Nacizane ceyızım buyrun.....

didempolat

KOCASININ BITANESI....
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
938
0
96
İstanbul
DAHA BIR SURU VARDA ISTE ZAMAN ISTER BIGUN ZAMAN AYIRIP CEKICEM RESIMLERINI:ARKADASLAR SON ALDIKLARIMI 3.SAYFADAN SONRA GOREBILIRSINIZ :)nazar:

Eklentiler

• $153_02_03_2103.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 86
  • $CATAL.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 84
  • $KARACA K.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 80
  • $KARACA.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 80
  • $MOR.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Karacadan set almıstım hep korkuttular beı tencerelerı kotu dıye ama kullanan varmı yorum beklıyorum.........

çatal kaşık bıçak takımımız aynı, yemek takımını yuvarlak aldım ben.tencere setim de karacanın royal modeli,düdüklüsü eski tip ama yanında 3 tane teflon tencere hediyeydi,o zaman daha cazip gelmişti ama şimdi arada keşke sedef çelik takımını alsaydım diyorum,sonuçta yeni modelde kalite farkı da olur diye düşünüyorum.çok güzel çeyizin güle güle kullan canım karaca tencerenin yeni modellerinden kullananlar memnunlar ama benim eski model bilemiyorum inşallah sorunsuz kullanırızz :uhm:

güle güle kullan cnm kahvaltı takımını bende cok beenmıstım ama baska alıcam kısmetse cok sık duruyor hepsı..

Saolun ya tesekkur ederım allahım sızede nasıp eder ınsallah aman eskı modelını bosver yemek yapıp yıyosun bosver onlarda guzel ben bu yenı dudukluden korkuyorum hem eskısı daha ıyı............

Saolun ya tesekkur ederım allahım sızede nasıp eder ınsallah aman eskı modelını bosver yemek yapıp yıyosun bosver onlarda guzel ben bu yenı dudukluden korkuyorum hem eskısı daha ıyı............

ben de eskilerinden korkuyorum canım, yeniler daha güvenli diye biliyorum ama.. çeyizimdeki eski modeli kullanamicam galiba,patlatanların yorumlarını okudum, tırstım iyice eyvahedigeldismile

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin çok güzeller...

karacadan KESİNLİKLE tencere takımı önermıyorum.. kuzen ıcın alınan 2 takımtencere setı felaket cırkın gorunuyor..sureklı yemeklerı yakıyor..corba dahı tencere dıbınde yanıyor.. ve butun tencerelerın dıbınde yanık ızlerı kalıyor..cok kotu ve cırkın gorunuyor..ne sapı ne kulpu kaldı elımızde kalmadık..kuzen bin pişman oldu ..verılen onca paraya vallahı yazık.. KORKMAZ onerırım arkadaslar..yada TUNA markaları cıdden annemın gelınlıgınden kalma tencerelerımız var halen yenı gıbı pırıl pırıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…