?
Normalde kıskanç biriyim, öyle bir durumdaki tepkimi bilemiyorum ama, kıskançlığımı törpülemem lazım.
Sizlerin durumları fikirleri nedir, merakla bekliyorum
Edit: evli değilim :)
esimin kız arkadası olamaz akraba dısında benimde öyle onun tek kız arkadası sevgilisi esi bitanesi benim
OOOOO BENİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :))
güveniyorum ama biri hakkında öyle güzel düşünceleri elimde değil kıskanmama sebep oluyoriyi fikir bencede rahatsız olursa sanada koz vermiş olur
iyi ne demek harikaaaEşimin iş çevresinde bir tane bile bayan yok ve bu bence çok iyi birşey.![]()
olur tatlım bana göre kıskançlık sevgi göstergesi o yüzden güvendiğim ve iyi tanıdığım halde kıskanıyorumgüveniyorum ama biri hakkında öyle güzel düşünceleri elimde değil kıskanmama sebep oluyor![]()
şöyle olmak vardıııEşimin iş yerinde dolu kadın çalışır. Sadece bi kaç tanesiyle tanışabildim. Açıkçası çok kıskanılacak bir durum değil. İş hayatının gerektirdiği şeyler.
Anlatmaz. Anlatamaz. Onunla daha önce çalıştığım için tüm kadınları biliyorum. Ne benden güzel var nede benden iyi nede benden zeki. Ay çok süperim ben ya![]()
dertsiz başına dert arıyosunBende eşimi kıskanacak ortam bulamıyorum yahu işyerinde kadın yok çevresinde kadın arkadaşı yok yakın bi erkek arkadaşı bile yok
Dışarıya çıkınca falan kadınlardan kıskanmam gerekir mi acaba çok dışarı çıkmayı da sevmez ayda yılda bi kere çıkar dolaşırız![]()
şu illet duyguyu hissetmemek için neler yapmazdımBende eşimi kıskanacak ortam bulamıyorum yahu işyerinde kadın yok çevresinde kadın arkadaşı yok yakın bi erkek arkadaşı bile yok
Dışarıya çıkınca falan kadınlardan kıskanmam gerekir mi acaba çok dışarı çıkmayı da sevmez ayda yılda bi kere çıkar dolaşırız![]()
Seven insan kıskanır derler ben seviyorum ama neden kıskanmıyorum anlamıyorum ya.dertsiz başına dert arıyosun
benim kafar yoğun değildir bence ama hiç hissetmemekte olmazşu illet duyguyu hissetmemek için neler yapmazdım![]()