arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
ozaman ilk ben başlıyayım. dün gece bir erkeğin öldüğünü gördüm. tanımıyorum ama rüyamda yakınımmış. ölüsünü öbür odaya taşıyorlar. kefen giydiriyorlar , ben de ölüsünü görüp korkuyorum rüyamda. hatılıyorum da yüzünü. ama tanımıyorum gerçek hayatta. kalabalık falandı böyle
bişeyden çok etkilenmişsin sanırım . bi haber, anlatlan bişey, film buda olduğu gibi rüyana yansımışya dün bir konu açmıştım o konuyu açmamı sağlayan olaylarla ilgli konuşmanın geçtiği günün gecesinde gördüm bu rüyayı o yüzden belkide bi anlamı yoktur bilemiyorum yinede anlatayım
hayrola;
Karacaahmet cem evindeyim annem babam ailecek. kapının ordan mezarlığı görüyorum bu eski önemli insanların mezarları filan var öyle bakıyorum o tarafa doğru ve sanki o mezarlaraki topraklar içinde yatan kişinini nefes alış verişine göre kabarıp iniyor. Allah allah diyorum doğr mu görüyorum falan diyorum sonra hani uzakta güneşte var belki o yzden ben yanılsama görüyorum diyorum ama yine de merak ediyorum ve yaklaşıyorum bi bakıyorum ki gerçekten bütün mezarların içinde bişey nefes alıp veriyo toprak resmen kalkıp iniyor. şok oluyorum ben tabi diyorum mezarlar nefes alıyor. sonra başka bir mezarın başına geçiyorum mezar açılmış içindekinin kafatası iskeleti yarım yamalak gözüküyor diyorum hırsızlar açmış altın filan bulmak için erhalde diyorum sonra bi bakıyorum ki oda oynuyor o da nefes alıyor gibi. tabi ben iyice tırsıyorum. aileme gidip diyorum dışarda nefes alıyor mezarlar falan derken uyanıyorumama o görütü çok kötüydü yaa toprağın kabaraıp inmesi filan
Ben sürekli rüyalarımda beni terk eden erkek arkadaşımı görüyorum.Konuştuğumuzu ya da barıştığımızı görüyorum.Bilinçaltımdan mı kaynaklanıyor yoksa bir anlamı varmı? Umarım olumlu bir anlamı vardır.[/QUOTE
güzeilm öncelikle hayrola
senin konularınada baktım. aniden ayrılmak seni çok derinden yaralamış.çoook takmışsın kafaya.
tatlı rüyalar.
hayrolsun;Merhaba
Rüyamda ayı gördüm yavrularına benim elimden aldığı turunçgillerden veriyordu...
merhabalar hemen yazayım :)
dün rüyamda işyerimden arkadaşla kuruyemişçi.görüyoruz bembeyaz şekerler..hadi gel diyorum badem şekeri alalım şurdan diyorum..
bugünde rüyamda bir kız arkadaşımla başbaşa tatildeydik..
yorumun için teşekkürler şimdiden!
hayır olsun.
işler yoğunmu bu aralar? sanırım biraz enerjiye ihtiyacın var.
enerji dolu rüyalar
öncelile rüyan hayrolsun.
mavi ege sanırım bu aralar ölümü düşünüyorsun, yada bilinçaltına itiyosun.erkeğin rüyanda tanıdığı birinden olduğunu düşünmen acaba yakınlarıma bişey olurmu endişesi ya hut bunu gerçekten yaşadın. ölüm korkusu seni oldukça etkilemişe benziyor nacizane tavsiyem , şayet yazdıkalrım doğru ise bu türü düşüncelere kendini çok kaptırma
ailevi sorunlarında olabilir seni hayattan uzaklaştıran yaşama sevgini soğutan , bence hayata dört elle sarıl ölümden gereğinden fazla korkma.
ölüm bir yüzü ile soğuktur ve biz ondan korktuğumuz için hep o soğuk yanını görürüz rüyalarımızda. üstümüze düşenleri yatpığımızda bu duygu hafifleceyetir.
haddimi aştıysam kusura bakma dediğim gibi rüyalar su altında olanlarınsu yüzeyine çıktığı bir dünyadır. önemli olan sembolleri okuyabilmektir.
hayırlı rüyalar.
canım sağol yorumun için ama , ölümü şöyle düşünürüm yani eğer bana bir şey olursa bebeğim ne olacak bu şekilde düşünürüm. yoksa söylediğin gibi bir bunalım durumum yok yani.hayattan soğumak gibi bir şeyim olamaz,ailemle aram çok iyidir allaha şükür.eşim ve bebeğim benim her şeyim. sağol yorumun için.
dadlucadu birde sorum olacak sana sürekli aynı kişiyi rüyada görmeyi sen neye yorumlarsın..bekliyorum
canım bu gördüğün kişinin kim olduğuna ve onunla olan ilişkine bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?