• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nabız yoklama.. Sizde durumlar nasıl ??

Dostlar :KK36:
Merak ettiğim bir konu var.
Evli hanımlar, eşinizin iş yerindeki (ya da normalde) kadın arkadaşlarıyla ilişkisi nasıldır?
Gelip size "o şöyle iyi böyle iyi" diye anlatır mı?
Siz ne hissedersiniz?
Normalde kıskanç biriyim, öyle bir durumdaki tepkimi bilemiyorum ama, kıskançlığımı törpülemem lazım.
Sizlerin durumları fikirleri nedir, merakla bekliyorum:KK49:
Edit: evli değilim :)
esimin kız arkadası olamaz akraba dısında benimde öyle onun tek kız arkadası sevgilisi esi bitanesi benim

OOOOO BENİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :))

esimin kız arkadası olamaz akraba dısında benimde öyle onun tek kız arkadası sevgilisi esi bitanesi benim

OOOOO BENİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :))
:KK70::KK70: elimde olsa ben de öyle yapardım herhalde
ama kıskanmak istemiyorum:mad:

güveniyorum ama biri hakkında öyle güzel düşünceleri elimde değil kıskanmama sebep oluyor:KK23:
olur tatlım bana göre kıskançlık sevgi göstergesi o yüzden güvendiğim ve iyi tanıdığım halde kıskanıyorum:KK36:

Anlatmaz. Anlatamaz. Onunla daha önce çalıştığım için tüm kadınları biliyorum. Ne benden güzel var nede benden iyi nede benden zeki. Ay çok süperim ben ya :KK53:

Eşimin iş yerinde dolu kadın çalışır. Sadece bi kaç tanesiyle tanışabildim. Açıkçası çok kıskanılacak bir durum değil. İş hayatının gerektirdiği şeyler.

Eşimin iş yerinde dolu kadın çalışır. Sadece bi kaç tanesiyle tanışabildim. Açıkçası çok kıskanılacak bir durum değil. İş hayatının gerektirdiği şeyler.
şöyle olmak vardııı:KK68:

Bende eşimi kıskanacak ortam bulamıyorum yahu işyerinde kadın yok çevresinde kadın arkadaşı yok yakın bi erkek arkadaşı bile yok :KK64:
Dışarıya çıkınca falan kadınlardan kıskanmam gerekir mi acaba çok dışarı çıkmayı da sevmez ayda yılda bi kere çıkar dolaşırız :110:

Bende eşimi kıskanacak ortam bulamıyorum yahu işyerinde kadın yok çevresinde kadın arkadaşı yok yakın bi erkek arkadaşı bile yok :KK64:
Dışarıya çıkınca falan kadınlardan kıskanmam gerekir mi acaba çok dışarı çıkmayı da sevmez ayda yılda bi kere çıkar dolaşırız :110:
dertsiz başına dert arıyosun

İs arkadasindan nasil bahsedilebilinirse oyle bahseder , soyle iyi boyle guzel demez ,
boyle oldu , bu mevzu gecti der. Sahis degil mevzu ana konudur genelde...

şu illet duyguyu hissetmemek için neler yapmazdım:KK14:

Back
X