Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

hayrola;

canım senin gerçekte bir erkek kardeşin var ve sen onu çok ama çok seviyorsun. aslında gerçekte olmayan kardeş diye bir şey yok sen rüyanda da gerçek kardeşine olan duygularını görüsruoyn ama başka birni kullanarak.beynimiz zaman zaman bize bu türlü oyunlar oynar. doktor olması felan tamemen kurgu. çok etkilenmen ve uyandığında ağlamış olduğunu görmende gerçek kardeşine duyduğun sevgiden.

tatlı rüyalar

cok tesekkur ederım cnım ..evet kardesıme cok baglıyım cok sevıyorum ondan snaırım ..

tesekkurler

hayrolsun;

birine faydan dokunacak canım.

tatlı rüyalar

Sağol canım...

Rüyamda ayakkabıcıya girip bayan satıcının verdiği düz uzun çizmeleri deniyordum beğenmiyordum topuklusunu deniyordum ondanda vazgeçiriyorlardı yakışmadı diyerek sonunda hiç birini almadan çıkıyordum...

rüyamda elime kına yakıyorum ..çok mutlu oluyorum.....elimin komplesine ama tırnaklardakiler çıkmış gerisi duruyor...sonra annemin kolunda 2 tane bilezik...istiyorum ver diye...gülüyor...tam hatırlamıyorum....

birde rüyamda küçücük beyaz kedi yavrusu gördüm....
teşekürler...

canım benim rüyamıda yorumlarsan sevinirim

Rüyamda hiç tanımadığım bi yerdeyim yabancı bir ülkedeyim

Deniz kenarında oturuyorum sonra insanların çok hızlı kayıklarla denizin karşı tarafına geçtiğini görüyorum

ve benimde çok hoşuma gidiyor kayııkların hızlı olması

bende o kayıklarından birine binip karşıya geçiyorum

karşıya geçerkende bir sürü uçurtma görüyorum

nerdeyse deniz kenarında duran insanların hepsi kocaman uçurtmalar uçuruyorlardı

hayrola
arkadşanıs sana çok önemi lbir işi düşebiilr.sana bir emanet bırakabilir. bu somut bir şeyde olaiblir soyutda.sır gibi. yani aranızda önemli bir paylaşım olacak.

tatlı rüyalar

hayrola
arkadşanıs sana çok önemi lbir işi düşebiilr.sana bir emanet bırakabilir. bu somut bir şeyde olaiblir soyutda.sır gibi. yani aranızda önemli bir paylaşım olacak.

tatlı rüyalar

teşekkür ederim cnm
gördüğüm kişiyle görüşmüyoruz pek bi samimiyetim de yok

bu kişi kız arkadaşım..
çok öncelerde çok samimi oldugum ama sonradan uzak kaldıgım bir arkadaşdı
hımm canım belki aklında arkadaşınla görüşmek gibi birşey vardır. ona olan bi özlem.arasam deyiş, yada sen onun aklından geçiyosundur. bence bu bir bahane olsun ve onu ara.

hayrola;
yeni moda çizmelerdemi aklın yoksa kız

işe girmek gibi bir çaban var ise canım. sanırım olacak. güzel mutlu olacağın bir haber

izmirde oturuyorsun galiba vapura sık biniyorsan etkilenmiş olabilirsin ama güzel bir rüya ferah, bu senin mutlu olduğun u gösterir. allah bir ömür mutluluk versin

hımm canım belki aklında arkadaşınla görüşmek gibi birşey vardır. ona olan bi özlem.arasam deyiş, yada sen onun aklından geçiyosundur. bence bu bir bahane olsun ve onu ara.

sagol canım benim....
ne oldu biliyormusun...rüyamda hep görüm gördüm yorumladı burdaki kızlar sagolsun ..
onlarda dedi ara ..sana ihitiyaç duyuyor dediler..canım:
[/B]

Son düzenleme:
sana kısaca anlatmak istiyorum....
sonra ben bu arkadaşı aldım karşıma konuştuk..eşim ondan habersiz konuşmama üzüldü ve konuşmamı istemedi o günden sonra daha görüşmedim..aradan biraz zaman gecti ve eşim onu rüyasında görmeye başladı..

Son düzenleme:
merhaba, benim rüyamı da yorumlar mısınız?
kardeşimle denize gitmek istiyoruz, bi türlü gidemiyoruz. terslik çıkıyor. mesela bi markete giriyoruz peynir alıyoruz kasiyer bi peyniri 3-4 defa geçiriyor, bize fazla fiyat çıkarıyor onu düzeltmeye çalışıyoruz. tam hallettik denize gidiyoruz derken, sahile geliyoruz hava birden kararıyor. etraf kalabalıklaşıyor olaylar çıkıyor. heryer erkek dolu. o kadar korkutucu bi ortam ki.
korkarak uyandım, hayır olsun

benimde rüyamı yorumlar mısınız?

yeniden düğünüm oluyormuş.gelinlik giymişim ve çok kalabalık bir düğün.arkadaşım bana siyah kurdaleye bağlı 2 anahtar takıyor.(boynumdan kolye misali)

bunun bana çok iyi geleceğini söylüyor.

kafam çok karışık ...!

hayır diyelim hahyır çıksın...sizce nedir bunun yorumu?

o arkadaşın eşine çok kırılmış demekki.

hayrolsun;

bende bu tür rüyalar çok görürüm.
günlük hayatımızda çok yapmak istediğimiz ama ya ertelediğimizden ya fırsat bulamadığımızdan yada önümüze engeller çıkması nedeniyle yapamadığımız şeyler rüyamıza bu şekilde yansıyo sanırım. sen denize gitmeyi çok seviyon anladığım kadarıyla ve günlük hayatında yapmayı çok istediğin ve yapamadığın şeyler sana deniz simgesiyle görünüyor.
umarım anlatabilmişimdir.
ayrıca şuda olabilir uyuduğumuz zaman uyku halindeyken vücudumuzun ihtiyaçları yada bulunduğu mekanın verdiği rahatsızlıklar rüyada sembollere bürünerek geri döner. mesela bulundğun yer çok sıcaktır o an beynin denizde olmayı hayal eder ve bunu sana o şekilde bir rüya göndererek oyun oynar sen hala o sıcaktan kurtulmadığın için bir türlü denize gitmeyi başaramazssın.

seç beğen al canım sana iki yorum. çok uzattım hakkını helal et
tatlı rüyalar.

öncelikle hayrolsun:

canım senin bu arkadaşınla ilgili olumsuz bir anın var mı yada ona karşı bir olumsuz düşünce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…