Nac kullananlar lütfen yardımcı olabilir mi?

sevnylan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
147
129
18
Merhaba olumsuz tüp bebek tedavisi sonucunda embriyolar 4. Güne gidiyor 5. Güne gitmiyor. Doktor bunun sperm kaynaklı mı yoksa yumurta kaynaklı mı olduğunu bilemeyiz dedi. Mersinde gittiğim doktor Yeni tedavi için nac kullanmayı önerdi. Ancak erkek mi bayan mı kullanacak formu okurken kafam karıştı. Ne kadar süre kullandınız? Kullanıp sonucu benimle paylaşacak olan var mı?

ikinizde kullabilirsiniz. faydası var

ikinizde kullabilirsiniz. faydası var
Cevabınız için teşekkür ederim. Siz ya da eşiniz kullandı mı? Kadın için Tüp bebek tedavi sırasında da (iğnelerle birlikte) kullanılıyor mu?

Cevabınız için teşekkür ederim. Siz ya da eşiniz kullandı mı? Kadın için Tüp bebek tedavi sırasında da (iğnelerle birlikte) kullanılıyor mu?
eşimde bir sıkıntı var görünmüyordu. ben kullandım. sanırım artık türkiyede satışı var çünkü ben hep yurtdışından getirttim. Hatta hücre yenilenmesine destek amaçlı nmn yada nad+ kullabilirsin. 2 gün öncede transfer oldum bakalım :/

Umarım çok güzel sonuçlar alırsınız sağolun. Peki gonal f ile birlikte kullandınız mı? Tedavi öncesi mi kullandınız?

Nac kullanan yok mu? Gonal f ile birlikte kullanılıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…