Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

Bu arada rüyamda iki genç kız ikiside çok güzel bana genç yakışıklı birinin teklifini getiriyorlar hatta masada konuşuyoruz olmaz diyorum aklım başkasında.Yeşil gözlü birinden hoşlanıyorum ve aynı masada onunla konuşmaya başlıyorum bayağıda heyecanlanıyorum onunla konuşurken sonra ne oluyorsa aynı masada bu defa ata demirer le konuşuyorum.Ne var o masada yahu :)

Ayyy benim rüyamı yorumlar mısın lütfen yaaa...

Çok ilginç bir rüyaydı. 3 tane dövmem vardı vücudumda. Biri sağ göğsümün üstünde bana benzeyen bir kız
şeklinde güzel bir dövmeydi. Diğeri bacağımın üst kısmındaydı. Basen kısmında. Büyük bir dövme. Çok havalıydı o da.
Bir de ensemde bir dövme vardı. Nota ve kalp şeklinde çok hoştu.
Diğerleri zaten varmış ama göğsüme yaptırdığım dövmem yeniymiş. Kalıcı dövme olarak yaptırıyorum.
Adam hemen yapıyor dövmeyi ama sonra bir bakıyorum ki o dövmenin rengi soluyor gibi, farklılaşıyor biraz.
Bacağımdaki ve ensemdeki gibi canlı ve gerçek durmuyor. Amaan olsun daha yeni, düzelir birkaç güne, eğer sahteyse
yine bir yerde kalıcısını yaptırırım diyorum. Sürekli dövmelerime bakıyordum. Gidip anneme de gösterdim.
Normalde dövmem yok, yaptırmayı da düşünmüyorum, ailem de istemez zaten.
Ayrıca hep diyordum ki ben bacağıma ve enseme hangi ara yaptırdım acaba bu dövmeleri.
Şaşırıyordum ve gülümsüyorum hep onlara bakıp. Kendimi çok iyi hissediyordum.
Bir de bir adam var bana gülümse diyor, sert bir adam yaşı büyük.
Ama hoş bir insan. Karşımda da beni izleyen başka insanlar var, sandalyelere oturmuşlar.
Adama diyorum ki yapamam ben, gülümseyemem. Ayna da var karşımda orada kendime bakıyorum bu lafı dedikten
sonra ve hiç beğenmiyorum duruşumu, yüzümü o anda. Adam bana sinirleniyor, bana aşıkmış dediklerini
yapmayınca kızıyor vs. Bir de elinde silah vardı bu kişinin. Baya koşturmaca oldu o esnada.
Köprüler gördüm. Ordan oraya atladığımı, koştuğumu falan gördüm.

Bir de bizim okuldan hiç konuşmadığım bir çocuk da oralardaydı. Çantasını verdi sandalyenin üstüne koymam için.
Onu alıp koydum ben de. Bir yandan da ne hoş çocuk diyordum kendi kendime.

Yorumlarsan çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok canım aksine yelek gördüm bir tane ondan almak istiyorum...

neticede bi şeye takılmış kafa
kız sen evli değilmisin yeşil gözlü herifte neyin nesi
şaka bi yana rüyandan bi mana çıkaramadım ben . sen günlük şeyleri hemen rüyalarına yansıtan birisisin sanki.bu rüyada öyle biraz gün içerisinde yapılan konuşmalar, düşünceler izelenen filmler direk senin rüyalara akıyo
tatlı rüyalar
canım öncelikle hayrolsun
ben senin geçende bir rüyanı okumuştum . sen kendine bakan, bakımlı ve güzelliğinin farkında olan bir genç kızsın sanırım. güzellik olgusu senin beyninde çok yer etmiş "üstünde bana benzeyen bir kız" yani güzel bir kız,"Karşımda da beni izleyen başka insanlar ", güzelliğnin her kez tarafından farkedildiğini düşünüyor yada istiyorsun.

dövme yaptırmam demişsin ama için için hoşlanıyorsun galiba, özellikle havalı dövmelerden.
ayrıca sanırım bu aralar aşık olmak istiyorsun.

tatlı rüyalar

Son düzenleme:
Mrb...Bende rüyalarımda sürekli,yeni hazılanmış bir yere dökülmüş beton görüyorum...Yani nasıl desem böyle sulu çimento,hazır beton ve kurumamış oluyor...Her gece olmasada 2 günde bir bu rüyalarıma giriyor..:26: Sizce ne anlam ifade ediyor olabilir ? Tşk ederim şimdiden

Dediklerin doğru. Ama gelecek için bir şey anlatsaydı bu rüya keşke.
Mesela aşık olmak istiyorsun değil de aşık olacaksın gibi bir yorum olsa ne güzel olurdu.
Şaka bi yana, çok teşekkür ederim.

Ben bu topiği yeni görüyorum. Birkaç gün önce aşağıdaki rüyamı diğer topikte yazmıştım ama kimse yorumlamadı. Sabah eklicektim de unutmuşum.

Rüyamda bir erkekle defileye gitmek için iki bilet aldık. Biletler kırmızıydı ve parasını o erkek verdi. Ben de hemen vericem paranı dedim o an. Kendi paramı kendim vermeliyim diye düşündüm çünkü. Ama o boşver bir şey olmaz dedi. Defileye gidecekken bir sürü tanıdıkla karşılaştım. Çok samimi olduğum insanlar değildi bunlar ama bazılarına sarıldım, bazılarıyla da sohbet ettim vs. Loş bir ortamdı, bir yerlerden geçiyordum hep. Herkes gösteri için bekliyordu. Bir de biz bileti alırken ama benim yaşım 23 onunki de 24 diyordum. Oysa ben 21 yaşındayım şu an. :s Adam da olsun ben yine de size biletleri veririm dedi. Yaşla alakalı bir sınır varmış sanırım o yüzden söylemişim adama.

Süper yorum.Kafama alışveriş yapma isteğim takılı ve izlediğim programda kalmış aklım.Sezgilerin çok iyi.. Kutlarım canım....

hayrola;
senin aklında daima tazeliğini koruyan bir düşünce var. ne olursa olsun o düşünceyi aklından çıkarıp atamıyosun galiba. hep taze.tabi inşaatla ilgli bir işin yoksa
tatlı rüyalar

sen yaşlara çok takılıyon tatlım. geçen ki rüyanda öyleydi . adam yaşlıydı ve senden hoşlanıyodu. beynin seni evlilik içinmi hazırlmaya çalışıyo acaba. :44:ü

tatlı rüyalar:98:

selamlar:80:
ben rüyamda annemler falan kadınlar toplanmışdışarda kapı önünde oturuyorlar keyifdeler..çay vs.
bende bir evde yatak odasın güya kendim evim rüyamda ama..yatak örtüsünü ben topluyorum bir açıyor..
düzeltiyorum açıorlar.alttaki beyaz benim üstüne örttügüm kırmızı..sonra levent kırca geliyor odaya kapıyı tıklıyor:) sonra eski bir erkek arkdaşı görüyorum yanımda..
ve daha sonrada denizdeyiz eşimle mayolarla ablam falanda var biz evliyiz çak aşkım diye komşulara hava yapıyorum daha dogrusu iki erkege.. ..sonra ıslak kumda yürüyoruz..

yorum için teşek..şimdiden.

:98:

Son düzenleme:

allah iyiliğini versin emi , levent kırcanın ne işi var:90:

yukardaki arkadaşa dediğimin benzerini sanada diyecem. geçen de rüyanda deniz görmüştün sen. sende yaza acayip bi özlem var. yaz günü denize gitmeler kapı önünde oturmalar çok özlüyosun. yenide evliydin galiba , ailene de biz özlem var. yani onlarla evlenmeden önce geçirdiğin vakitleri özlüyosun.
levent kırcaya gelince fox tan zıplamış rüyana girmiş. onun yatak odası ile ilgili paradolieri felan vardır ya , gözümün önünde canlandırabiliyorum şimdi. saçı başı dağınıkça genelde sarhoş , dalar yatak odalarına. hah işte seninde aklında öyle bi anı kalmış onun direk rüyaya aktarmışsın.

tatlı rüyalar

ay ne biliyim ne işi var bende şaşırdım ne alakaysa....evet yazı çok seviyorummm
yorum için teşekkürler canım çok sagol..yeni evliyim evet ..özlem normal malum

hayrola;
senin aklında daima tazeliğini koruyan bir düşünce var. ne olursa olsun o düşünceyi aklından çıkarıp atamıyosun galiba. hep taze.tabi inşaatla ilgli bir işin yoksa
tatlı rüyalar

Tşk ederim yorumunuz için Hayır inşaatla ilgili değil işim,sağlık alanında çalışıyorum ama işimle ilgili hiç rüya görmem İnşaat işinemi girsem acaba

Son düzenleme:
[ı][color="ındigo"]tşk ederim yorumunuz için Hayır inşaatla ilgili değil işim,sağlık alanında çalışıyorum ama işimle ilgili hiç rüya görmem Inşaat işinemi girsem acaba [/color][/ı]

yorumda belirttiğim gibi aklından çıkaramadığın bişey varmı pekkiii

hani doğru tahmin etmişmiyim yorum kabiliyetim iyimi merak ediyommmm

kötü dermişsin:86:

bende rüyamı anlatmak istiyorum

kapıma 5-6 tane izbandut igibi siyah giyinmiş adamlar geliyorlar..kapımı çalıyorlar delikten bakıyorum
tanımadığım insanlar diye ses etmiyorum çünkü duruşlarından da ürktüm.
defalarca çaldılar kapımı..sonra kapıya bir sürü köpek bıraktılar..köpekten korkmam normalde ama o kadar tırsıyorumki..onlar durdular kapıda bayağı..sonra adamlar tekrar gelip çaldılar kapıyı yine açmayınca sen görürsün deyip gittiler..köpekler kapıda hala..bu arada rüyada köpek görmek düşman diye biliyorum..
sonra bir yere telefon edip şikayet ediyorum hemen adamları ama nereyi aradım bilmiyorum..polismidir ndir hiç bir fikrim yok şimdi..
adamlar köpekleri alıyorlar,bu sefer yüzleri çok değişik o ürkütücülükleri gitmiş..
kapıyı açıyorum.
sizi korkuttuğumuz ve rahatsız ettiğimiz için çok özürdileriz diyorlar ve bana 5 tane muahbbet kuşu veriyorlar hepsi birbirinden güzel..normal hayatta gördüklerimden çok çok daha güzeller..renkleri sarı,mavi,beyaz,yeşil ve gümüş..gümüş renkli muhabbet kuşu yok ama işte...
parıl parıl parlıyordu ve en güzeliydi...

yorumlayabilirmisinz.

selam gecenlerde ruyamda derı açıkkahve rengı yanı bej gıbı b etek gordum magazada etek cok hoştuuu derıydı.. ve dıze kadar dar bı etektı ne demek oluyor acep...
bırde dun yeşıl sogan gordum ama yemıyordum sadece gordum bu ne demek

teşkkurlerr

hayrosun canım;
birine veya birilerine karşı ciddi önyargıların var. kafanda çok abartmışsın onu veya onları ama zamanla bu ön yargıların yıkılıyor ve sıkı bir muhabbete giriyosun o kişilerle.

tatlı rüyalar

hayrolsun;

rüyalarını biraz daha ayrıntılı yazabilirsen sevinirim canım

tatil, tatil hafta sonu tatili

herkezlere tatlı , bölünmemiş uykular ve rüyalar diliyorum
pazartesi görüşmek üzere

bukadardı .. eskıden cok detaylı ruyalar gorurdum vede bırebır cıkardı ... gelecekten oyle haber alabılıyordum desem yerıdır.
fakat artık o kadar detaylıu gormuyorum .. oglumungece uykuları duzensız olunca nasıl uyudugumu ben bıle bılmıyorum sanırım bundan dolayı :))
yarım yamalak goruyorum

etek guızeldı bır arkadasıma almayı ıcımden gecırıyordum o etege bakarken .. fakat bırı beı cagırdı ve cıktım ama etek aklımda kaldı
yesıl doganıda tertemız bır demet halınde gordum yıkanmıs vede ayıklanmıstı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…